Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szeva Hozé, Dante! Örülök, hogy ma találkoztunk, mindig dobban egy kicsit a szívem, mikor haver bringással találkozom, mert az mindig jó! Vágytam is egybõl a bringára, amikor titeket megláttalak, de végülis így is jó volt. Olyan dolgokat nézegethettem most, amik egyébként bringázás közben észrevehetetlenek (max ha elzúgsz). Kis rügyek, virágocskák, bogár, egyszóval ilyen hétköznapi szépségek.

Nem LM-mel megyek hanem sütivel. Ez szerintem nyilvánvalóvá válhatott már eddigre! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Csak nem a sárgán mentetek le Börsre? Én a vitorlázó-emlékmûnél szoktam átmenni rá, és onnan vissza Máraiamakk felé. Én is imádom!

Hozé! Lens sok génkezelt sültkrumplit eszik a mekkdonálcban, attól ilyen terminátorina! Meg be jött neki a hûtött pacalpöris energiaitalom is! :D
Sorry, a Wolfgang Amadeus Motzart bogyókompót sorsa ma kora délután végleg megpecsételõdött... :P

A Normafától le a zöld kereszten egész a sárgáig, ott balra végig a sárgán a KFKI sarkáig, kicsit gurultunk lefele az aszfalton, aztán balra rá a piros - -ra és azon végig lefele. Igen nagy móka végigmenni rajta.:)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Na mi is (McGywer és én) hazaértünk. Egész jót mentünk, HHH - Hárs-hegy - János-hegy - Normafa és Budaörs. Utóbbi helyre egy nagyon jó kis idézek "váltószaggató" egynyomos utacska vezetett. Ezt ki kell próbálnia minedenkinek! :)

Csak nem a sárgán mentetek le Börsre? Én a vitorlázó-emlékmûnél szoktam átmenni rá, és onnan vissza Máraiamakk felé. Én is imádom!

Hozé! Lens sok génkezelt sültkrumplit eszik a mekkdonálcban, attól ilyen terminátorina! Meg be jött neki a hûtött pacalpöris energiaitalom is! :D
Sorry, a Wolfgang Amadeus Motzart bogyókompót sorsa ma kora délután végleg megpecsételõdött... :P
Ausztria, Kenguruk földje!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Na, meggyüttem én is. 84km lett a vége, térképrõl olvasva az "hegyek" alsó és felsõ pontjait 1100-1200 szintet mászhattunk. A vége kib...ott jó volt, kár h. a sebességkirály nem tapadt úgy ahogy kellett volna.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi is jót csapattunk, Somlyó lett belõle, nekem mindössze 46 km, kellemes 860 m szinttel. Elég vacakul ment, hiába, nem vagyunk még készen a Transalpra. :D

Zed, ugye hagysz nekünk is a Mozart-golyókból?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Na mi is (McGywer és én) hazaértünk. Egész jót mentünk, HHH - Hárs-hegy - János-hegy - Normafa és Budaörs. Utóbbi helyre egy nagyon jó kis idézek "váltószaggató" egynyomos utacska vezetett. Ezt ki kell próbálnia minedenkinek! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Te Zed!

Neked aztán jó dolgod van! Mondja Nati, hogy otthonmaradtál az ágyban, Mozart golyók társaságában.
Miközben õk sétálnak a Somlyóban. (2 x találkoztunk-tam velük ma).
Btw elárulhatnád Nati milyen elemmel megy, mert ez hihetetlen amit elszaladgál nap mint nap. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Kolossy téren a pékségben próbáljátok ki a profiteriolt. Ha már ettetek finomat....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hozé! Pont oda indulok most, de gyalogosan és egy kolléganõmmel fogjuk sétáltatni az egyéves gyerekét. Szóval ha láttok 2 nõt egy babával ...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lens!
Gyertek át a Somlyóba!
Ma azt beszéltünk, hogy megyünk egy laza órácskát a Dantéval.
Utána lehet cuki.
Nektek otthonról 40-45 km, szint meg nem sok.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Az lesz, nem megyünk el messzire a civilizációtól, de ez nem jelenti azt h. kevés lesz a szint. :D Én összerakom magam és indulok is h. ne kelljen tempót mennem a hegyig. Elég ha terepen szenvedek.:)

Akkor 10:30 Kolosy tér mindenkinek, aki akar jönni!!! :) Megyek, beretválkozni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Jövök, de akkor akár nyomhatjuk a HHH-Hárs-János-Normafa útvonalon is. Szóval döntsük el! :)

Az lesz, nem megyünk el messzire a civilizációtól, de ez nem jelenti azt h. kevés lesz a szint. :D Én összerakom magam és indulok is h. ne kelljen tempót mennem a hegyig. Elég ha terepen szenvedek.:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

PTamás, azért remélem te jössz!

Jövök, de akkor akár nyomhatjuk a HHH-Hárs-János-Normafa útvonalon is. Szóval döntsük el! :)
White Horse

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
PTamás, azért remélem te jössz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem tudok menni. Sajnálom, fáradt vagyok, azt hittem sikerül regenerálni, de nem. Mentem már vagy 400 km-t a héten, nekem ez így erõs egy cseppet, hogy még ma is 100 körül menjek. Majd csapatok egy lazát a környéken. Nektek jó tekerést!)

(ugye a tegnap is liteosnak indult, de aztán találkoztunk Pitével...Meki gondolom nem kell elmagyarázni, hogy mit is jelent ez...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ha HHH-n kezdünk, akkor Kolosy. Mert ott van pékség :D Ha Dante is benne van, akkor mondjuk 10:30? Csakhogy nyugodt tempóban ideérjen :)

Csak pár km-rel lakik messzebb mint én, szóval nekem is legalább 1óra az út a Kolosyig ha jó tempót megyek. 10:30 nekem jó, az elsõ 10percben úgyis fázni fogok mert rövidben megyek.

DANTE, meg aki még jön: 10:30, Kolosy, HÉV megállónál h. megtaláljuk egymást. Tempó akkor közkívánatra nem lesz széttépõs, de nem is gyerekjáték, szóval haladós.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ha HHH-n kezdünk, akkor Kolosy. Mert ott van pékség :D Ha Dante is benne van, akkor mondjuk 10:30? Csakhogy nyugodt tempóban ideérjen :)
White Horse

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Dante kelleni fog a Nagy Szénás után mert onnan nekem új az útvonal, a Nagy Kopaszt eddig mindig a túloldalról másztam a zöld 3szögön. Térkép mondjuk lesz nálam, szóval no para. Gyülekezõt döntsük el h. hol legyen helyileg.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Nekem a budai hegyek szimpatikusabbak, mert így nem kell Szentendrétõl végigfostaligázni, tegnap elõtt is a Dunaparton kezdett eldurranni az agyam a sok gyökér gyalogostól... Akkor valami budai-hegységi körtúra?
HHH - le a szintútig a leszállópálya felé - Virágos nyereg - Csúcshegy - Solymár széle - Zsíros-hegy - Nagy szénás - Crosskovácsi - Nagy kopasz - innen meg majd meglátjuk h. mennyi kraft maradt még és merre célszerû menni. Na? Térképet azért viszek.
Nem praktikusabb a Kolosy téren gyûlni ha úgyis HHH az elsõ hegy? Pl. ott ahol a bringaútról le kell kanyarodni, van ott HÉV megálló is.

Akkor lehet, ezt kéne csinálnunk. Dante? Most kétszer ketten menjünk nyolcfelé? :)
White Horse

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Oké, figyelek majd.