Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Én is boldog és békés Karácsonyt kivánok minden kedves bringás barátomnak!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Boldog, Szeretetben és Ajándékokban Gazdag, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Fórumtagnak!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én is.
Mindenkinek!

:winter: :cheers::impreziar

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Boldog Karácsonyt Kedves Sporttársaim! :)
"Nice boys don't play rock and roll"

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet mindenkinek!
WaNNaRiDE

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Mindenkinek Boldog, Békés, Trekkekben, Canonban, és Tordai Teri Néniben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

KisÖcsike

ui: Most még tömhetitek magatokat sütivel, aztán januártol mindenki Norbi ápdéjtel!
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Nem mindegyik! A Nikonnak is van magyar képviselete és amit õk hozank be azt itthon javítják.

Igen... Én is néztem ott az EOS350D-ét, de német garis lettóva.... Nem mintha egy Canont agyon kéne szervizelni 1es márkákkal ellentétben..... :D (a családban 6 Canon gép van, de eddig egyiket sem kellett még szervizelni....)

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Talán végre rámondhatom a bringámra, hogy KÉSZ! Van új kormányszár, elsõkerék és FEKETE kulacstartó, így a héten leugrott még 181g. Amint megfelelõ fény lesz, teszek fel új képeket nyálcsorgatás céljából, de anyázhattok is nyugodtam teli torokból, nem fogok megsértõdni.:)

300. hozzászólásom, FANTASZTIKUS.:bananadan

A súly nem minden! A kerékpár hátránya (márakinek), hogy tekerni kell!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!: http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Talán végre rámondhatom a bringámra, hogy KÉSZ! Van új kormányszár, elsõkerék és FEKETE kulacstartó, így a héten leugrott még 181g. Amint megfelelõ fény lesz, teszek fel új képeket nyálcsorgatás céljából, de anyázhattok is nyugodtam teli torokból, nem fogok megsértõdni.:)

300. hozzászólásom, FANTASZTIKUS.:bananadan

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Dante ez egy 3 évvel ezelõtti kirándulásunkon készült a Toldi kunyhóhoz, ha jól emléxem.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Minden ilyen bolt Németországban szervízel...(a plázafotóboltoknál 10-15%-al olcsóbb)

Nem mindegyik! A Nikonnak is van magyar képviselete és amit õk hozank be azt itthon javítják.

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok!

http://heartofwinter...y/karacsony.jpg

Osztán remélem sok póverbárt hoz a Jézuska, hogy bírjátok a starpát jövõre! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Persze a lógós banda megint csak kirándúlgat míg mások dolgoznak.
Legalább csináljatok szép fényképeket.
Határátlépéshez elég egy jogsi is különben, és nem nézik, hogy kié a kocsi.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Minden ilyen bolt Németországban szervízel...(a plázafotóboltoknál 10-15%-al olcsóbb)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Occsó? Szerinted occsó? Hát esetleg 1-2 ezer forintal, de a hátrány legalábbis ennél a cégnél, hogy némethonba viszik szervízre. Ami nem kevés idõ (és ez nem a szállításra hanem a javításra vonatkozik).

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
De legalább ócsók. Magyar viszonylatban. Ne tudd meg, az én gyári Minoltámmal hogy beszívtam annó - úgy rossz volt, ahogy vettem, de sokáig saját hibára gyanakodtam, s 4 nap után vittem vissza (vásárlástól számítva). A végeredmény - 60 nap, s visszakaptam rozsdásan, s ugyanolyan szar állapotban, azaz nem sikerült tökéletesre beállítani. Erre balhé, perfenyegetés, s adtak egy újat. (pálvölgyifotó)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Megyek én is! -ha minden jól megy. Ma végre 49 nap után visszakaptuk a gépet. Ezek után senkinem nem ajánlom azt a boltot ahol mi vettük (extremdigital).

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hejj, ha ez rajtam múlna...:(

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Jól hangzik, megyek! (ha nem dolgozok két ünnep között)

Kirá', ne dolgozz, gyere! :D
"Nice boys don't play rock and roll"