Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Az nem sajnos, ha melózól! :D Jó az a nemzetgazdaságnak! De a vasárnapot én is támogatom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem csak a vasárnap a jó sajnos, mert szombaton melózom. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sztem a hétvége - vasárnap, mert ugye sport kiállítás, és bátorítani kell Zed-et ;) - inkább aszfalton. Esõt folyamatosan mondanak, még a hétvégére is, tehát dagonya maximum várható!
Az útvonal meg - aszfalton - szinte mindegy, de egy pilisi kör beférne mindenkinek. Tán.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Én éretem a nem zavaros részig:D
Annyit segítenék, hogy ma olvadt el a tegnapi hó, és délután volt egy kb 10 perces felhõszakadás, havasesõvel vegyítve -> saras lesz a reptér és környéke, legalábbis itt kicsit alacsonyabban az :-/

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
hozé érkezik, kezében kalaius itínere.
Bizonytalanul forgolódik, forgatja a papírt is.
Körülnéz, meglát egy kukát, és felszabadultan dobja bele, a papírt, majd felkiált:
kala! én inkább követlek!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
fiúkák!
tudom, h mindenki km-mániás, és h azzal, amit most javasolnék, nem lehetne olyan sokat menni, de szét lehetne nézni itt a székesfõvárosban is.
indulás ugyanúgy UVH, aztán virágos-nyereg, reptér, onnan át janira, le a KFKI-24h pálya környékére, onnan pedig egy kis kavargással el a "repülési emlékmûhöz" , megkerülni a feltöltés alatt álló kõfejtõt, aztán más nyomon a nem tudom melyik település érintésével vissza, aztán megint más úton vissza KFKI, (ez a rész itt végképp zavaros gondolom, de lerajzolom majd térképen) onnan fel Normafához, ledánhillezés, hüvi, reptér, aztán vagy Árpád-kilátó+parkoló felõl fel HHH-ra vagy kövesen, kis keringés, aztán vissza uvh.

Jelezzen, ha vki dekódolta a fentieket, és tetszik neki a terv :) Persze kérdés, h mekkora dagonya lesz, és h nem-e érdemesebb betont menni.
Z hálám üldöz sírig!! :) Még egy dolog miatt még nyaggatni foglak, az pedig a Formula hátsóagy szétszedése, a szabadonfutó rakoncátlakodik...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Már vágom! Azért nyitnak ilyen lassan az EP-k, mert sejtik, hogy a megadott itiner alapján senki sem találja meg majd könnyedén õket :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az lesz amit mondasz Tigger, közben a térképrõl már kinéztem a útvonalat. A Bükkös pataknál letérve jobbra, nem a patakparti úton, hanem sréhen balra kanyarodva, a Kálvária tér bal oldalán végighaladva jutunk a Pomázi útra, ami a Harkály utca után ketté fog ágazni és ott a baloldalit választva kell menni Pomázra. Csak nem tévedünk el.:)

ja akkor tényleg a 2x2 sávost utcázta le....háát.../és igen ott tényleg végig van kkp-ral tilos, bár az engem se szokott zavarni :) /

a kálvária térnek mehetsz a jobb oldalán is az legalább nem macskakõ, kb 10 méter különbséggel ugyanoda visz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az lesz amit mondasz Tigger, közben a térképrõl már kinéztem a útvonalat. A Bükkös pataknál letérve jobbra, nem a patakparti úton, hanem sréhen balra kanyarodva, a Kálvária tér bal oldalán végighaladva jutunk a Pomázi útra, ami a Harkály utca után ketté fog ágazni és ott a baloldalit választva kell menni Pomázra. Csak nem tévedünk el.:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

hát ha a 2x2 sávost gondolja fõ utcának....:)

de ezt a 45 fokot meg még jobbrábra ezt akkor sem értem ....ráadásul emelekdõ ......az csak úgy lehet hogy a fõ utcáról patakparti kerékpárút, miután átment a angy híd alatt ott föl balra /az tényleg kb 45fok :) aztán jó sokáig egyenes, és egy keresztezõdés után a pomázi útra ér, aztán lesz egy kis elág balra és a kõhegy alatt van egy osónó út pomázra ami spec a Bem utcába visz.....de aki ezt helyismeret nélkül megtalálja annak nagy gratula

Mondjuk addig én is eljutottam fejben, hogy az a leírt út kísértetiesen hasonlít a patakpart-híd-"de ott fel" útra. Kb az, amin akkor mentem, amikor tetanuszért mentem a szomszéd patikába, mert az ügyeleten elfogyott :) De elõször én is néztem rendesen. Valami térképet dobhattak volna fel...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ezen én is elgondolkoztam, de nem jöttem rá a megoldásra. Gondoltam majd Te megmondod a tutit.:) Egyébként Szentendre fõutcáján végig nem kerékpárral behajtani tilos táblák sorakoznak?

hát ha a 2x2 sávost gondolja fõ utcának....:)

de ezt a 45 fokot meg még jobbrábra ezt akkor sem értem ....ráadásul emelekdõ ......az csak úgy lehet hogy a fõ utcáról patakparti kerékpárút, miután átment a angy híd alatt ott föl balra /az tényleg kb 45fok :) aztán jó sokáig egyenes, és egy keresztezõdés után a pomázi útra ér, aztán lesz egy kis elág balra és a kõhegy alatt van egy osónó út pomázra ami spec a Bem utcába visz.....de aki ezt helyismeret nélkül megtalálja annak nagy gratula
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Jól értem, ti ebbõl a márc. 17-ei valamibõl afféle "csoportos túrát" akartok csinálni? :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ezen én is elgondolkoztam, de nem jöttem rá a megoldásra. Gondoltam majd Te megmondod a tutit.:) Egyébként Szentendre fõutcáján végig nem kerékpárral behajtani tilos táblák sorakoznak?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem azért de ha ez alapján valaki odaér pomázra.....
"Szentendrén legurulunk a fõutcára, és elindulunk rajta jobbra. Kb. 500 m múlva a Bükkös-pataknál 45 fokban jobbra letérünk, majd még jobbrább fordulva meg-próbálunk rátalálni az (emelkedõ) pomázi útra. Pomázra beérve kb. 500 m-t megyünk utunkon, majd jobbra a Bem utcán átjutunk a Templom tér 1. "

én itt lakom lassan 40 éve, de csak sejtem mirõl beszél :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Zoli, ha a lehetõ legkésõbb indulunk (7:30), akkor is több, mint fél óra henye lesz, mire kinyit az elsõ pont.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Zed!

Javaslom Márc. 17-re, hogy minnél késõbb induljunk, akkor az EP-kel kevesebb a gond. :)
:)

Inkább minél hamarabb kéne indulni, hogy amíg kinyit az EP, legyen idõnk felderíteni a helyi cukrászdát!:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Zed!

Javaslom Márc. 17-re, hogy minnél késõbb induljunk, akkor az EP-kel kevesebb a gond. :)
Vasárnap meg lehet valami, pénteken egyezkedjünk.

Hátha valaki idelök addig valami túratervet hétvégére...
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hey, yo' whassup on the weekend? Szombaton munkálkodom a sportolós kiállításon, de vasárnap vevõ lennék valamire. Pl: marcipántortára :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Na ja, a Szõke-forrás völgyi aszfaltút tényleg tréfás :D
Ellenben, aki nem félti az útiját, annak nem gond, olyan simára van gyalulva. Az a 10 m sár nem oszt nem szoroz.
Tetszik az útvonal, ellenben úgy nézem, érdemes sakkészletet vinni, olyan lassan nyitnak az EP-k. ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mi lenne velem nélküled?:) Kattintottam én mindenhova, csak oda nem.