...Csak Zoozoónak már mondtam, hogy Fórumot majd megoldom...
Mikoris? Mert nem emlékszem; nem mintha nagy meló lett volna megcsinálni, de emlékeztethettél volna

...Csak Zoozoónak már mondtam, hogy Fórumot majd megoldom...
Lám-lám, hogy mik történnek itt...
Sok ember álmának megvalósulása veszi ma kezdetét!
MERJÜNK NAGYOK LENNI!!
Ehhez mit szóltok:
http://forum.sg.hu/f...zonosito=rkklub
(bocs Öcsi meg Zoozoo, hogy beszúrtam de valahol el kell kezdeni)
(bocs Öcsi meg Zoozoo, hogy beszúrtam de valahol el kell kezdeni)
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
... (bicikli! Zoozoo)...
Üdv az újaknak!Nem vagyok sem alkesz, sem gramm-mániás. Az elõzõrõl már jópár éve leszoktam, igazából engem eléggé bosszant a kulacstartóból kikandikáló sörösüveg. Mint tudjuk, ön dönt, iszik vagy vezet, de egyszerre a hármat ne csinálja!
A grammokra meg kár is figyelnem, magam mázsán túl vagyok, most sajnáljam szegény bicómtól a két kulacstartót esetleg, vagy az izmosabb köpenyt?
Egyébként a Rákosújlakként szignált terület a kisebb élõterületem.
Rákosmente KerekSE;
Jól hangzik a dolog.
Ti milyen szinten vagytok? Én alap alatt kettõvel. Tulajdonképpen idén kezdtem újra tekerni. Milyen jellegû túrákat csináltok?
És köszönöm a meghívást!
Zozo!
Nagyon sajnálhatod hogy nem jöttél velünk, Öcsikével együtt mert nagyon jól sikerült a mászás-csúszás-burúlásos tekerés.
Én totálisan elfáradtam,de viszot a terep kárpótolt ezért + a társaságnak a hangulata is.
De hát majd úgy is meglátjátok!!!!
Üdv! Hát, nem hiszem hogy grammmániás vagy, kicsit karácsonyfa jellegû a bicód...
Azért ne vedd sértésnek! Te is alkesz vagy, mint a kerületi bringások közül mindenki rajtam kívül??? (De gonosz vagyok így korán reggel!)
nagyon jól sikerült a mászás-csúszás-burúlásos tekerés.
Na én meggyüttem, remélem mindenki túlélte a sártraumát.
Sajnálom, hogy goffrizáshoz már nem maradhattam, de legalább itthon is jó meleg tejes-marcipános teával vártak (amibõl 1 liter kapásból becsusszant). Szóval tényleg jó az Eggbeater sártûrése!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."