tudom Drusza, csak gondoltam majd jólesik ha mondják itt hogy "ááá nem is látszol 45 nek, simán 39 nek mondhatod magad",,,,Nem nyert.

tudom Drusza, csak gondoltam majd jólesik ha mondják itt hogy "ááá nem is látszol 45 nek, simán 39 nek mondhatod magad",,,,Nem nyert.
annyira nem bonyolult, mivel tudjuk hogy fox 40-et akar, és 5 évet meg alapból letagad
![]()
36?
tom nem sokakat érint, de szept 10-én keszsthely maraton....Na kérem szépen...
Szerencsére a kemény mag hozta a formáját és teljes létszámban megjelent, így nem dõlt dugába a túra.
Sokkal rosszabb viszonyokra számítottam, de meglepetésre elég tûrhetõ volt. Alig egy-két helyen kellett tolni, és ott is csak pár métert. Esõ nem volt egy csepp se, sõt Törökmezõnél még kellemes napsütést is kaptunk (Pite napozott). Megúsztuk egy defektel. A teljes túra 2/3-at tettük meg, és még azon is módosítottunk egy csöppet, mert így vizesen, sárosan voltak problémás helyek, melyek egyébként szárazon is elég neccesek.
Nagymarosról Verõcére ezek a bolondok olyat mentek az országúton, hogy csak néztem. Kismarosnál le is szakadtam. 44km/h-val képesek is voltak beérkezni Verõcére.
Sajnálhatja, aki nem jött (hozzám is befér volna még két ember), de szeptember második hétvégéjén "Börzsönyi szivató" REPLAY. Az esetleges érdeklõdöket kérném, hogy szavazzanak. Szeptember 9. szombat (ebben az esetben a túravezetõnek ajándékkal illendõ kedveskedni, mivel születésnapját ünnepli e jeles napon), vagy szeptember 10. vasárnap (az ajándékozás az elõzõ napi jeles eseményre tekintettel ekkor is illendõ).Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.
Na ha ezt valaki megfejti... (én tudom )
Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.
Csak a cipõm lett csuromvizes.Volt sár, de nem volt vészes. Volt patak, de nem volt mély.
Hol is? Ja, tényleg,a végén, ahol a kocsi állt!Volt ahol út is volt.
Nem is akaródzott felmenni még teli hassal Hegyes-tetõre...Ja! Nagymaroson volt Somlói galuska.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nekem mai törölve.Mint szervezõ, én úgy vélem, menni kell, bár necces a dolog. Akit az éjszakai esõ, illetve a mai napra várható idõjárás elijeszt, annak szeptember 9-én vagy 10-én (a megfelelõbb idõpontot megbeszéljük) lehetõsége nyílik újból megpróbálni.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
off
Mászófogakat én is bertekerem, jó 5let.
(jól sejtem, hogy lesz vagy 4 össztelós? 2 NRS, 1 Azonic és a Tiéd?)