Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
662 hozzászólás a témában

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Kint voltam én is mint szurkoló a Kellys Klubbosoknak na meg mindenkinek aki bevállalta. Gratula minden résztvevõnek, nagyok voltatok.

A Klubból is üdvözölnek benneteket:

"Sziasztok!

Itt van pár kép:
http://www.ebo.hu/kk...t=galeria&id=49

Üdv. rainman
- Kelly's Klub -"

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
felkerültek a részletes eredmények.
http://www.sportakti...ek/buek2007.htm

annyit mentem mint Eisi :-O
mondjuk a Millenárison esélyem nincs ellene :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok pesti..
Én elsején itthon uncsiztam..Ti meg ott versengtetek.:(

egyébként gratulálok mindenkinek..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

pyxisteam

pyxisteam

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
1-2 kép van a Bringabanda oldalán.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ki van írva a kezdõoldalra, hogy holnap kerül fel a teljes lista. Mondjuk írhatták volna nagyobb bötûvel is, mert én sem szúrtam ki elsõre :)

Képeket!!! Aki tud, töltsön! :) Annyian fotóztak meg videóztak és senki sem töltött még fel :(
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
sportaktív honlapra felkerültek a helyezettek. Rosszul emlékszem hogy komplett eredménylistát is ígértek?

pyxisteam

pyxisteam

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Viktor utólagos engedelmével, itt találtok pár képet: http://dhpage.fw.hu

Köszi, én 3 helyen is felfedeztem magamat!

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Viktor utólagos engedelmével, itt találtok pár képet: http://dhpage.fw.hu

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Eredmények ugye felkerülnek a sportaktiv honlapjára? Merthogy nem tudtam megvárni az eredményhirdetést... :(

Aha. Harang azt mondta, hogy fent lesz, hogy ki-ki mennyi kört tett meg. Pár nap múlva... Mondjuk én a féltávnál (illetve félidõnél) kiálltam kicsit pihenni pár percet, majd 45 perc után végleg. Mindenki olyan jóizûen falta a pálya szélén a zsiroskenyeret, hgoy mondom ebbõl én sem maradhatok ki :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Eredmények ugye felkerülnek a sportaktiv honlapjára? Merthogy nem tudtam megvárni az eredményhirdetést... :(
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Jaja képeket, videókat azonnal aki tudja töltse :-] Remek újévi móka volt. Az idõjárás sem volt olyan ramaty mint amilyenre számítottam.
"...never giving up never saying no
just go, go, never stop and never think..."

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
jaja, nem volt rossz. bár nem gondoltam, h ennyire technikás lesz (persze ez tudás kérdése). A mai nap sem telt haszontalanul. Persze aki csinált képeket, az tegye fel vhova, aztán linkelje be :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Amondó vagyok, hogy egy nagyon jó kis pályát jelöltek ki a szervezõk! Nekem baromira tetszett! Gratulálok mindenkinek, aki végignyomta! :D
White Horse

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tényleg, aki bicajjal teker fõl a HHHra, az kap idõjóváírást? :)

:lol1:

Na egy smiley nem post: mostmár ez is az :)
White Horse

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Ha keménynek érzed magad akkor tartogasd az erõd és nyomd le a salzkammerguti 200at.:)
Ha ráérsz szerintem érdemes kimenni mókázni egyet 3as6árra.

Én tuti h a móka kedvéért megyek ki. Ergó aki meglát hátulról, az kerüljön ki okosan :). Harang is azt irta, hgoy a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Bár ha ez valakinek azt jelenti, hogy 90%os pulzuson nyomja végig, hát hajrá...

Tényleg, aki bicajjal teker fõl a HHHra, az kap idõjóváírást? :)

Krisz_88

Krisz_88

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Köszi Ba'lesZ az útvonal javaslatot! Remélem nem tévedünk el, mert mi n em vagyunk nagy térképbetyárok :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ez lenne az elsõ versenyem, amin elindulok. Érdemes ezzel kezdeni? Ez ilyen inkább "buli", mint igazi, verseny? :)

Ha keménynek érzed magad akkor tartogasd az erõd és nyomd le a salzkammerguti 200at.:)
Ha ráérsz szerintem érdemes kimenni mókázni egyet 3as6árra.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez lenne az elsõ versenyem, amin elindulok. Érdemes ezzel kezdeni? Ez ilyen inkább "buli", mint igazi, verseny? :)
White Horse

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Hali!
Szeretnénk mi is elmenni erre a buék kupára 2007 elsején. a gond csak az hogy foggalmunk sincsen, hogy hol is van ez a hármas határhegy, illetve merrõl érdemes megközelíteni. tudnátok segíteni? Vagy az M3-ason vagy Gödöllõ felõl közelítenénk meg a Bp-nek nevezett objektumot.

Ha az M3-asról jöttök az Árpád híd fele kell mennetek a pálya legvégén, meg amerre a 10-es út tábla is van. Átcsapattok az Árpád hídon, utána balos a fõúton (Pacsirtamezõ út), Kolosy térnél jobbra fel a hegynek a Szépvölgyi úton és meg sem áltok a HHH tetõig. Itt egy térkép amire a hegy teteje nem fért rá szóval onnantól improvizáljatok :-]

http://www.utcakeres...lgyi&kepter=4x3
"...never giving up never saying no
just go, go, never stop and never think..."

Krisz_88

Krisz_88

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Hali!
Szeretnénk mi is elmenni erre a buék kupára 2007 elsején. a gond csak az hogy foggalmunk sincsen, hogy hol is van ez a hármas határhegy, illetve merrõl érdemes megközelíteni. tudnátok segíteni? Vagy az M3-ason vagy Gödöllõ felõl közelítenénk meg a Bp-nek nevezett objektumot.