Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Augusztus 26. szombaton mennénk egy lightos, öreguras túrát a Pilisbe. Szentendre-Pap-rét-Vörös-kõ-majd vmi még útvonalon. Fele terep, fele aszfalt.
Akit érdekel, tali délben a HÉV végállomáson Szentendrén.

Drusza mit szólnál egy olyanhoz hogy nem a pap réti úton mennénk hanem a sárgán egybõl vörös kõre, vörös kõrõl pap rét - vagy a piroson /az ugye szintben/ vagy ledöngetnénk még mindig a sárgán tahiba és tahiból a szokott erdészti út- akácos árok pap rét...onnan meg kéken szentlászló kisrigó sikáros....aztán levezetésképp hazafelé a 4-5 patak átkelés...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na beírom ide, csak hogy szörnyülködj Atis, szóval legutóbbi portyámon kivégeztem az elsõagyat, tengelytörés. Na de hogy mindez a K-90 országúti versenyen történt, az azért durva, nem? :) (egyébként 2:10-es idõm lett, ami aranyat is hozott szerencsére)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Augusztus 26. szombaton mennénk egy lightos, öreguras túrát a Pilisbe. Szentendre-Pap-rét-Vörös-kõ-majd vmi még útvonalon. Fele terep, fele aszfalt.
Akit érdekel, tali délben a HÉV végállomáson Szentendrén.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szóval szeptember 9. - szombat - Börzsönyi szivató REPLAY.
Csak jó idõ esetén, tehát ha szerda után esik, automatikus törlés.
Találkozás ugyan ott, ugyan abban az idõben, mint az eredeti kiírásban. Útvonal ugyan az, egy rész levágásával. Törökmezõrõl egyenesen Hegyes-tetõre megyünk. Elötte és utána a meghirdetett útvonal szerint. És teljes távot megyünk, nincs rövidítés, levágás.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Eldöntöttem. Mennék a REPLAYre, ha tényleg nem esik sokat.
Szavazhatnék a szombatra? De kéne vmi transport eszköz a gépnek, meg nekem... :(
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pont azért. :) Én meg 27 leszek, ez azt jelenti, hogy az annál nagyobb fogszámú fogaskerekeket nem használhatom. Ahogy öregszem, úgy puhulok. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

.... Na azért nem úgy, mint vissza Verõcére. Bolondok.

Most miért, most?

Nekem is most lesz a szülinapom.
Én most leszek 44, véletlenül pont annyival mentünk.

Te mennyi is leszel? :) :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Na kérem szépen...
Szerencsére a kemény mag hozta a formáját és teljes létszámban megjelent, így nem dõlt dugába a túra.
Sokkal rosszabb viszonyokra számítottam, de meglepetésre elég tûrhetõ volt. Alig egy-két helyen kellett tolni, és ott is csak pár métert. Esõ nem volt egy csepp se, sõt Törökmezõnél még kellemes napsütést is kaptunk (Pite napozott). Megúsztuk egy defektel. A teljes túra 2/3-at tettük meg, és még azon is módosítottunk egy csöppet, mert így vizesen, sárosan voltak problémás helyek, melyek egyébként szárazon is elég neccesek.
Nagymarosról Verõcére ezek a bolondok olyat mentek az országúton, hogy csak néztem. Kismarosnál le is szakadtam. 44km/h-val képesek is voltak beérkezni Verõcére.
Sajnálhatja, aki nem jött (hozzám is befér volna még két ember), de szeptember második hétvégéjén "Börzsönyi szivató" REPLAY. Az esetleges érdeklõdöket kérném, hogy szavazzanak. Szeptember 9. szombat (ebben az esetben a túravezetõnek ajándékkal illendõ kedveskedni, mivel születésnapját ünnepli e jeles napon), vagy szeptember 10. vasárnap (az ajándékozás az elõzõ napi jeles eseményre tekintettel ekkor is illendõ).:D Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.

Én nagyon szívesen megyek a replayre, ha az idõ is úgy alakul.
A szeptember 9-ére (szombat) szavazok.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nagypapi, ne magyarázz! És most is 14 éves hülyegyerek vagyok.:D
A fõamortizátor ne okoskodjon, szavazzon!:D

Ja Fox 14, vágom. 14 mm-es becsúszókkal. Gigamerev lehet :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Na azért nem úgy, mint vissza Verõcére. Bolondok.

:lol1: Mi nem tetszett abban? Volt szökés meg minden! ;) És ami azt illeti, Pite kezdte el csapatni. (mi csak megelõztük, õ visszaelõzött, mi megint, hozé be, én megint, szökés, utolérés, megint szökés...szóval izgi volt) Egyébként az a szakasz nem volt annyira durva, szerény 36,9-ös átlag volt 45-ös max-al 5,7 km-en 161-es átlagpulzussal (max 180). Ahol majd szétszakadtam az a Hegyes-tetõ felé a 18%-os aszfalton volt, na ott befigyelt a maxpulzus, mert az a nyavajás LX váltó nem dobta le kistányérra...grrr...:mad:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hozé, akkor majd legközelebb kihasználom lehet a lehetõséget! Végül mi is elindultunk a Börzsönybe (fél 2-re oda is értünk Királyrétre :D) és mentünk egy Nagy-Hideg kört.
Sajnálom, hogy a mai túrátokat kihagytam az életembõl, de a jövõben igyeXem bepótolni, mert ezek biz' jó mulatságok. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Jó a 11, de akkor el is kéne indulni, meg kéne tempót menni. Na azért nem úgy, mint vissza Verõcére. Bolondok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Tanulsz azért Padawan, egy akkora váltófül letörést még én is megirigyelhetnék. ;)
(Pite azt a gumit meg CSERÉLD LE!)

Szavazok - mondjuk szombat, de akkor tali 11-kor 10 helyett :) (ha engem hamarabb ki akartok rángatni, akkor meg legyen vasárnap)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ismeri valaki közületek a HHH-n: Reketyésbüfénél be kell menni a susnyásba és ott van egy baromi sz@r lejtõ (kõ, szikla, fák, sodrós, meredek, tele leléptetéssel) és ha azon lemész, akkor ha a végén jobbra mész, kiérsz Virágosnyeregre. Na olyasmi volt? :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Azért volt csak rossz, mert "t@knyos sár" volt rajta.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Volt egy lefelé, ahol a többség rollerezett, nem a mi (én) szintem, de az nehéz lefelé, viszont csak 200 méter. A többi simán jó, de azért ne egy maraton útvonalra számíts. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Egy kicsit mesélnétek a Börzsönyi szivatóról? Az érdekelne, hogy merevfaruval is okés e, illetve, hogy sok olyan rész van-e benne, ami nagyon meredek, köves-sodrós? Azoktól tartok 1 kicsit... Nem szeretnék lesérülni iskola elején. Ha sok a mászás, az kúl.

Egy, azaz 1 össztelós volt. Köves, sodrós (gondolom lefelé) van egy kevés benne, de gond nélkül megoldható. 47 km-re úgy 950 körüli szint jött ki, de ez csak a 2/3-a volt, maradt még benne úgy 300-400m és legalább 25-30km.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Aki ide, és ilyeneket irogat, annak jönnie kell a REPLAY-re.

Egy kicsit mesélnétek a Börzsönyi szivatóról? Az érdekelne, hogy merevfaruval is okés e, illetve, hogy sok olyan rész van-e benne, ami nagyon meredek, köves-sodrós? Azoktól tartok 1 kicsit... Nem szeretnék lesérülni iskola elején. Ha sok a mászás, az kúl.
White Horse

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nagypapi, ne magyarázz! És most is 14 éves hülyegyerek vagyok.:D

454 is lehet...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
454 is lehet...;)