Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. január 16. - 10:34
Jólvan, nem merem 100 %-ra megigérni, mert most még elég szarul vagyok. Szombaton volt Pite, megnézte, akkor már egész jó volt, lejegeltem stb, szóval azt hittem 1-2 nap, s rendbejön - ehhez képest hétfõre sokkal rosszabb lett, újra bevérzett, pedig nem is terheltem. Szóval visszatérünk rá.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. január 16. - 10:11
Úgylátszik csak az NRS az, ami kimozogja!
Pilis, OK! Legalább most montival - is - megverünk aszfalton!
Cukrászda menet OK, csak ne csütörtök délután! Lens hallod...!? (Kutyasíp )
Pilis, OK! Legalább most montival - is - megverünk aszfalton!
Cukrászda menet OK, csak ne csütörtök délután! Lens hallod...!? (Kutyasíp )
Írta 2007. január 16. - 10:01
Áááá, már tragikus 58-ra zuhant a sajátindex, végigpunnyadom az egész telet. Mindegy, de majd kimozgom valahogy. 
NRS nem fog hétfégére összejönni, idõm nincs rá. Ellenben egy nagy cukrászdázást tervezhetnénk. Ha Piis terepet akartok, legfeljebb kijövök én is aszfaltozni a Pilisbe. Ha úgy leszek - ma ugyanis még kõkeményre be van dagadva a combom. (nem mozogta ki a motorost)
Te tekeréstõl függetlenül, akár hétközben is - egy nagy cukrászdázás taliban benne lennék.
NRS nem fog hétfégére összejönni, idõm nincs rá. Ellenben egy nagy cukrászdázást tervezhetnénk. Ha Piis terepet akartok, legfeljebb kijövök én is aszfaltozni a Pilisbe. Ha úgy leszek - ma ugyanis még kõkeményre be van dagadva a combom. (nem mozogta ki a motorost)
Te tekeréstõl függetlenül, akár hétközben is - egy nagy cukrászdázás taliban benne lennék.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. január 16. - 09:36
Helló Lens!
Üdv újra itthon!
Lebarnulva, kisimult idegekkel, tettre - sütire - készen...?
Aztán majd mesélj!
Üdv újra itthon!
Lebarnulva, kisimult idegekkel, tettre - sütire - készen...?
Aztán majd mesélj!
Írta 2007. január 16. - 09:17
Jujujujjj!!!
Dante! Aztán vidd inkább szakemberhez azt az NRS-t! Mert még elfelejti "kimozogni"!
Amúgy meg kellemes rehabilitálódást! Tavasszal várunk egy felkészító táborba a Bükkbe! ( Ha leszel olyan formába...)
Dante! Aztán vidd inkább szakemberhez azt az NRS-t! Mert még elfelejti "kimozogni"!
Amúgy meg kellemes rehabilitálódást! Tavasszal várunk egy felkészító táborba a Bükkbe! ( Ha leszel olyan formába...)
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 16. - 09:11
vendég_Charon_*
Dante száguldozott a városban a buszsávban, oszt egyszer csak kinõtt elé egy motoros futár a semmibõl. Mester erre jómunkásember lévén rámarkolt a fékekre és a fékkar a kezében maradt. Az ezt követõ elkerülhetetlen esés következményeképpen most síkon is sikerült amortizálnia magát, van valami vérömleny a combjában (újkeletû), meg az agyában (nem új
).
Leginkább attól szenved, hogy nem tud tekerni és mindenki ott fogja hagyni a jövõ szezonban. A polar ownzone rátája is rögtön romlott három századot emiatt!!
(
)
Leginkább attól szenved, hogy nem tud tekerni és mindenki ott fogja hagyni a jövõ szezonban. A polar ownzone rátája is rögtön romlott három századot emiatt!!
(
Írta 2007. január 16. - 09:00
Ez tetszik! Mindenkinek kéne egy ilyen "kutyasíp"! Vicces lenne!
Dante Mester! Hibernáltad az NRS-t, vagy csak nyugdíjaztad Magad? ( Netán tanulással múlatod az idõt?)
Hétvége Pilis, terep. Most vasárnap nyomtam egy 70-es kört, vszinûleg ugyanezt fogom most is - Sz.endre, Vöröskõ, Papp-rét, Dobogókõ, P.szentkereszt. Ha jó idõ lesz, mint most vasárnap, akkor nagyon pihentetõ tud lenni.
Vállalkozó kedv...?
Dante Mester! Hibernáltad az NRS-t, vagy csak nyugdíjaztad Magad? ( Netán tanulással múlatod az idõt?)
Hétvége Pilis, terep. Most vasárnap nyomtam egy 70-es kört, vszinûleg ugyanezt fogom most is - Sz.endre, Vöröskõ, Papp-rét, Dobogókõ, P.szentkereszt. Ha jó idõ lesz, mint most vasárnap, akkor nagyon pihentetõ tud lenni.
Vállalkozó kedv...?
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 16. - 06:58
vendég_Charon_*
és épp cukrászdáról van szó.
Ez olyan mint a kutyasíp. Csak kimondjuk, hogy cukrászda és megjelensz.
Akkor is, ha nem vagy internetközelben.
Írta 2007. január 15. - 20:53
Üdv itthon. Éppen Dantét fûzöm egy light-os hétvégi tekerésre, de csak aszfalfon tud jönni (beteg az nrs, nagygenerál és szervátültetés). Én meg csak akkor vagyok hajlandó menni, ha sütizünk is valahol. Meg máshol is!
Gyertek Ti is!
Gyertek Ti is!
Írta 2007. január 15. - 20:32
Cukrászda? Melyik cukrászda? Mikor hol?
Benézek ide, hogy üdvözöljelek benneteket (hisz már oly rég nem dumáltam veletek) és épp cukrászdáról van szó.
Benézek ide, hogy üdvözöljelek benneteket (hisz már oly rég nem dumáltam veletek) és épp cukrászdáról van szó.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. január 15. - 17:40
45-ös átlagot nem fogok menni, max 120-as pulzussal megyek télen, szóval nem kell megijedni.
De rólad azt olvastam, hogy zombi vagy, meg hogy szinte haldokolsz olyan alacsony a pulzusod.
Milyen körre gondoltál? Ha lesz cukrászda, lehet, hogy rá tudom venni magam.
Legfeljebb a Kriszta trekkingjével megyek, úgyis régen volt megjáratva.
Írta 2007. január 15. - 17:19
Hol tart a szerelés, segítsek?
Már lemostam. (levéstem) Telót már nem akarom visszarakni. A meló, hogy a csapágyakat is szét akarom kapni (kormány, közép), bezsírzani stb. Egyetem eléggé lefoglal (meló mellett), ha már van idõ, inkább tekerek, ehhez egy nyugis nap (vagy kettõ) kellene.
45-ös átlagot nem fogok menni, max 120-as pulzussal megyek télen, szóval nem kell megijedni.
Írta 2007. január 15. - 16:52
Hát nem lesz összekapkodva az biztos.:icon_smil
Ennyi idõ alatt már én is összeraktam volna!(http://forum.bikemag...82&postcount=12)
Aszfalton én nem fogok (tudok) loholni utánad 45-ös átlaggal.
Ennyi idõ alatt már én is összeraktam volna!(http://forum.bikemag...82&postcount=12)
Aszfalton én nem fogok (tudok) loholni utánad 45-ös átlaggal.
Írta 2007. január 15. - 00:48
OFF Mehetünk, de csak aszfalton vagyokmostanság hajlandó. Az ok egyszerû: az NRS szét van kapva, s nem akarom összekapkodni az összerakását.
Írta 2007. január 14. - 23:39
Dante!
Jövõ hétvégén nem nyomunk valami light-os túrát?
Csak hogy bejárassuk a bibises lábad. Vagy már egybõl terhelni akarod?
Jövõ hétvégén nem nyomunk valami light-os túrát?
Csak hogy bejárassuk a bibises lábad. Vagy már egybõl terhelni akarod?
Írta 2007. január 11. - 21:11
Írta 2007. január 11. - 21:10
Te elindultál a lejtõn...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. január 11. - 20:59
Hívhatjuk annak is, ha olyan setup van rajta (idén még jön hozzá néhány ilyen célra alkalmas alkatrész).
Írta 2007. január 11. - 20:54
Mér' neked van?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. január 11. - 20:24
Elég jó idõ van, nem lesz valami Dombág-túra-szerûség a 7végén? Most annyira a sár sem zavar mert az edzõgépet nyúzom, annyi a gond vele h. merevvillás, szóval nem DH gép, de ide még elég.
Miért, van DH géped is?:lol1:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére