Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Csak azt áruld el, hogy hogyan pusztult el az a szerencsétlen madár és mindenki megnyukszik :) Egyébként kakas pörkölt nokedlivel naggyon jó kaja :D

Holnap oké fél 1-kor a szokott helyen.
"Nice boys don't play rock and roll"

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Bocsesz, hogy ily ritkán válaszolok, de a net már nem az igazi itthon. Megrendeltem egy korlátlant, de a mocsok matávutod folyamatosan kiszúr velünk.

Zoozoo: holnap én is mennék HHH-ra. Mondjuk fél egy-egy körül a szokott helyen?

Charon és Dawn: ha vasárnapra vagy hétfõre szervezitek a túrát akkor jelentkezem. A kedd az már zûrösebb mert este nekem irány Sopron. Tudjátok: "mindenhol jó de legjobb Sopron"

Emlékezzünk a Börzsönyi kalóriatáborra est:

Többség szavát meghallva (két ember) megpróbálok intézkedni és patást a bográcsba helyeztetni. Ha esetleg nem jönne össze akkor sincs probléma mert a kakas már rég a hûtõben figyel, és már az összes baci kifagyott belõle -márha volt benne. Házi cucc, nagyon kicsi az esélye. Bövebben a madárnátháról:

"Sajnálatos módon az elmúlt idõszakban a különbözõ sajtóorgánumokban egymásnak ellentmondó és emiatt a lakosság körében bizonytalanságot és pánikot keltõ híradás jelent meg a madárinfluenzával kapcsolatban.
Szomorú, hogy a megszólaltatott személyek között nem igazán volt a témában valóban jártas szakember, virológus-állatorvos, hiszen a madárinfluenza ÁLLATBETEGSÉG!
Örömmel tájékoztatlak, hogy elkészült egy honlap, amelynek szerkesztésében a témában legjártasabb szakemberek vettek részt Prof. Dr. Mészáros János, az MTA rendes tagja állatorvos-virológus vezetésével. A honlap elérhetõsége:

www.madarinfluenza.bpallatorvos.hu

Itt elolvashatod, mik azok a VALÓDI, SZAKMAI TÉNYEK, amelyeket nem a média manipulál a témával kapcsolatban.
Remélem, segít majd a kételyeid eloszlatásában.
Arra kérnélek, hogy segíts a honlap népszerûsítésében, hogy minél több emberhez eljuthassanak ezek az információk."

Kötelességemnek éreztem -mint a ti kis madaratok-, hogy ezt iderakjam.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

B.L.68

B.L.68

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Sziasztok! Hápi! Ha lehet mi is a patásra szavaznánk! A Holicza Lacival beszéltem és õ is jönne.Valószínûleg hat óra körül érnénk oda, remélem az nem túl késõ.
A csúcsot nem elég meghódítani, ha felértél nézz is körül!!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

A kalóriatáboros képek alapján már tudom, hogy honnan kapta a nevét.
Hát ti folyamatosan zabáltatok, vazze...!

Fején van találva a szög.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Na megvolt a mai túra. Kicsi Pilis, kicsi Bp. aztán irány Nt. 88 Km.Nem is rossz!

A hétvégi bulira úgy érzem egyenlõre alkalmatlan vagyok, mivel ég nem is ismertek és ... Szóval elõtte néhány közös tekerés és aztán... :) De hogy valami örömöm is legyen a ti bulitokban, ha meg tudnátok osztani a sajtsaláta, somlói és a fincsi banános-csokis süti receptjét, hát az nagyon boldoggá tenne! (Asszony, dolgozz!!!) :D

Ma leteszteltem a LEDes szelepsapkát. Az egyik 23 Km/h nál, míg a másik 30 fölött kapcsolt. Müszaki emberlévén át fogom kalibrálni kissebb sebességre a cuccot. Véleményem: Cuccosabb mint a macsekszem a küllõk között és jóval feltünõbb. Az autisták rendesen odafideltek és ez növelte a túlélési esélyeimet. Amúgy autós tuningboltokban kapható párban 900-1000 Ft. között.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
A kalóriatáboros képek alapján már tudom, hogy honnan kapta a nevét.
Hát ti folyamatosan zabáltatok, vazze...!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Hápi! Ancim csinál uborkás krumplisalátát,meg kefíres kuglofit amit Sopronba is vittem párszor.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Hali!
Ha minden igaz, én jövök! Gyertek Biatorbágy felé, nézzük meg az Iharost!

Szia Hozé!

Úgy tervezzük,hogy én holnap úgyis bringával jövök dolgozni. Ha végzek a cégnél 3/4 4 körül akkor elmegyek haza és közbe a Ninja csatlakozik itt bián hozzám. Átmegyünk kertek alatt dózerúton Gyúró-Pusztazámor-Sóskút és onnan erdõn keresztûl az Iharosba. Az Iharost ilyen olyan levezetésnek és záróeseménymek szenteljük,mert szép ilyenkor összel.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Mint a házasok. :)

Tudod Hozé.....gyakorolunk;)

Dante: biztos vagy benne, hogy a süti egészben odaér majd Hápiékhoz?Feltöltött kép

:love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mint a házasok. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem annyira rávenni kell. Te is tudod Életem Párja, hogy idõhiányban szenvedek.....:(

Úgy értettem, hogy HA elmegyünk valahova tekerni, ÉS lesz elég idõnk átmenni oda, AKKOR a hely legyen...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Pénteken este-du-án megyek tekerni a ninjaval. Ha van kedved eljönni akkor szólj! Kb 1/2 5-körül indulunk innen tölünk itt kertek alatt árkon-bokron keresztül.

Akinek van kedve a társaságból jönni esetleg annak Etyekre kikéne gurulnia valahogy. Bringa,kocsi, nagy sárga taxi az Etele térrõl..... stb

Hali!
Ha minden igaz, én jövök! Gyertek Biatorbágy felé, nézzük meg az Iharost!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha kedden mentek, megyek én is, akkorar már taán hazaérek. (V-H nem leszek - elvileg)

Hehh, az az ösvény (ma reggeli tanulság) a harmattól vizes avaran iszonyatszép aranysárga) vicces. :D Mintha jégen mentem volna le, úgy csúszkált, de fékezni így sem kell, csak az összes kanyart nagyon neccesen vettem.

Charon - autónak nagyon örülnék, akkor legyártatok nagyival fincs banános-csokis sütit. (a legendás, aki még nem tudná)

többiek - nekem hétköznap csak az edzésjellegû tekerés fér bele - azaz kelés marhakorán, nyomulás 1 óráig mint ami a csövön kifér, oszt gó egyetem/munkahely :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

A négy nap alatt valamikor szeretném Dawnt rávenni, hogy megnézzük Bolnokát, vagy Isaszeget, vagy a Bajtemetésrõl lefele vezetõ szépséges ösvényt. Majd jelezzük és lehet csatlakozni - Isaszegen / Pécelen.

Nem annyira rávenni kell. Te is tudod Életem Párja, hogy idõhiányban szenvedek.....:(

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://pix.bikemag.h...C00405.JPG.html
:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Legyen patás, pata nélkül, vagy Hápi töltve. :-)
Mi sajtsalátát fogunk vinni a kaja mellé per desszertnek, ha összegyün.
Dante kollegának jelezzük, hogy transzportként befér az autónkba, mert avval fogunk menni.
Holnap nem megyek tekerni spec, mert délelõtt ugyan meló, de ebéd után mûfalat mászok és esti autózgatós program is van.
A négy nap alatt valamikor szeretném Dawnt rávenni, hogy megnézzük Bolnokát, vagy Isaszeget, vagy a Bajtemetésrõl lefele vezetõ szépséges ösvényt. Majd jelezzük és lehet csatlakozni - Isaszegen / Pécelen.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
EEmmmberek, hát most derül ki, hogy mindenki ráért volna? Én nagy naívan csak Öcsit kérdeztem, mert Õ elengedi magát, másról meg úgy gondoltam, hogy egy nappal elõtte már nem tud elszabadulni... tévedtem, elnézést

Most kérdezem akkor: holnap (péntek) délben végzek és el szeretnék menni a HHH-ra úgy, hogy du 5-re itthon kell legyek. Vagyis nem nagy túra, de ennyi idõ alatt megjárható.
Van-e kedve valakinek jönni?

Hápi!
Nem biztos, hogy tudok menni szombaton, mert nem elég, hogy Dunaújvárosba lecsapatunk, onnan még átmegyünk Balatonalmádiba. :(
"Nice boys don't play rock and roll"

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Nem teker ma vki, vmerre? Végre sikerült egy kis idõt csinálnom magamnak és az idõjárás se sántult még le. :)
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Amit sikerült eddig képeket feltöltenem:

http://pix.bikemag.hu/sunset/borzsony

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
azért a Hugi féle somlóit mindenki befogja tudni vállalni. Ötletként ha nem lesz rám morci emiatt. :juhu:

Pénteken este-du-án megyek tekerni a ninjaval. Ha van kedved eljönni akkor szólj! Kb 1/2 5-körül indulunk innen tölünk itt kertek alatt árkon-bokron keresztül.

Akinek van kedve a társaságból jönni esetleg annak Etyekre kikéne gurulnia valahogy. Bringa,kocsi, nagy sárga taxi az Etele térrõl..... stb