...Szóval egy pár virsli vagy inkább szafaládé?
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Szóval 10 métert nem beugrani, hanem átugrani, de csak másfelen, de ha azt elszúrod, 10-et zuhansz. Ezért nem merema msáfelet bevállalni.
Ami az M0-st illeti - dededede - arrafelé lesz, mert a Naplás nem TTK.
Ez nekem is tetszene, de a 2:40 nem kevés egy kicsit? Vagy a rövidre gondoltok? Nekem tavaly kellet országutisok segítségével 3 óra.Hápi, Charonnak már javasoltam, hogy lehetne az is, hogy egy sprintcsapat (Feri+én) lenyomja a hivatalosat 2:40 körül, s terepgumikkal kimennénk a többiek elé, mondjuk a Bajtemetésre.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Na ebben ne bízz, Magyarországon vagyunk
márpedig ilyen közel egy természetvédelmi cucchoz csak nem vezetnek el egy 4-6 sávos szart.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Na ez izgalmas lehetett, még jó hogy nem mentem veletek, úgysem bírom az izgalmakat, még a végén szívinfarktust kaptam volna
Lehet egyébként, hogy az M0-ás miatti kötelezõ régészeti feltársnál lukadtatok ki.
A Rauch és a vasút között van egy földút. Ha ott mentek ki Pécelre, akkor ott is folynak már régészeti feltárások meg földmunkák. Ott fog elmenni az M0-ás. Na akkor vége a csendes/friss levegõn bringázásnak. Eddig is zajongtak a krosszmocisok, de ezek után mi lesz. Bár mire az M0-ás elkészül, addigra leszek már vagy 60 éves és akkor már Nagymaroson fogok lakni és a Börzsönyben bringázni.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Hehhe, hallom mibe keveredtetek. (s nem is hívtatok
- na nem mintha 8 elõtt elengedtek volna az egyetemrõl...)
Melyiken mentetek, csak a sima enduro pályán, vagy a vízmosásos katlanban is a radartól? Hápi lement már a halál-lejtõn?
Egyébként számolatlan ilyen út van, ismerek jópárat arrafelé, majd mutatok egy parásat. Az benne a baj, hogy van egy olyan lejtõ, amin ha lemész (lecsúszol), már vissza tolni se bírod. Viszont utána meg ott van egy szakadék, csak másfél m széles, de 10 (tíz) méter mély. Van egy kidobó az elején, de még sosem mertem bevállalni.
Tolásról annyit, hogy ismerek jópár arcot, akik le is és föl is gyakorlatilag mindegyiken lemennek és feltekernek. Nem akartam elhinni...
Egyébként veszély - estetek már el az isaszegi romatelepen?Ne álljatok meg defektet szerelni, ott ha kell, felnin guruljatok tovább...