Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
most voltam fennt az oldalon és müködött nekem.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Valóban nem mûködik az RMKSE fórum. Biztos nem bírja a szerver a nagy forgalmat. :)

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Csgy! Ezek szerint a kissámli mégse a célvonalat jelépezi??!!

Valaki! Mi van a Rákosmenti fórummal? Nekem nem megy, jobban szeretek oda írkálni... barátibb. Na mindegy... amég nem müxik, olvasgatom a Nagy kerékpáros könyvet...
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hú én leájulnék róla - fõeg, h éjszaka görgõzöm, alvás elõtt, akkor meg már kómás az ember. (s a szemem is marha fáradt)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
A szabadgörgõ egész jó, bár az elején voltak apró gondjaim az egyensúlyozással. Elég könnyû leesni róla, elég elbambulni egy kicsit. Rendesen izzadok rajta a 6-7 fokos pincében, nyári cuccban.
A kissámli az elindulást, és a megállást hivatott segíteni, mert az csak nyeregben ülve megy (nem röhög!), és a görgõn kb. 20cm.-rel magasabb a bringa.
Hozé bácsi, mi a baj a szerkezettel?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Én ma is tekertem:http://pix.bikemag.h...ageViewsIndex=1
Holnap is inkább a pincebringázásnál maradok, mert féltem a paripát a dzsuvától.

Hû, errõl a szerkezetrõl kellene írni valamit. Fábrisanyi stílusban.
Na talán este...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Ha már errõl van szó: Dawn+Charon én sem kaptam semmilyen szóbanforgó emailt.
Különben meg köszi a látogatást, nagyon örültem neketek!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hmmm? Nem kaptam meg - persze nem ez a levél lenne az elsõ, ami elveszik a fibernet útvesztõjében...(vannak címek, amikrõl nem megy rá levél, de még visszadobást sem csinál)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Elviekben ha megnézed a mailjeidet akkor te is megkaptad az értesítést! Ennivaló tekintetében gondoltam rád is és lesz vega kaja.
:) :clap:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
A topic elkészült és amennyiben bárkinek,bármi kérdése-kérése van az irjon,vagy telefonáljon.

A Rákosmentén megtalálható a Túrák,versenyek egyéb megmozdulások címszó alatt.

Üdv mindenkinek.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Itt van:
http://rakosmente.uw...lay;threadid=31

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Mi ez az Etyeki buli? (valamit mondtál már régen róla, de ezek szerint lesz?)

Etyeken Sunsetnél lesz szilveszteri buli. tegnap beszéltem vele és -ha minden igaz- ma felrakja a rakosmente.uw.hu-ra a részleteket. Ha nem akkor majd én. De a lényege 31.-én délután irány Etyekcity, buli kifulladásig, újév köszöntése, óév búcsúztatása, haverok, buli, bringa (ez utóbbi nem kötelezõ akkor és ott).

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Holnap is inkább a pincebringázásnál maradok, mert féltem a paripát a dzsuvától.

Tetszik a pici szék ott mellette. Az milyen célt szolgál?
És hol marad a sör, meg a bukósisak? Hogy nézne ki, ha leendõ egyesületünk Elnöke "pincebringázás" közben törné össze magát!

Rákosmente KerekSE;

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Oszt a bukósisak hol marad? :)

Amúgy milyen a szabadonfutó?
WaNNaRiDE

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi ez az Etyeki buli? (valamit mondtál már régen róla, de ezek szerint lesz?)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Holnap tekerni valaki? Én megyek Saaanyi barátommal terepezni ilyen mocskos, saras, havas, jeges, csúszós idõben. Ha valaki csatlakozna jelezze telcsin.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
SOS SOS SOS
Hozé, Máté és a többi leendõ egyesületi tag, akik nem jönnek Etyekre szilveszterezni vagy/és a fotótúrára azoknak SOSbe alá kéne írni még egy jelenléti ívet januárig!!!!! Mikor tudnánk talizni? Nem nekem kell, hanem a bíróság szórakozik velünk, vagyis leendõ egyesületünkkel egy kicsit.

Holnap tekerni valaki? Én megyek Saaanyi barátommal terepezni ilyen mocskos, saras, havas, jeges, csúszós idõben. Ha valaki csatlakozna jelezze telcsin.

És Hozé a belinkelt dolgokhoz hol marad a zene? Én zenével kaptam meg emailben ezeket.

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hihi, ez jó.

(Pite rátrafáltál egyébként)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha nagyon ráértek...

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Boldog Karácsonyt a Fórumtársaknak!