Délben Paullal úgy indultunk, hogy nem létezik, hogy bárki is elinduljon versenyen ilyen idõben. Meg egyébként se tudja rajtunk kívül senki, hogy nem a HHH-en lesz. De azért csak kimentünk. Persze autóval. Ahogy közeledtünk a pályához megláttunk elõször egy, majd mégegy bringást csúszkálni a hóban. Nagy megdöbbenésemre végül jó sokan versenyeztek. - El is gondolkodtam, hogy ezek valószínûleg tényleg szeretnek bringázni. Ittvan például ez a "speciális" Viktor. Azt gondolná az ember, hogy annyit teker, hogy már elege van belõle, de ezek szerint mégsem.

Hihhetetlen, hogy nyomta. Õ alatta valahogy nem kolbászolt a bringa jobbra-balra. Fél körökkel nyerte a selejtezõket, a döntõt.
De Zerge már nem volt ott. Vagy õ is megöregedett (kényelmesedett), vagy talán nem volt itthon. Hmm.?
De jó buli volt. Mindenkinek gratulálok, aki elindult. És azoknak meg fõleg, akik autó nélkül tekertek fel a szakadó esõ ellenére.
Jaja, és Clio: Nagyon kemény csaj vagy.
Én lövöldöztem jó sokat, ahogy sikerül úgy sikerül alapon, a napfény hiányát nem tolerálja a gépem. Aztán félidõben be is krepált az esõ miatt. De ami elkészült, azt mindjárt rakom fel a galériába.