Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

láthatósági mellényt mindenkinek!!!

Vagy ha esik akkor mentõmellényt, és pótgumicsónakot! :shit:

KisÖCsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jajajajjj, elfelejtettem. A vasárnap délutáni tekerés után irány a Marika cukrászda;)

Szigorúan hat után, tehát lámpákat és láthatósági mellényt mindenkinek!!!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Sziasztok!

Vasárnap ismét kis környékbeli túrát tervezünk. Most viszont nem egész napos, hanem csak délutáni program lenne. Találkozó kettõ-fél három között nálunk. Aztán irány Csömör és környéke, aki pedig nem fárad el kellõképpen, az fakultatívan folytathatja a túrát Dante kedvenc helyeire;)

Mindenkinek további szép napot:)

Rock&Roll! :guitar:

KisÖcsike

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Jajajajjj, elfelejtettem. A vasárnap délutáni tekerés után irány a Marika cukrászda;)

:love:

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Sziasztok!

Vasárnap ismét kis környékbeli túrát tervezünk. Most viszont nem egész napos, hanem csak délutáni program lenne. Találkozó kettõ-fél három között nálunk. Aztán irány Csömör és környéke, aki pedig nem fárad el kellõképpen, az fakultatívan folytathatja a túrát Dante kedvenc helyeire;)

Mindenkinek további szép napot:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Hol és mikor lesz pontosan Kerepesen XC???

http://heartofwinter.../xc/xc-race.jpg

Ennyit tudok róla, pedig elvileg az egyesületem szervezi. :) Tavaly jó volt, de inkább az "ifjú titánokra" van kihegyezve, azaz ha mondjuk rutinos maratonozó vagy, nem illik rajta indulnod. De majd kérdezõsködöm még.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Uff!

Jelentem Hápival voltunk tekerni Pécelen!
Elõtte felhívott, hogy ugye nem ijedtem meg az esõfelhõktõl!! Mondom: naná hogy nem!
Szépen elindultunk az Elágról a Pécelin. Egy kicsit szemerkét az esõ, de hát xartunk rá, ez semmi! Éppen a laktanyába tartottnuk felfele, mikor a félút környékén elkezdett komolyabba esni! Gondoltuk (bár elõsször csak Hápi), hogy má itt vagyunk, akkor felmásztunk egészen a laktanyáig (tehát végig). Lefele már kezdett egyre jobban esni, mire kiértünk a fõútra, már szakadt az esõ! Hazáig felhõszakadásban tekerünk... mondanom sem kell, hogy XARRÁ ÁZTUNK!!!! Elégon alig néztek hülyének, hogy "ilyen idõben biciklizni??? Noooormális???"
Hápival azért megemlítettük, hogy nem lett volna hülyeség otthon ijedezni!

KisÖcsike

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Hol és mikor lesz pontosan Kerepesen XC???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante és Öcsike: http://index.hu/poli...lvar/macsk0928/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Persze, de mint látod, felraktam én is. ;)

(kicsit - Pitével)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köszi Dante, hamarosan kipróbáljuk, ha nem esik az esõ.

A kicsit, vagy a nagyot nyomtad?

A nagy emelkedõn felment már valaki? Mert nekem van egy nagyon jó tippem, és le fogom videóztatni magamat, hogy legyen bizonyíték. Adtál házi feladatot bõven.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na én ma reggel is kint voltam egy részén (örülök hogy tetszett, nekem is az egyik kedvencem), sikerült nyeregben végignyomni - hát igen, sokat segít, ha látom az utat...;) Az az egy homokos emelkedõ kivételével az összes lenyomható, arra még nincs receptem, hogy hogyan lehet felmenni. Küldtem egy linket arról a részrõl, amit könnyen bárki bevállalhat. De ha nem ment át (és hátha más is meg akarja szivatni magát ;) ) akkor: http://heartofwinter.../xc_trail_2.jpg .

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Hello Mindenkinek:)

Tényleg jó volt a tegnapi tekerés. És rájöttem, hogy sötétben sokkal kevésbé fékezgetek a lejtõn, mint világosban;)

Öcsi: azért ahhoz, hogy Attisch-t lehagyjam az emelkedõn még kell egy kicsit edzenem. És én is max. pulzussal küzdöttem fel magam azon a részen......De azért jó kis edzõkör volt:)

Attól tartok, hogy a cukrászda mindig a túra vége lesz, ugyanis csak este hat után van minden féláron;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kedvesem tud ott gyorsabban is menni :)

A cukiban (Marika cukrászda, a HÉV megálóban) csak 18 óra után van minden süti és fagyi féláron.

A tegnap nekünk is nagyon pöpec volt. Sikerült minden lefelén a bringán ülve (hasalva) lemennem, de az 50-60%-os homokos emelkedőkkel még asszem bajlódom majd felfele. Egyébként most már tuti, hogy Dante nem normális. Olyan helyeken szeretne felmenni, ahol hasalva is hanyattesik az ember, és mondjuk 20 centi széles és 30 centi mély hullámos nyom van csak, amit a krosszmotorosok jártak ki.

Dante:

Gigamegahiperüberfain helyeket mutattál, remélem nem esik túl sok eső mostanában, mert alig várom, hogy kimenjek megint és lenyomjam az egészet nyeregben végre felfele is. Reszkess, jövőre edzek majd rendesen.

Halálcsillag, Kis Halál, Nagy Halál, Jedi kiképző jíhá.

Ígérted, hogy berajzolod a tegnapi útvonalat a térképre, és megjelölöd a szakaszokat (nevek), meg megmutatod, hogy merre vihetem be Dawnt a Kis halálhoz és a löszfalas részhez egyszerűbben.

A Kis halál is sokáig saras marad esőzések után?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Háájjj!

Hát a tegnapi tekerés is megvolt! Szupi volt! Fain nagyon az a kör a Hungaroring körül! Minden tiszeteletem Dawné! Úgy sprintelt felfele, hogy én csak mögötte lihegtem 180as pulzussal!!! Az cuki meg végképp a nap csúcspontja volt! LEgközelebb ott kezdünk!
Hazafele elég gáz a Nagytarcsa Pest közötti koromfekete szakasz! Néha sikerült az út jközepém kikötnöm, ha elvesztettem az út szélét....

KisÖcsike

ui: DANTE!!! MACSEKOK WAZZZE!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én akkor 6-tól otthon leszek. Úgy értem menetkészen.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Most indulunk haza!

Mindenki szóljon telefonon, aki akar jönni ma este, hogy hol tud csatlakozni és mikor.

Sziasztok:)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Micsodaaaaa?

Lehet a ringen bringázni, ezt csak nem hagyom ki.

Renit hozom, úgytûnik hajlik rá, mert már rég tekert.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az erõsebbek húzzák, tolják majd Párodat, ne félj.
A Ringen meg szerintem akit érdekel, az teker majd csak.
Csak valaki derítse mán ki, hogy mikorra kell menni. Mindenféle astra, meg clio kupa lesz és görkoris-bringás betétfutam lészen elvileg.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
PR: Ne aggódj, Charon ezeket nem gondolja komolyan. Nyugodtan hozd Renit is. Aki siet majd elõremegy, meg megmászik egy-két plusz dombocskát is, hogy kellõképp lelassuljon a mi tempónkra;)