Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

...Csak Zoozoónak már mondtam, hogy Fórumot majd megoldom...

Mikoris? Mert nem emlékszem; nem mintha nagy meló lett volna megcsinálni, de emlékeztethettél volna :D
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Lám-lám, hogy mik történnek itt...

Látod-látod! Kellett Neked itt megkövülni!!! Kimaradsz minden jóból!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Lám-lám, hogy mik történnek itt...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Sok ember álmának megvalósulása veszi ma kezdetét!

MERJÜNK NAGYOK LENNI!!

Ehhez mit szóltok:

http://forum.sg.hu/f...zonosito=rkklub

(bocs Öcsi meg Zoozoo, hogy beszúrtam de valahol el kell kezdeni)

Szia Hápi!

Semmi gond! Csak Zoozoónak már mondtam, hogy Fórumot majd megoldom. Ezt pl én "csináltam": http://bjkmf17513.uw...abbse/index.php Ez a Yabbse fórumprogi, ami a BikeMAg elõzõ verziója. Ez kicsit komolyabb azért!

KisÖcsike

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Hát, ahogy gondolod :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Sok ember álmának megvalósulása veszi ma kezdetét!

MERJÜNK NAGYOK LENNI!!

Ehhez mit szóltok:

http://forum.sg.hu/f...zonosito=rkklub

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Üdvözletem az új fiúknak! Remélem hamar csatlakoztok a kis csapathoz!
Ma délután is voltam egy kis gyógyulgatós tekerésen: reptér-merzse-ecser-r.kerti bringás centrum-sugárút-disznótelep-pécel-horgásztó-isaszeg. A vége 55km lett. Jól esett, csak a végére azért elfáradtam.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ma már nem volt saras, úgy tûnik a szél kiszárította...sikerült délután ma nagyrészt beismételni (részben Pitével, akivel még a Bajtemetést is kipipáltuk), s voltak szakaszok amiken simán lehetett 50-el tépni (tegnap 20-al csúszkálni).

Úgyhogy fotókat Charon Mester! (igazából már egy nagyobb adag esedékes, majd beszélünk az ügyben, szerintem egy CD-t fogok szépen kérni a sok fotóról (BEAC, Kalóriatúra, CM, meg ez a "Sártúra")
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Tegnapi nap nagyon jó volt! Az egész éves eséseimet -amiket kihagytam- bepótoltam. A képek és videók majd magukért beszélnek.

Dawn: sorsodra jutottam. Tegnap a bal térdem hátsó részében sikerült meghúzodnia valaminek. (ott hátul, amellett a vékonyka csont mellet) Nem olyan vészes, de érzem.
Egyébb sérülések: jobb sípcsontom leverve, jobb vállamban meg enyhe izomláz a tandemes criticalmass-kép miatt! De megérte!

Jó volt az a véletlen BMFT tali Isaszegen. Üdv gyógyulgató Csgynek meg cipõnélküli Pitének!

És köszönet Charon-Dawn "kamionos"párosnak a finom hamiért. Meg a fényviszaverõs "kukáskabátért" -majd valahogy visszajuttatom. Ha sürgõs akkor csörgessetek meg.
Ja és jó utat Sunsetnek Franciaföldre!
Olyan izgatott volt tegnap este, hogy még a nyergét is itthagyta -perzse kint az utcán. de megvan és elraktam úgy, hogy biztos ne találjuk meg. :)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

... (bicikli! Zoozoo)...

LOL :D :D

Aktív vagy egyébként. Írhatsz!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Nem vagyok sem alkesz, sem gramm-mániás. Az elõzõrõl már jópár éve leszoktam, igazából engem eléggé bosszant a kulacstartóból kikandikáló sörösüveg. Mint tudjuk, ön dönt, iszik vagy vezet, de egyszerre a hármat ne csinálja!
A grammokra meg kár is figyelnem, magam mázsán túl vagyok, most sajnáljam szegény bicómtól a két kulacstartót esetleg, vagy az izmosabb köpenyt?
Egyébként a Rákosújlakként szignált terület a kisebb élõterületem.

Üdv az újaknak!
Nem vagyunk alkeszek!
Olyan még nem volt, hogy seres- vagy sörösüveg kandikált volna ki a kulacstartóból, vagy hasonló ital került volna a kulacsba. Közös túrák végén néha-néha meg szoktunk állni egy-egy frissítõpontnál, de nem kötelezõ semmi.
Teljesítmény: mindenki amennyit bír, nem vagyunk teljesítménycentrikusak. Mindig bevárjuk egymást. Olyan elõ szokott fordulni -fõleg ha nagy a csapat- hogy az erõsebbek (azaz "duracelnyuszik" -mint én is) méregetik egymást. De a cél, hogy mindenki jól érezze magát! És nem az, hogy mielõbb lenyomjuk a tervezett útvonalat.
Maratonokról csak annyit, hogy -akik mennek- a teljesítés a cél nem a helyezés.
Remélem megtetszik nektek ez a kis baráti társaság és velünk eggyütt élvezitek a kerékpár (bicikli! Zoozoo) nyújtotta örömöket.

Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Jól hangzik a dolog. :) Ti milyen szinten vagytok? Én alap alatt kettõvel. Tulajdonképpen idén kezdtem újra tekerni. Milyen jellegû túrákat csináltok?

És köszönöm a meghívást!

Cseya!
Nem vagyunk alkeszek, bár ha egy-egy sör azt jelenti...
Majd megnézed és eldöntöd magad :)

SanDiablo!
Én is idén kezdtem el újra tekerni, szóval az alap alatt kettõ rám is igaz. :D

Bár ezekkel a duracell nyuszikkal tekerve elég hamar megjön az erõ, szóval csatlakozz...

üdv. zoozoo

...a sötét oldalhoz :D

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Zozo!

Nagyon sajnálhatod hogy nem jöttél velünk, Öcsikével együtt mert nagyon jól sikerült a mászás-csúszás-burúlásos tekerés.
Én totálisan elfáradtam,de viszot a terep kárpótolt ezért + a társaságnak a hangulata is.
De hát majd úgy is meglátjátok!!!!

:)

Na, most akkor a cangázás volt a jó, vagy a kajálás? :)
Egyébként egész nap kóvályogtam - nem tudtam volna sokat tekerni. De reményeim szerint nem viszi el senki azt a pályát, amin mentetek és tán még én is kipróbálhatom ;)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Üdv! Hát, nem hiszem hogy grammmániás vagy, kicsit karácsonyfa jellegû a bicód...
Azért ne vedd sértésnek! Te is alkesz vagy, mint a kerületi bringások közül mindenki rajtam kívül??? (De gonosz vagyok így korán reggel!:) )

Nem vagy gonosz, csak egy kicsit hibbant.

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Nem vagyok sem alkesz, sem gramm-mániás. Az elõzõrõl már jópár éve leszoktam, igazából engem eléggé bosszant a kulacstartóból kikandikáló sörösüveg. Mint tudjuk, ön dönt, iszik vagy vezet, de egyszerre a hármat ne csinálja!
A grammokra meg kár is figyelnem, magam mázsán túl vagyok, most sajnáljam szegény bicómtól a két kulacstartót esetleg, vagy az izmosabb köpenyt?
Egyébként a Rákosújlakként szignált terület a kisebb élõterületem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, ha Charon és Sunset hamarosan fellinkel képeket, megláthatod...;)

szint - változó - mondjuk úgy, hogy a társaság nagy része rendszeresen járogat maratonokra
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Jól hangzik a dolog. :) Ti milyen szinten vagytok? Én alap alatt kettõvel. Tulajdonképpen idén kezdtem újra tekerni. Milyen jellegû túrákat csináltok?

És köszönöm a meghívást! :)
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jaja, veszélyes az a túra, amit félig-meddig Hápi meg én jelölünk ki...;)

Öcsike, pedig a Te tiszteletedre elég sok szakadékba-zuhanós lejtõ volt...

SanDiablo te meg olvass be ide, s ha van kedved a következõre jönni, gyere! (többen vagyunk itt a környéken mint gondolnád...:) )

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

nagyon jól sikerült a mászás-csúszás-burúlásos tekerés.
:)

Éreztem, hogy xar lesz!! :D :D

Egyébként sajnálom, de hát most ki kellett hagynom... még így is nekem az 1ik legjobb a részvételi statisztikám!!!

KisÖcsike

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Na én meggyüttem, remélem mindenki túlélte a sártraumát. ;) Sajnálom, hogy goffrizáshoz már nem maradhattam, de legalább itthon is jó meleg tejes-marcipános teával vártak (amibõl 1 liter kapásból becsusszant). Szóval tényleg jó az Eggbeater sártûrése! :D

A mi sártûrésünk nem olyan jó mint az Eggbeateré. :mad:
A gofrizáshoz meg nem is hiányoztál...:lick:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."