Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Pocakos bringást akarunk látni! ;D

KHÖMMM...! :D

Szombaton nem az A 'bizonyos' megbeszélõs, átbeszélõs buli lesz egy nyílvános helyen, ahol maximális létszám szükséges és Hápi szervezi? Már a helyet is kinézte.
Megváltozott azóta az idõpont esetleg?
"Nice boys don't play rock and roll"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bódog sz.napot itt is Dante!

Köszike Hápi családnak a vendéglátást még egyszer!

Mi Hápi + az ex-országattisch Attisch (fú, de szar szóvicc volt :-P), meg persze Életem Párja hétfõn tekertünk egy jó 40-es kört, kábé ugyanazt, mint amit veled lepörgettünk Dante. Most valahogy a feles tempóban még a tájat is élveztem és nem csak azt, hogy száguldunk a terepen ugyanolyan tempóban, mintha aszfalton mennénk. Gyönyörû az õszi szavanna, a lombhullató erdõ nedves avarja és a hûvös fenyves a "Mátrában". Az emelkedõk megint megvoltak és hazafele Hápinak hála sikerült egy szintutat találni Nagytarcsáig, pontosabban a kurv. öhm. szóval a nénikhez kivezetõleg.

Szombaton õszünneplõ és csoportos szülinapi party nálunk, ha jól emléxem, és természetesen kalóriapótlás erõsen, hogy legyen hõszigetelõ zsírréteg mindenkin a téli tekerésekhez. Hizlaljuk fel Dantét!!! Pocakos bringást akarunk látni! ;D

Megjegyzem halkan, hogy mi nem fogunk télen futni, mert mi télen is tekerni fogunk bizony. Hóban-fagyban-sárban-jégen fejlesztjük a technikai tudást és az erõállóképességet - az éves (és kétéves) tervnek megfelelõen. Nincs rossz idõ, csak rossz öltözék, és puhány bringás. ;D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Bringával gond lesz, most kezdek csak hozzászokni a gondolathoz, hgy töksötét lesz, mire lépek az irodából...szóval átmegyek terepfutóba, bringa meg hétvége/görgõ asszem. Ez nem öröm, de hát ezt a 2 hónapot túl kell élni valahogy.

Ha még csak 2 hónap lenne, de még el sem kezdõdött a tél, és egyenlõre még nem hosszabbodnak a nappalok... Úúúúútálok futni, de muszáj lesz, ha tavasszal nem akarok CSIRKE:scared: lenni, és megpusztulni a péceli dombon.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én közben meggyüttem, kb 5 perce, köszönöm szépen a jókívánságokat - hát sikerült az "elvet" tartani, hogy csak 2000 felett szabad öregedni. :D Hát ilyen idõben sem túráztam még - most nem volt "megadurva hóvihar" sem "olvadthó-lavinás-csapóesõ", csak szép idõ (na jó, k. hideg) és hihetetlen kilátás.

A szombatért köszi, a somlóiból 3 napig csak mentem fölfelé mint az állat...;)

Bringával gond lesz, most kezdek csak hozzászokni a gondolathoz, hgy töksötét lesz, mire lépek az irodából...szóval átmegyek terepfutóba, bringa meg hétvége/görgõ asszem. Ez nem öröm, de hát ezt a 2 hónapot túl kell élni valahogy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Bár ahhoz képest, hogy tegnap elakartam menni bringázni, mert hogy am dolgozni kell mennem, már nem ültem lassan péntek este óta a bringámon.
Tegnap a de,du-ánomat nõvéremék kerítéstervezésével, ill, házátalakítási probálkozásaimat fejtegettem ki. Ma sikeresen reggel 8-kor elhúztam itthonról és egy jó fél órája jöttem haza, de megérte mert most már talán kezd úgy kinézni az eladótér a cégnél,mint a mostani korszak megkövetel.
Azért ebben is kellemesen elfáradtam, de egy bringázást szívesebben bevállaltam volna. :juhu:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Hápi!

Részemrõl is köszönet a szombat estéért+ hogy ott aludhadtunk Attischhal nálatok.
A társaságnak is köszönök mindent,mert részemrõl nagyon jól sikerült a buli és örülök,hogy ennyien összejöttünk.

Üdv:Sunset :clap:

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hát igen, a buli igazán frankó volt, kocsival mentem, de ennek ellenére volt kis pálesz és söröcske is, így a buli reggelig tartott, mivel ottaludtunk (Barna és én). Kösz szépen Hápinak és Családjának. Aztán másnap is volt kis túra, egyedül, hogy bemelegítsek a maira. Ma mentünk egy kis kört (olyan 60 lett a vége, de Hápi ezt pontosabban tudja), aztán mentünk volna törzshelyünkre sütizni, de zárva volt, így ott ragadtunk Erikáéknál, akik gyümölccsel és forró teával kináltak. Aztán úgy eltelt az idõ, hogy este értünk csak Hápiékhoz. Az édesanyja persze megint megvendégelt, így egész hétvégén csak vendégségben voltam :). Köszi mindenkinek, hogy jelenlétével és gasztronómiai csodájával emelte a hétvége hangulatát!

Attisch

lassan cserélnem kéne az avataromat, már 1,5 hónapja nem ültem az oútin!!!!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Külön köszönet - Hugi - a somlóiért!!

Jah-jah-jah!! :love1:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

B.L.68

B.L.68

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz!
Hápi! Köszönjük a vendéglátást, igazán pazar volt!
Külön köszönet - Hugi - a somlóiért!!
A csúcsot nem elég meghódítani, ha felértél nézz is körül!!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Jahhh! Mígel nem felejtem:

Köszönet a szombati buliért, a vendéglátásért a finon hamikért Hápinak, HápiMamának, HápiPapának, és HápiHuginak!!! És persze Charon Bácsinak a dövödö anyagért!!

Üdv!!

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Happy B. Day Dante!!!

KisÖcsike

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Boldog Szülinapot Dante!!!:)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hi!

Jó volt a tegnapi buli, jó lett a válogatásos média dvd és Hápinak köszönjök a vendéglátást :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na nekünk is megvót ma Charon-nal egy kis 2 órás zúzás. Hû de jó volt, egy igazi nonstop-begörcsölõs pörgetõs menet, amit egy Bajtemetés hosszúlejtõ koronázott. Hát igen, idõfutamoltunk, kaptam tõle 20 mp-et. (bár jött kutyi szembõl, az is izgi volt) Jövõ évi cél, ezt ledolgozni. (vicces, mert sehol nem fékeztem ráadásul az egyenesekben még tekertem is...)

Na akivel ma nem találkoznék, én léptem tátrázni, kedden (de lehet, hogy hétfõ éjjel) jövök.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hápival voltunk egyet ma tekerni a HHH helyett - idõ hiányában - a környéken.

Csekkk: http://kep.tar.hu/zoozoo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hjajj, éppen belföldön (bár Vaskeresztes is az, csak ezt a mobilom nem tudja...), szóval akkor holnap találkozunk. HHH nekem nem játszik, 3 napos túra elõtt nem üthetem szét magam, de egy rövid környékbeli körre nincs jelentkezõ? (kora délután, parti elõtt)

Charon, ti mikor tudtok beugrani hozzánk? (serényen nekiállok a dvd írásnak, minden közös túra képet kiírok, s majd csere-bere)

Sajna banános-csokis süti majd legközelebb lesz, nagyi most jött haza kórházból, nem traktálhatom ezzel. De ami késik...;)

Attisch, látom, hogy kerestél, csak osztrák hálózaton voltam / nem voltam (zéró térerõ) egész nap, ne haragudj, hogy nem vettem fel.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Jó volt a mai tekerés nálunk is. Sajna csak ketten voltunk Ninjaval, mert Hozé kétkerekû technikai csodát szerzett kedves családja legkisebb sarjának.
Remélem sikersen áttudtad venni a biciglit végre valahára.

Tekertünk egy lightosat Etyek-Gyúró-Martonvásár-Baracska-Vál-Gyúró-Pusztazámor-Sóskút-Etyek.

Holnap én 2-3 körül megyek Hápi! Viszek sütit és salit. Ücsit,vagy alkoholt vigyek magammal??? :cheers:

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Amúgy autós tuningboltokban kapható párban 900-1000 Ft. között.

Majd írd meg a további tapasztalataidat is! Az enyém kemény két hétig bírta (igen hanyag munka).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ennyit én még életemben nem szívtam videoszerkesztéssel. A gépben másfél giga ram van, és egy 2.4-es P4, virtuális memóriát is adtam neki két ata133-as vinyón 4-4 gigát, és még így is néha beszól, hogy kevés a memcsi. Dögöljön meg, hogy ilyen bugos a szoftver. :-(
Valamilyen formában azért fogunk vinni képeket és videót a Hápi rezidenciára, de hogy nem a véglegeset az tuti. Hogy a félkész verziót megnézhetitek-e az erõsen függ attól, hogy ma négyig hova jutok, és ez a "VAS" másnap reggelre (nekem aztat mondotta tegnap egy próbakódolásnál, hogy 16 óra melója lesz vele...) átkódolja-e dvd-nek megfelelõ formátumba, ami még gyorspost Öcsike, aki belekarcolja a digitális verzalájt diszkbe.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ha esetleg nem jönne össze akkor sincs probléma mert a kakas már rég a hûtõben figyel, és már az összes baci kifagyott belõle -márha volt benne. Házi cucc, nagyon kicsi az esélye. Bövebben a madárnátháról:

A baktériumok prímán bírják a fagyasztást, még a mínusz 80 fokot is, megjegyzem így szoktuk õket eltenni a laborban is. A veszélyes dolog csak az, hogy amikor felolvasztja az ember, akkor felélednek és tudnak szaporodni, ergo csúnya dolgokat mûvelhetnek az emberrel, ha sokáig hagyja ilyenkor a hûtõben felolvadva.
Feltöltött kép