~.
Kösz az eligazítást, ha jól értem, akkor irány a H.K., és a kerítés oldalánál le jobbra
ja.....de amúgy mi a baj azzal fölfelé ?
~.
Kösz az eligazítást, ha jól értem, akkor irány a H.K., és a kerítés oldalánál le jobbra
(hozé jön, körülnéz majd halkan Kalaius felé )
Valószinû, Zed sem tudja merre kell Ürömre menni, csak valahogy mindig odajutunk. Kétszer még egyik úton sem mentünk...
ja igazad van, nem megy túl a prédikálói leágon....szétsszrt vagyok és figyelmetlen na...Ne higgy neki, mert hazudik.
Az elsõ leágazás jobbra van - a visszafordító, ami Pilisszentlászló felé visz, utána jön a Dömös/Gizellatelepre vezetõ leágazás jobbra, utána balra a prédikálószéki leágazás, és ha maradsz az úton, akkor elérsz a Hubertus kunyhóhoz, ahol vége is van az útnak.
hát én arra gondolok hogy elindulsz királykuti nyeregbõl a hubertus kunyhó felé vezetõ erdészeti úton, túlmész a prédikálói elágazáson, de még mielõtt a H.kunyhóhoz érnél lesz jobbra egy leágazás, azon mész le...Biztos az Biker, én is megtalálnám, csak a térképet nézve nem tudom azonosítani! Segíts!
A Gizellatelepre való lejutás honnanja engem is érdekelne, pont az a fajta lejtõ volt, amit gyûlölök felfelé, de imádok lefelé, egyszerû-nagyszerû-gyors, kilátással
ha az amire gondolok az nem túl bonyesz, ráadásul még elágazás is csak egy van, úgyhogy elszúrni se nagyon lehet....
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
ha az amire gondolok az nem túl bonyesz, ráadásul még elágazás is csak egy van, úgyhogy elszúrni se nagyon lehet....A Gizellatelepre való lejutás honnanja engem is érdekelne, pont az a fajta lejtõ volt, amit gyûlölök felfelé, de imádok lefelé, egyszerû-nagyszerû-gyors, kilátással
![]()
Az Ürömre való kijutás ált. rendkívül fifikás és izgalmas szokott lenni
Csak meg szeretném jegyezni, hogy aki ma a Pilisben tekert,
abban a szerencsés helyzetben volt, hogy láthatta az év XC kerékpárját.
Zsizsi a párod?
Nem, hátha mûködik, s a merevedés majd a hátizmoknál jön elõ.Szóval én csak vackokat ajánlok önnek Dante mester? Segítõ szándékkal? Hm...?