Én is elolvastam... volna:
"Nincs jogosultságod ehhez a mûvelethez! Kár próbálkozni"
A belsõ ügyekhez visz. És mivel nem vagy bejelentkezve, így természetesen nem enged be!

KisÖcsike
Én is elolvastam... volna:
"Nincs jogosultságod ehhez a mûvelethez! Kár próbálkozni"
Én is elolvastam... volna:Hozé, szükséges elolvasnod ezt, mert érint téged is
3 óra 54 perc 50-kor írt
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
srácok színvonal, nemcsak mennyiség
amúgy érzésem szerint nem túl soká ti is darabolva lesztek
ja és utólagosan kellemes ünnepeket.
Jó hír! A pécsieket új topicba nyomták, és a régit lezárták! Tehát: a régit pillanatok alaltt behozzuk, az új meg nem lehet akadály, ha ilyen szaporák vagyunk! összeadogatni meg nem ér!!
KisÖcsike
ui: én meg minnyá átlépem az 1000et
Hozé, szükséges elolvasnod ezt, mert érint téged is
3 óra 54 perc 50-kor írt
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Húsimádó nincs?LOL
Tíz percre mentem el és tessék
Van Gagyi vegetáriánus-görgõ is ám: úgy csinálom, hogy a hengereket cukkinival helyettesítem az összekötõ természetesen Spárga lesz. Az alapváz csapágyazása zöldborsó, a salgót helyettesítendõ pedig razsigyag szárral oldom meg.
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Mint éppenhogycsak hozzáértõ, mondom, hogy Öcsike rájött, hogy nem kellett volna az emil értesítést beállítani...
Én információt csak rombolni tudok!Hápi! Kijelenthetem, hogy a mai, információs társadalomba való integrárlásod kivitelezése jelentõs akadályokba ütközött... mondhatni nem sikerült!
KisÖcsike
Rákosmente KerekSE;
Tényleg GAGYI termék? Én is rendelek akkor nála!Akkor most megyek a pincébe, letekerni a hatalmas adag töltött káposztát (a legagyizott görgõmön :mad: ), amit ebédre ettem.
Rákosmente KerekSE;
Mint egy hozzánemértõ kérdezem, hogy itt mit kéne nézni?
Akkor most megyek a pincébe, letekerni a hatalmas adag töltött káposztát (a legagyizott görgõmön :mad: ), amit ebédre ettem.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."