Hát izé?! Nézegettem Öcsi képeit éás megláttam.Ez honnan jött most neked elõ?????
Túléltem a tegnapi napot, jó is volt, csak valami vírus szerûség bujkál bennem szerda óta. Lehet, hogy összejön egy jó kis torokgyuszi? Remélem nem.
Hát izé?! Nézegettem Öcsi képeit éás megláttam.Ez honnan jött most neked elõ?????
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Telcsin megbeszéljük, hogy mennyi az az összeg amire te és amire én gondoltam.Hápi!
A szekrénykéért te mennyit gondoltál? Mert nekem van egy összegem,de nem tudom,hogy az megfelel-e?! De biztos megfelel.
Rákosmente KerekSE;
Most akkor holnap mikor? hol?
Mert már du. 4 után nagyon hideg tud lenni.
Rákosmente KerekSE;
HÚ! Azt hittem, hogy egyszerûbb. Na majd próbálkozunk.Csak netrõl lehet, ha apontos címét tudod.
Képre jobb gomb, tulajdonságok, majd a cím kimásolása.
Aztán hozzászólsz, és bõvített szövegszerkesztõre váltasz, majd:ikon
ide a címet és kész.
Ja és fonts, hogy a pix.bikemag.hu esetében ez nem mûködik, ott csak a lap tetjén levõ egész elérési útvonalat rakhatod be és azt is csak linkként.
Rákosmente KerekSE;
Felháborító!! Zoozoo! Tényleg, hogy állnak a LOTR dévédék biztonsági másolatai??? :gwizd:
KisÖcsike
Welcome to the real world!