Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Hát mert nagy a hallgatás...:D Szóval jobbulást mindannyiunknak.

Igen... Jobbulást mindannyiunknak. :D
Hápi 23 órai telefonálása nem volt súly? Mire le tudtuk volna fogni a kezét, már köszönt neked. :)
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát mert nagy a hallgatás...:D Szóval jobbulást mindannyiunknak.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Látom itt mindenki beteg,csak én meg a Hápi nem, pedig nem is szedünk Béres cseppet. Most mondjátok meg, ez milyen influenza? Hápi vagy emberi nulladik típusú ET-s?????

?????????

És honnan tudod, hogy én beteg vagyok? (az vagyok :(), hiszen nem is panaszkodtam :D
"Nice boys don't play rock and roll"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Ezt már mindenki tudja!

Megírta az újság is.

"Megalakult a RMKSE. Az egyesület elnöke, az egyesület székházában
fogadta a hazánkba látogató G8 tagállamok miniszterelnökeit.
Magyarország Miniszterelnökének felajánlotta, hogy a XVII kerületben
tartandó 2016-os olimpiai játékokra az egyesület ellenszolgáltatás nélkül engedi át sportlétesítményeit, szállodáit, repülõterét."

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
mért nem szóltál az éjszakai túra miatt??????????
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Akor meg hogy az Öcsike egy milyen józanéletû Úriember.......

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Látom itt mindenki beteg,csak én meg a Hápi nem, pedig nem is szedünk Béres cseppet. Most mondjátok meg, ez milyen influenza? Hápi vagy emberi nulladik típusú ET-s?????

Hát itt alien influencia!

Dante: ajkadat tökéletesen rögzíti a jól bevált szigetelõszalag! Vagy szólj Pitének! Kiszedi amit ki kell, visszavarja ami nem kell.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Azért hogy tudja az egész világ,hogy megalakult a megalakulni akaró megalakuló egyesület!!!!!!!!!!!!!!
:gwizd: :gwizd: :gwizd:

Ezt már mindenki tudja!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

És miért kell rögtön villággákürtölni az egészet???? :D

KisÖcsike

Azért hogy tudja az egész világ,hogy megalakult a megalakulni akaró megalakuló egyesület!!!!!!!!!!!!!!
:gwizd: :gwizd: :gwizd:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
És az ajkamat mivel ragasztom vissza? :P :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hát vedd ki...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

meg valami izé is van a számban amiõl enni se bírok.

Lehet, hogy alien??? :alien:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hú én széthullottam, tökre beteg vagyok, fejfájás, hangom nincs (mázlisták), meg az ujjam lebénult, meg valami izé is van a számban amiõl enni se bírok.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Egy, a jövõre megrendezésre kerülõ sok-sok verseny közül:
http://www.strazsahegyitekero.hu/

Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Éljen az "éljen"!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Mai adag (picit durva) nem csak Pitének:

Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott.
Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Héé, f...fejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák a belüket! Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak, mert indulni akarunk!
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így, fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd 2 órával késõbb visszatért és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük hogy velünk utaztak. Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentõen büszke volt, a fiú pedig folytatta! :
- Azok pedig akik ki vannak akadva a kétórás kib.....tt késés miatt, keressék fel a büdös k... a konyhában!

Na ezen igazodjatok ki! :)

Tisztelt Területi Egyeztetõ Bizottság !
===========================

Azzal a kéréssel fordulok a t. Területi Egyeztetõ Bizottsághoz, hogy családi pótlék ügyemben állást foglalni szíveskedjenek.

1962 - ben nõsültem. Özvegy asszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnõtt leánya. Apám gyakran ellátogatott hozzánk, minek az lett a vége, hogy feleségül vette mostoha leányomat.

Ezek után természetesen mostohaleányom lett a mostoha anyám, az apám pedig a vejem.
Apám feleségének, illetõleg a mostoha leányomnak, aki egyben az anyám, született egy fia, akinek ezek szerint a mostohatestvére vagyok, mivel a mostohaleányom anyjának vagyok a férje és így a feleségem lett a nagyanyám.

Idõközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógora lett, nekem pedig a nagybátyám egy személyben, mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor magamnak az öreg apja vagyok.

Kérem megítélni jár-e családi pótlék a gyerekemnek, illetõleg a nagybátyámnak?

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Inkább éljen a pizza!

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én is akkor fáztam meg, amikor kabátot kellett felvennem.
Ja nem, az akkor volt, amikor meg voltam fázva.
Na mindegy.
Éljen a lángos!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
A forumot utolérte az influenza? Én még mindig csak egyszál pólóban meg egy vékony széldzsekiben szaladgálok és -lekopogom- még semmi bajom!
Jobbulást az érintetteknek! És mielöbb gyógyuljatok meg. Az uniqum legyen mindenkivel!

Rákosmente KerekSE;