Hozé, nagyon szép bringa a tied, úgyhogy meg is érdemled ezt a gyõzelmet. Na és mi a jutalom? Van egyáltalán, vagy csak téged is felvesznek moderátornak?
Egyébként szevasztok, hazaértem én is. És most az egyszer nem sajnálom, hogy nem voltam veletek, ugyanis olyan hétvégét töltöttem el a Bükkben, hogy halálomig is emlékezni fogok rá.
Olyan sötétben battyogós volt, holdsütötte réten, jégcsillámoktól fénylõ fûtengeren átkelõs, majd nyitott oldalú faépületben vacogva elalvós, hajnalban fagyhalálra ébredõs. Jávorkúton tea-ivós, majd hetedhét kövön átkelõs (Hármas-kõ, Tar-kõ, Cserpes-kõ). CSerepes-kõ tetején barlanglakókkal ismerkedõs, tûz körül együtt táncjárás egészen éjfélig, majd barlangban elhelyezkedõs, befüstölõs. Reggel füstölt sajtszagúan kelõs, majd az éjjeli wc-kbe belelépkedõs, tájban gyönyörködõs - mivel kisüt a nap - Felsõtárkányra kievickélõs, stoppolós, buszozós.
Már nagyon kellett egy ilyen természetben, télen kintalvós buli. Ha nem sikerült volna megértenetek (

), a 2.napi szálláshelyünkön találtunk 5 barlangfoglalót,akik azonban szívélyesen befogadtak minket (ketten voltunk), és aztán oltári nagy bulit csináltunk a tûz körül. Reggelre már mind a heten úgy bûzlöttünk, mint az igazi õsemberek.
Ja és volt köztük 2 srác, akik már félig megcsinálták bringával a MO-i K-túrát, de úgy, hogy végigmentek a legszivatósabb szakaszokon is. Idén folytatják a keleti felét. Mondtam nekik, hogy csatlakozzanak hozzánk is néha, de õk csak a fejüket rázták, mert mondták, hogy sokkal szívesebben tekernének a 12 csaj csapattagommal!