Most akkor mikor is lesz ez a buli? Én nem látok sehol dátumot. A 48-as logóból gondolva netán 15.-én? Ha jó idõ lesz lehet elviszem a Zasszonyt is. Hagy gyúrjon!
Szerintem 17-én. Én rákattintottam a logóra és ez jött ki
Most akkor mikor is lesz ez a buli? Én nem látok sehol dátumot. A 48-as logóból gondolva netán 15.-én? Ha jó idõ lesz lehet elviszem a Zasszonyt is. Hagy gyúrjon!
igen az egészen a parkoló végéig aszfaltos, aztán sotter út, és a felsõ részét most úgy szétgyalázta az erdészet higy iszonyat...30 centi mély traktornyomok stb....Tigger!
A Dömös/Királykuti-nyerget nem aszfaltoson akarják nyomatni?! Hiszen ott megy egy erdészeti mûút a Rám-szakadék bejárata elõtt.
Vagy tévedni tetszek?
bõven pussz.. ALAP:kissmyassKapsz néhány órát.. de plusszban, vagy mínuszban?!
azért a dömös királykuti nyereg, pláne ha sár is lesz akkor kissé necces virsligumissal
zsizsi;
a méretezés kicsit más az outiknál, sztem olyan dundi gumma be sem férne
Belehúzni...!Eredeti szerzõ kalauis: Ahumorérzékem tavaszi nagygenerálon van, felkészül a szezonra
Értem én, hogy nem érted....a viccet, vagy mit.
10-órás szintidõ Danténak és Hozénak?! Hm... mit szólnak ehhez az érintettek? Meg különben is, az a világvége lenne. Tán gyalog, vagy monociklivel, gyakorlás nélkül.
Értem én, hogy nem érted....a viccet, vagy mit.Eredeti szerzõ kalaius:
a méretezés kicsit más az outiknál, sztem olyan dundi gumma be sem férne
az õ szintidejük is 10 óra:D:D
az õ szintidejük is 10 óra:D:DTekerjetek bitangok! Kiváncsi leszek Hozé - esetleg Dante - szintidejére.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Sziasztok
Ezen nem akar valaki indulni, poenbol?
http://www.cserkesz..../utvonal?oid=96