Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2007. március 17. - 17:07
Nem LM-mel megyek hanem sütivel. Ez szerintem nyilvánvalóvá válhatott már eddigre!
Írta 2007. március 17. - 16:32
Csak nem a sárgán mentetek le Börsre? Én a vitorlázó-emlékmûnél szoktam átmenni rá, és onnan vissza Máraiamakk felé. Én is imádom!
Hozé! Lens sok génkezelt sültkrumplit eszik a mekkdonálcban, attól ilyen terminátorina! Meg be jött neki a hûtött pacalpöris energiaitalom is!
Sorry, a Wolfgang Amadeus Motzart bogyókompót sorsa ma kora délután végleg megpecsételõdött...
A Normafától le a zöld kereszten egész a sárgáig, ott balra végig a sárgán a KFKI sarkáig, kicsit gurultunk lefele az aszfalton, aztán balra rá a piros - -ra és azon végig lefele. Igen nagy móka végigmenni rajta.
Írta 2007. március 17. - 16:22
Na mi is (McGywer és én) hazaértünk. Egész jót mentünk, HHH - Hárs-hegy - János-hegy - Normafa és Budaörs. Utóbbi helyre egy nagyon jó kis idézek "váltószaggató" egynyomos utacska vezetett. Ezt ki kell próbálnia minedenkinek!
Csak nem a sárgán mentetek le Börsre? Én a vitorlázó-emlékmûnél szoktam átmenni rá, és onnan vissza Máraiamakk felé. Én is imádom!
Hozé! Lens sok génkezelt sültkrumplit eszik a mekkdonálcban, attól ilyen terminátorina! Meg be jött neki a hûtött pacalpöris energiaitalom is!
Sorry, a Wolfgang Amadeus Motzart bogyókompót sorsa ma kora délután végleg megpecsételõdött...
Írta 2007. március 17. - 15:32
Írta 2007. március 17. - 15:23
Zed, ugye hagysz nekünk is a Mozart-golyókból?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. március 17. - 15:16
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. március 17. - 14:31
Neked aztán jó dolgod van! Mondja Nati, hogy otthonmaradtál az ágyban, Mozart golyók társaságában.
Miközben õk sétálnak a Somlyóban. (2 x találkoztunk-tam velük ma).
Btw elárulhatnád Nati milyen elemmel megy, mert ez hihetetlen amit elszaladgál nap mint nap.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 17. - 13:52
Írta 2007. március 17. - 11:21
Írta 2007. március 17. - 10:17
Gyertek át a Somlyóba!
Ma azt beszéltünk, hogy megyünk egy laza órácskát a Dantéval.
Utána lehet cuki.
Nektek otthonról 40-45 km, szint meg nem sok.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 17. - 10:11
Az lesz, nem megyünk el messzire a civilizációtól, de ez nem jelenti azt h. kevés lesz a szint. Én összerakom magam és indulok is h. ne kelljen tempót mennem a hegyig. Elég ha terepen szenvedek.
Akkor 10:30 Kolosy tér mindenkinek, aki akar jönni!!! Megyek, beretválkozni.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. március 17. - 10:08
Jövök, de akkor akár nyomhatjuk a HHH-Hárs-János-Normafa útvonalon is. Szóval döntsük el!
Az lesz, nem megyünk el messzire a civilizációtól, de ez nem jelenti azt h. kevés lesz a szint. Én összerakom magam és indulok is h. ne kelljen tempót mennem a hegyig. Elég ha terepen szenvedek.
Írta 2007. március 17. - 09:57
PTamás, azért remélem te jössz!
Jövök, de akkor akár nyomhatjuk a HHH-Hárs-János-Normafa útvonalon is. Szóval döntsük el!
Írta 2007. március 17. - 09:56
Írta 2007. március 17. - 09:47
(ugye a tegnap is liteosnak indult, de aztán találkoztunk Pitével...Meki gondolom nem kell elmagyarázni, hogy mit is jelent ez...)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. március 17. - 09:17
Ha HHH-n kezdünk, akkor Kolosy. Mert ott van pékség Ha Dante is benne van, akkor mondjuk 10:30? Csakhogy nyugodt tempóban ideérjen
Csak pár km-rel lakik messzebb mint én, szóval nekem is legalább 1óra az út a Kolosyig ha jó tempót megyek. 10:30 nekem jó, az elsõ 10percben úgyis fázni fogok mert rövidben megyek.
DANTE, meg aki még jön: 10:30, Kolosy, HÉV megállónál h. megtaláljuk egymást. Tempó akkor közkívánatra nem lesz széttépõs, de nem is gyerekjáték, szóval haladós.
Írta 2007. március 17. - 09:03
Írta 2007. március 17. - 08:58
Írta 2007. március 17. - 08:55
Nekem a budai hegyek szimpatikusabbak, mert így nem kell Szentendrétõl végigfostaligázni, tegnap elõtt is a Dunaparton kezdett eldurranni az agyam a sok gyökér gyalogostól... Akkor valami budai-hegységi körtúra?
HHH - le a szintútig a leszállópálya felé - Virágos nyereg - Csúcshegy - Solymár széle - Zsíros-hegy - Nagy szénás - Crosskovácsi - Nagy kopasz - innen meg majd meglátjuk h. mennyi kraft maradt még és merre célszerû menni. Na? Térképet azért viszek.
Nem praktikusabb a Kolosy téren gyûlni ha úgyis HHH az elsõ hegy? Pl. ott ahol a bringaútról le kell kanyarodni, van ott HÉV megálló is.
Akkor lehet, ezt kéne csinálnunk. Dante? Most kétszer ketten menjünk nyolcfelé?