Szeva Hozé, Dante! Örülök, hogy ma találkoztunk, mindig dobban egy kicsit a szívem, mikor haver bringással találkozom, mert az mindig jó!
Nati, remélem, azért a hegypénzt beszedted a két gátlástalan hegy-errodálótól!
Szeva Hozé, Dante! Örülök, hogy ma találkoztunk, mindig dobban egy kicsit a szívem, mikor haver bringással találkozom, mert az mindig jó!
Csak nem a sárgán mentetek le Börsre? Én a vitorlázó-emlékmûnél szoktam átmenni rá, és onnan vissza Máraiamakk felé. Én is imádom!
Hozé! Lens sok génkezelt sültkrumplit eszik a mekkdonálcban, attól ilyen terminátorina! Meg be jött neki a hûtött pacalpöris energiaitalom is!
Sorry, a Wolfgang Amadeus Motzart bogyókompót sorsa ma kora délután végleg megpecsételõdött...
Na mi is (McGywer és én) hazaértünk. Egész jót mentünk, HHH - Hárs-hegy - János-hegy - Normafa és Budaörs. Utóbbi helyre egy nagyon jó kis idézek "váltószaggató" egynyomos utacska vezetett. Ezt ki kell próbálnia minedenkinek!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Az lesz, nem megyünk el messzire a civilizációtól, de ez nem jelenti azt h. kevés lesz a szint.
Én összerakom magam és indulok is h. ne kelljen tempót mennem a hegyig. Elég ha terepen szenvedek.
Jövök, de akkor akár nyomhatjuk a HHH-Hárs-János-Normafa útvonalon is. Szóval döntsük el!
PTamás, azért remélem te jössz!
Ha HHH-n kezdünk, akkor Kolosy. Mert ott van pékség
Ha Dante is benne van, akkor mondjuk 10:30? Csakhogy nyugodt tempóban ideérjen