Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Nem kell valakinek egy Kona Cowan vázra épített dirt bicó?

Csak mert itt a fõiskolán van egy srác, aki ilyennel jár (Pike villa, deore tárcsák, funn kiegészítõk) és .................... nem, nem akarja eladni, csak egy olyan zárral "zárja", amit szerintem egy háztartási ollóval elvágok.

Szóval, ha fizettek érte eleget, tudok szerezni egyet :gwizd: :D

Jöhet :D

Ollót adjak?
"Nice boys don't play rock and roll"

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Nem kell valakinek egy Kona Cowan vázra épített dirt bicó?

Csak mert itt a fõiskolán van egy srác, aki ilyennel jár (Pike villa, deore tárcsák, funn kiegészítõk) és .................... nem, nem akarja eladni, csak egy olyan zárral "zárja", amit szerintem egy háztartási ollóval elvágok.

Szóval, ha fizettek érte eleget, tudok szerezni egyet :gwizd: :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Meglett, a mezcserénél hullattam el, ne ezért menjetek még1 kört! :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Most már kezdek kíváncsi lenni a Nagytarcsa környéki ijesztõ nevû helyekre

Feltöltött kép

Dante: a pénzd meglett végül otthon, vagy menjünk este egy kört hátha megtaláljuk?

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Hápi, Dante és Charon: Így utólag ezer köszönet, hogy belekönyörögtetek a nagyobb hullámvölgybe:) . Nem is volt olyan szörnyû. Sõõõõt. A tegnapi "Today I feel frightened" túra elõtti állapot "ecstatic"-ra váltott mikor hazaértünk:bananadan .

Most már kezdek kíváncsi lenni a Nagytarcsa környéki ijesztõ nevû helyekre;)

Öcsi: ugye szerinted sem volt olyan szörnyû az a hely?????;)

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hidrokulcs, mi? Full tárcsafékszerelõbrigád inkább, nem?
A túriszkikovánkon, ahol ezúttal Dawnnal mi gájdoltuk a népet, Öcsikének a hátsó féke folyamatosan fogott és fékezett, és vagy 3x kellett megállni szerelgetni, végül leszedtük az egészet, mert egy helyen már a dühödt horgászok akartak megkövezni a zaj miatt. Nem tudtak dolgozni miattunk! Vazz, a horgászat mióta munka? Sztem ugyanolyan szórakozás, mint a tekerés.
Megnéztük a kedvenc emelkedõimet, egy helyen a nagy lendület miatt belezúgtam a patak árkába, és persze, hogy nem volt nálunk fényképezõgép, mer miért is kéne. Láttunk kutyikákat, aszfaltos "párszázalékos" emelkedõt, köves lejtõt, csupa olyan csak azért megyek fel rajta, mert ott volt, és azért megyek le rajta, mert utána viszamászhatok, clio kupa hungaroring, és CC pálya bejárás Kerepesen, ahol azt hiszem állandósulni fog a pálya nyomvonala - egyébként is nagyon jó ki helynek tûnik, akár mászni, akár lejtõzni akar megtanulni az ember.

Külön gratula Dawnnak, hogy le mert menni a katlanba és megcsinálta a nagy hullámvölgyet is! :-*

(Meg Öcsikének is persze, de õ nem kap puszit! :D)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hi All!

Fain volt a tegnapi túra!! Érdekes volt a CC pálya! Fõleg a nagy "árok", vagy mi, ahol a 10 percig könyörögtetek, hogy menjek le!! A másodok nagy szakadék azért volt jó, mert nem láttad elõre, csak miután már bennevoltál!!! szóval azért oda még kimehetnénk, hátha menni fog lendületbõl!! :bananadan

Más: beszéltük Erikával (Dawn), hogy kéne csinálni egy gyalogos túrás, sokat fotózós megoldást monnyuk a Bükkbe, vagy Mátra, vagy teljesen tökmind1! És lehet hozni kutyukat is! Én konkrétan Sophiet hoznám! Azt beszéltük, hogy a október 22-ei hétvégé jó lenne erre a célra!!!
Jelentkezõket várjuk!!

Hápi!!! Te meg Infókat please, me nem csak virtuális szállás kéne hétvégére!!! :D :P

Nahhh.. én egy kicsit Offline leszek szerdáig, me suliba vagyok! (illetve most még nem... csak 25 perc múlva kezdõdik az elsõ 2 órám, ami közlekedési jog, és annyira nem érdekel, hogy bent legyek idõben)

Szóval legyetek jók, és szobatiszták!! Az Erõ, és a HIDROKULCS legyen veletetek!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mert persze Hápi nem rutinos ám! Simán lenyom engem. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hát Dante, Te mekkorra dörzsölt vagy! :D Ezentúl csak Jockey Ewingnak hívunk. Beszólsz, hogy rutinos maratonozók ne induljanak, ezzel lelököd a pódiumról Hápit. :clap: Ejnye-ejnye. :no: Ja meg persze engem is! :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

:) Tavaly jó volt, de inkább az "ifjú titánokra" van kihegyezve, azaz ha mondjuk rutinos maratonozó vagy, nem illik rajta indulnod. .

Nem vagy véletlenül rutinos maratonozó??? És indultál...:no:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Holnap Ok, telcsin még egyeztetünk!
Szüretelni voltam, ezért nem tudtam menni versenyre! És mi az hogy gyagyák vagyunk!!!! Én tök normálisnak tartok mindenkit, köztük magamat is!!!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Gyagyák vagytok, hogy nem jöttetek XC-re, tök jó kis verseny volt, mindenki kapott tõlünk 1-2...3 kört. Charon gratula! (poz 1) (hazavittük az összes stuff-ot) A pálya tekerhetõen technikás volt, rövid, de vicces, a katlanbaugrós rész meg elég parás elsõre, utána meg sima ügy. No akkor majd holnap délután találkozunk. (megmutatjuk a pályát, mindenkinek mennie kell egy kört)

Kisöcsike;
Cicákat holnap megnézheted személyesen, mert Dawn is felingerelte magát ;) - de azért küldtem képet. (netem halódott pár napig, azért a késés)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hehe, imádom az ilyen párbeszédeket :D
Hápi, várjuk a kalóriatábor részleteit :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Kedves Hápim! Stop!

A képek már 1 hete fent vannak a megszokott helyen! Stop! Ami még mindig a http://kep.tar.hu/kisocsike ! Stop! A gyengébbek kedvéért legfelül szoktam hagyni a frissebbeket! Stop!

Képbõl nem derül ki, hogy Te vagy szemüveg mögött! Stop! És különben is! Stop!

KisNari

ui: Infókat irogattad volna szevassz!! Stop! :D

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
A bájtok repkednek a rendszerben de nem jó felé!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lényeg:
Vasárnapi túra ok stop csak lehetne egy picit korábban stop
azért nem a ring mert ott görkoriverseny lesz egy kör erejéig stop bringások nélkül stop
Börzsönyi kalóriatábor részletei holnap stop várjuk a jelentkezéseket stop
Öcsi a múlt hétvégi csapatmezesfényképet de gyorsan, ha már nem kértél engedélyt tõlem,hogy a szemcsimet és ami mögötte van -tehát engem- avatarként használj!
Tegnapi tekerés jó volt, csak a kitartó, belevaló bringások nyomják ilyen idõben. És végre mi is közélyük tartozunk!!!!!!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

bocs, ide az elõbb hülyeséget írtam!

Attisch! Ne hülyéskedj!! :horse:

KisÖcsike

ui: DANTE CICÁRÓL KÉPET PLZ!!!!!!

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
bocs, ide az elõbb hülyeséget írtam!

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest

Sziasztok!

Vasárnap ismét kis környékbeli túrát tervezünk. Most viszont nem egész napos, hanem csak délutáni program lenne. Találkozó kettõ-fél három között nálunk. Aztán irány Csömör és környéke, aki pedig nem fárad el kellõképpen, az fakultatívan folytathatja a túrát Dante kedvenc helyeire;)

Mindenkinek további szép napot:)

Akkor a ring-túra elmarad? :( Szívesen megnéztem volna belülrõl. Dehát ez sem baj, sõt, gyûjtögessük csak a terepkilómétereket!! Az avataromban kezd lassan felülkerekedni a monti :)

Attisch

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na én mindenben benne vagyok, vasárnap már alig várom, hogy pár új szakaszt mutassak. :) (Charon van méééég....)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Szombat reggel 8 Kerepes - pályabejárás, és nevezés belátás szerint, aztán hazatekerés, majd ebéd után 13:00 felnõtt futamra vissza.
Vasárnap 14-14:30 között tali, majd bemelegítõ tekerés Csömör fele, kutyikák, opcionális öngyilkos lejtõk Danténak, hogy én is megmutassam, majd halálösvények újrafelderítése világosban.

----------Charon voltam---------- (álruhában)

:love: