Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kiutalás

Alulírott, 1 azaz egy darab elfenekelést utalok ki nevezett

Lensver Natinak.

A jelölt, a jutalmat hosszan tartó, tervszerû, és visszaesõ szemtelenkedésével érdemelte ki.
Ami ugyan jól áll neki, no de azért mégis...

A jutalom átadására felkérjük Zed Zoltán költõt.
("Asszony!
Seggedre kell csapnom!
Ki lett osztva a feladat,
Jajj ne kéresd már magadat!
...
")

A bizottság nevében, kelt mint fent,

hozé

ui.:
Ja lebuktam! Tényleg autóval mentünk fel Dobogókõre,
és mint rendes autós túrista, vigyáztunk, nehogy szem elõl tévesszük a kocsit.
Még nem találnánk vissza.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Öööö. Nem. Akkor tényleg nem õ volt az, csak nagyon hasonlított rá. (zárójelben megjegyzem, hogy mintha öregebbnek tûnt volna, mint amihez szoktam, így egy pillanatig még gyanakodtam is!) Szóval hinnem kellett volna a megérzésemnek! Milyen rútul átvertek! :scared:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ennek a Hozé fazonnak Yasec-je van. (ismertetõ jel, hogy magánál hordja) Volt neki? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor viszont a klónja volt, mert nemcsak a neve hasonlított, de pont úgy is nézett ki! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Várj csak. Viszont azt ki és hogyan igazolja, hogy a Hozé nevû ember, akit mi láttunk, megegyezik azzal a Hozé nevû emberrel, akit meg Ti. Lehet ez csupán spontán névegyezés is. :P
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Minek lehordani? A csupasz hegyoldalon milyen klassz kis villaparkot lehet létesíteni! Pazar kilátás, tájvédelmi körzet a szomszédságban, sõt ahol házad áll, végülis az is az már!

Hogy Hozé nevezetû ember valóban járt Dobkõn, kétségkívüli, viszont azt már senki se látta, hogy megjárta volna Rámot, lehet, hogy csak simán felautózott Dobkõre és elment a lépcsõkig majd vissza!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Igen, mer' kértem a hegypénztet.
Mostantó szedünk hegypénzt, mer a sok hülye túrista benyomja a hegyet a fõdbe, oszt nem lesz hegy. Nem lesz hova menni.
A pénzbõl meg így év végén egyszerûen kihúzzuk a hegyet a fõdböl.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A Szakó-nyereg felõl Dobogókõ felé haladva, egy szerfelett udvariatlan állampolgár elállta az utamat. Miután 130 decibeles "PÁLYA!!!!" közlésemre sem állt félre, úgy döntöttem, hogy az Isten által rámruházott joggal élve, lézerkardom segítségével lesuhintom a fejét. Szerencsére még idõben észrevettem, hogy a fent nevezett személy megegyezik azzal a személlyel akit Hozé néven ismerek. Tehát ezennel én is igazolom, hogy a fent nevezett személy, aki Hozé, valóban megjárta dobogókõt.
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, igen, tök jó volt! És hallom, te meg találkoztál csapattársammal, Edittel. Dobkõ másik oldalán mi meg összefutottunk Kovács Tamásékkal.

Hiába, kicsi a Pilis! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Igazolás.
Alulírott, a felek kérésére igazolom, hogy igenis voltak Dobogókõn.

Dante, McGywer a parkolóban a kulacsot töltötte, annak reményében, hogy lefelé jobban haladnak.

Valaki,Zed, Valéria, PTamás, Nati(Plázacicia) pedig a piros jelen nyomultak felfelé, ahol is találkoztak egy kedves ismerõssel.
Nem lógott a nyelvük.

Aláírás, pecsét

hozé

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Dobogókõre felmentetek? Mi találtunk némi sarat lefele a piros 3szögrõl a pirosra ráfordulva a sikáros felé, ami Danténak nem tetszett annyira.:D Szentendére úgy néztünk ki mint a disznók. :D:D

Felmentünk, bizony! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Dobogókõre felmentetek? Mi találtunk némi sarat lefele a piros 3szögrõl a pirosra ráfordulva a sikáros felé, ami Danténak nem tetszett annyira.:D Szentendére úgy néztünk ki mint a disznók. :D:D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Köszönöm a túravezetést! Nagyon jó volt szerintem, alaposan elfáradtam azért :) Elõször mentem ennyi szintet egyszerre.

(pici széséghiba tényleg az a rengeteg várakozás, nadehát... )
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali, jó volt a túra, tudom, sajna nem úgy sikerült, ahogy terveztünk. Azt a sok embert viszont nem én hívtam, csak megneszelték, hogy megyünk és meg akartak benne akadályozni! :D

Nekünk se sikerült sajna annyi szintet menni, mert 1800 m lett belõle és 90K. Viszont alaposan elfáradtunk mind a végére, úgyhogy be is ültünk a Czinielbe.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pénteki laza túra nekem kimarad, csapatni szeretnék (most már tényleg ;) ), szóval azt beszéltük meg, hogy megyünk egy Dombság-kört.

Azoknak, akik jelezték részvételi szándékukat (eddig Hozé, Meki), javasolhatok egy 12:00-s találkozót a Gyertyános tetején lévõ kilátónál?

Köszönöm a mai tekerést, tök jó volt. Kicsit szétesõ volt a társaság, nem gond ez, csak akkor meg irreálisak voltak a célok - azaz ha ilyen távra indulunk, szerintem nem szabad ennyire ellazázni az elejét. Nekem a hátsó felem kikészült, 4 hónap óta most ültem rá az SLR-re, elég kemény élmény volt így hirtelen. Nekem 102 km lett a vége.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tali legyen 10:00 pontyosan, okés? Az a fél órás intervallum kicst bizarr. :D

Oké, 10-kor! Szép idõnk lesz :)
White Horse

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tali legyen 10:00 pontyosan, okés? Az a fél órás intervallum kicst bizarr. :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A csütörtöki ismeretes elõttem:

Üröm > Nagy-Kevély-nyereg > Hosszú-hegy teteje > Pilis szerpentin > Pilis-nyereg > Sasfészek th > Szentlélek > Barát-kút > Hoffman > Szakó-nyereg > Dobkõ > Jász-hegy

És ott majd eldöntjük, hogy mennyit másszunk még, mert azért addigra már érezni fogjuk a combunkat! :)

2000 m szint minimum garantált!

A péntekit nem én szervezem/vezetem

Indulások mindkét nap 10-10,30 között UVH-tól.

A Pilis-nyeregtõl nekem újdonság, szóval ha ma nem töröm össze magam a dombságban, akkor megyek. Vicces lesz fullmerev géppel a Pilisben.:D
Az UVH-tõl a táv odavissza kb. mennyi lesz?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Lesz vki az Õrségben a 4 napos pihi alatt, akihez lehetne csatlakozni tekerni?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A csütörtököt kihagyjuk, délután vendégek jönnek, de azért elötte megyek a Zasszonnyal egy gyors aszfaltos 50-60-at, hagy gyúrjon, ha már virág lett.:D
A péntek- szombat tervben van, csak félek, hogy a két nap közül valamelyiken csináljuk a kocsimat. Kellet nekem összetörni.:wallbange
Igazából nem szívesen hagynám ki egyiket sem, de sajnos nekem kell alkalmazkodni a barátomhoz, akivel csináljuk. Majd fohászkodom, hogy mégse érjen rá!:)