Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Dante!
Már mondtam, hogy téged minden kerékpárral kapcsolatos dologtól el kell tiltani, mert még egy sima csavart is képes vagy tönkretenni.:)

Na azért ebben nem csak Dante mester gyakorlott. Pénteken sikerült az elsõ fogaskeréksor 4 csavarjából 3-at elhagynom. Elég röhelyes volt az utolsó 5 kilometer 1 csavarral kistányéron.
:(
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hagyd má', mûvészlélek a lelkem.
Építész. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Charon után: "Hóban-fagyban-sárban-jégen fejlesztjük a technikai tudást és az erõállóképességet - az éves (és kétéves) tervnek megfelelõen. Nincs rossz idõ, csak rossz öltözék, és puhány bringás."

Dante!
Már mondtam, hogy téged minden kerékpárral kapcsolatos dologtól el kell tiltani, mert még egy sima csavart is képes vagy tönkretenni.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nnnna azok voltunk mi.
Õ pedig "Bikertigger" barátunk, a "Pilis Nagy Tudója" cím birtokosa.
Haveroddal meg szerencséd volt...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

McGwyer:
Rádköszöntem szombaton a Sikáros környékén de hiába.
Csak bamba (:)) képpel meg a magyarszakos haveroddal nyomtátok lefelé.

Valami bringásokat láttunk a Sikáros után a szentlászlói elág fele, mintha lett volna valami hosszúhajú embör Pike-kal, mondjuk az nem te voltál... Nem a fáradtsággal volt a gond, hanem a jobb térdem megfájdult még a Pilistetõnél onnan jobb lábbal már csak húzni tudtam, és hogy hatékony legyen, Szentendrétõl Rákoscsabáig többnyire nagytányér-kónuszon mentem, amitõl meg begörcsölt a bal combom... De lesz ez még ígysem!:) A bambaság szerintem a borulás miatt volt, még fentebb a kéken. Haver meg szerencsére eléggé elfáradt ahhoz, hogy ne legyen ereje végiganyázni a hazautat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Jáááááj, kettétört (!) a pulzusmérõm, jáááááj...szerintem csere garival, majd veszek egy másikat, ez meg, öööö, nem veszi meg valaki?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Pitechus: gyere te is:) Megünnepeljük utólag a te szülinapodat isFeltöltött kép

:love:

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Hú, pizzaaa
Nekem is volt szülinapom...minden évben egyszer!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Oké, Mazsola, Berci és a degu egyik pizzára sem fognak rákerülni;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Másodszor a vegetáriánusok, gombát nem szeretõk, valami egyebet nem szeretõk, stb. jelezzék, hogy mit nem tudnak/hajlandóak megenni.

Én mindent megeszek amin nincsen állat, de néha még azt is, amin van. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

A galéria engine feltöltésnél lehet beállítani, hogy képek maximális mérete pl 800x800 és akkor feltölti az origi nagyot, átméretezi és a kicsit hagyja fent. Szal ne aggódj rajta.

Ezt tudom, csak még dolgozgatok velük kicsit. (átméretezés, vágás, referenciamonitor stb. :D )

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

És mivel nekem szigorúan tartani kell az egyéves tervet, tényleg nagy halom kajával várunk majd......Feltöltött kép Hátha még jobban belassulsz a felfeléken......Feltöltött képFeltöltött kép

...ez jóóóó.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
McGwyer:
Rádköszöntem szombaton a Sikáros környékén de hiába.
Csak bamba (:)) képpel meg a magyarszakos haveroddal nyomtátok lefelé.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Igen. Elõször is létszámot kérünk. Másodszor a vegetáriánusok, gombát nem szeretõk, valami egyebet nem szeretõk, stb. jelezzék, hogy mit nem tudnak/hajlandóak megenni.

Öcsike: lesz sok-sok gombás pizza. Jó lesz a konzerv gomba?;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Szombaton mit-mikor-hol? Nekem nagy eséllyel meló, de talán el tudok lépni hamarabb...

Akkor sztem legyen délutánból estébe nyúló nagy pizzafalás.
3 tepsivel garantálunk - létszámtól fügõen: szardíniás-babos-hagymás, sonkás hagymás, és GOOOOOOMBÁs. De a feltétek szabadon válogathatók.

A frankót úgyis megmondja hamarost Kedves Párom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Képek kicsit késõbb, Zorg biztos örülne, ha 4-5 megás képekbõl feltöltenék kb. 30at

A galéria engine feltöltésnél lehet beállítani, hogy képek maximális mérete pl 800x800 és akkor feltölti az origi nagyot, átméretezi és a kicsit hagyja fent. Szal ne aggódj rajta.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Nemá...Most akarok elkezdeni fogyózni, mert hát nem mennek a felfelék...:D

És mivel nekem szigorúan tartani kell az egyéves tervet, tényleg nagy halom kajával várunk majd......Feltöltött kép Hátha még jobban belassulsz a felfeléken......Feltöltött képFeltöltött kép

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Megjegyzem halkan, hogy mi nem fogunk télen futni, mert mi télen is tekerni fogunk bizony. Hóban-fagyban-sárban-jégen fejlesztjük a technikai tudást és az erõállóképességet - az éves (és kétéves) tervnek megfelelõen. Nincs rossz idõ, csak rossz öltözék, és puhány bringás. ;D

Bizony-bizony;)

Dante: boldog szülinapot!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Hizlaljuk fel Dantét!!! Pocakos bringást akarunk látni! ;D

Nemá...Most akarok elkezdeni fogyózni, mert hát nem mennek a felfelék...:D

Szombaton mit-mikor-hol? Nekem nagy eséllyel meló, de talán el tudok lépni hamarabb...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Hi all!

Látom jól telt a hosszúja mindenkinek.

Én meg vótam Egerben, Noszvajon, Síkfõkúton, Bélapátfalván, Szilvásváradon, Mályinkán, Lilafüreden, Felsõtárkányon; szóval körbeutaztuk a Bükk hegységet.

Képek kicsit késõbb, Zorg biztos örülne, ha 4-5 megás képekbõl feltöltenék kb. 30at :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce