Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
662 hozzászólás a témában

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Miért akarod megakadályozni a lementést?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem pl ez a bajom a galériával, hogy ok,felteszem a képeket, hogy meg lehessen nézni,de a lementését nem tudom megakadályozni....ha flash-es alapú lenne,akkor max a print screen maradna, de az már nem jó minõség...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Nem szoktam megtartani mindet.. :) csak amelyiken ismerõs/barát van, illetve jó a kép. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, ezért talán sokaknak gyorsabbá válna a szelekció. Így is letölthetem mindenkinek a képeit, a csomagolás -szerintem- nem járna semmilyen hátránnyal.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Szerintetek hülyeség lenne a Fotókat becsomagolva zip. ; arj vagy rar. formátumban (is) felrakni??? Mert Pl. letöltés után sokkal gyorsabban végignézhetõ lenne az album. Sokszor borzastó sokáig tart, míg egy oldal beépített képnézegetõjével végignézem egy esemény albumát. Vélemény?

Nem biztos, hogy mindenké szeretné, ha letöltenék a képeit:D

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Szerintetek hülyeség lenne a Fotókat becsomagolva zip. ; arj vagy rar. formátumban (is) felrakni??? Mert Pl. letöltés után sokkal gyorsabban végignézhetõ lenne az album. Sokszor borzastó sokáig tart, míg egy oldal beépített képnézegetõjével végignézem egy esemény albumát. Vélemény?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Ezer kösz!

Thommey, neked is! :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Fent vannak a képek a Velo.hu-n:
http://www.velo.hu/L...fc3930ad.0.html
Ausztria, Kenguruk földje!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

nekem meg lehet elrepedt egy bordám az " teraszon"eséstõl. De lehet hogy nem. majd kiderül bár orvoshozmenést nem éri meg, úgyse tudnak vele mit csináni.

a helyedbe elmennék dokihoz, (hátha) kapsz forradást elõsegítõ, gyorsító kapszulát...má' ha eltört
sz.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akirõl tudom, hogy van fotóm:
elsõ helyen henger zakója a lépcsõn:)
Zaqrack
Clio
Szabinka
Zed...bár õ gyalog:)
Talán egy két nap és itt a thommey világa menüpont alatt lesznek megtekinthetõek.
Tényleg HELP...ottfelejtettem a bazi nagy kék/fehér Ritchey esernyõmet, amit nagy nehezen szerzetem, és csak céges embereknek van ilyen...ha valaki megtalálta volta,akkor nagyon megköszönném!!!
Üdv:Thy

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Montival? Nem.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ennyi erõvel Harangnak tényleg nincs igaza, mert elég csak megnézni a cyclingnewst. Még Sven Nys is versenyzett elsején...
One planet, one tribe...

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás

Viszont nem volt egyszerû rábeszélni az indulásra, pedig õ és Zakraq bringával érkeztek.

persze mert mire odaértünk már totál át voltunk ázva és fagyva, jó hogy elment a kedve az egésztõl.
de azért örülök h végül közös erõvel meggyõztük, szerintem õ is. :)

nekem meg lehet elrepedt egy bordám az " teraszon"eséstõl. De lehet hogy nem. majd kiderül bár orvoshozmenést nem éri meg, úgyse tudnak vele mit csináni.

Amúgy olvastam valami oszták újévi versenyrõl (honlapjuk még nincs meg) ahol soksok nézõ van, szóval nem biztos hogy Harangnak igaza van a világ elsõ versenyével. Mondjuk ott tisztított, sózott aszfaltúton mennek. az meg piha :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ma éjjel felrakom a képeim a Velo.hu-ra (valószínûleg csak holnap tudjátok megnézni). Ne várjatok sokat, elég kakák lettek.
Ausztria, Kenguruk földje!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Clio, gratula a teljesítményért! No és a másik csajszinak is! :) Csak így tovább csajok, nyomjátok!

Ismét köszönöm ;)
A másik leányzó Szabinka volt. Amúgy sokkal jobb nálam :) Viszont nem volt egyszerû rábeszélni az indulásra, pedig õ és Zakraq bringával érkeztek.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Én is gratulálok mindenkinek! :)engem ostorral sem tudtak volna bringára ültetni :) egyébként én voltam a Harang "mindenese" :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Clio, gratula a teljesítményért! No és a másik csajszinak is! :) Csak így tovább csajok, nyomjátok!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Jaja, és Clio: Nagyon kemény csaj vagy. :)

Igen nagyon köszünöm a bókot, de csak simán nem normális vagyok :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
mindenkinek gratula, aki fel bírt ébredni és nem volt olyan papírkutya mint én....

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Zaq, keményen küldted! Alexel jót meccseltetek, de csak egynek volt hely.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
31 lányzo
bocs eletlen
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
rolad nincs..:) sayna, de nem voltál eleg "izgalmas"
..:) ez persze gyenge poénnbak szánom.
gratula mindekettõtöknek!!!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com