Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Jó reggelt Richie!
A Börzsöny-kör tényleg klassz, de az idén az már nálam is megvolt.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Nem teljesen végig, de jó minõségû aszfaltozott út , ami a vége felé átmegy murvás , majd talajútba ,de jól járható vékonyabb gumikkal is :) .

azért egészen slick-l körülményes lenne. meg tönkre is tenné,fõleg a teteje...de tény,hogy van arra út.

Ronin.nyomj egy börzsöny-kört.az végig aszfalt és nagyon szép.tavaly voltam Hosival és VV-vel.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Nem teljesen végig, de jó minõségû aszfaltozott út , ami a vége felé átmegy murvás , majd talajútba ,de jól járható vékonyabb gumikkal is :) .

A Nagy Hideg-hegyre vezet fel aszfalt út ? Egyszer voltam már ott terepen, de már nem emlékszem az útból semmire, ám ha van ott sípálya, akkor gondolom mûúton is fel lehetne oda jutni. A mostani esõs, dagonyás idõszakra tervezek valami jó kis aszfaltos túrát.

Hoppá! Most látom a webkamrás oldalon, hogy Királyrétrõl turistabusz indul oda, tehát akkor van aszfalt. :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ma Nagy Hideg-hegyen itt jártam bringával:
Nagy Hideg-Hegy sípálya Élõ webkamera - Részletes idõjárás elõrejelzés Nagy Hideg-Hegyre
hihetetlen sár volt, de megérte feltekerni:-)

A Nagy Hideg-hegyre vezet fel aszfalt út ? Egyszer voltam már ott terepen, de már nem emlékszem az útból semmire, ám ha van ott sípálya, akkor gondolom mûúton is fel lehetne oda jutni. A mostani esõs, dagonyás idõszakra tervezek valami jó kis aszfaltos túrát.

Hoppá! Most látom a webkamrás oldalról tovább lépve, hogy Királyrétrõl turistabusz indul oda, tehát akkor van aszfalt. :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Hoppá, ez Bél-kõ, ugye?

Igen...Bánkútról a fennsíkon keresztül majd a gyetra völgyi sarazás..tárkányban a tóban hagytam a rám ragadt sarat...:) de másokat is láttam bringát mosni....

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A kapaszkodásnál elkerült,de a hazatérésnél már belefulladtam a sárba.....
https://picasaweb.go...79900/BukkiEso#

Hoppá, ez Bél-kõ, ugye?

kuvacsek

kuvacsek

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Ma Nagy Hideg-hegyen itt jártam bringával:
Nagy Hideg-Hegy sípálya Élõ webkamera - Részletes idõjárás elõrejelzés Nagy Hideg-Hegyre
hihetetlen sár volt, de megérte feltekerni:-)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A kapaszkodásnál elkerült,de a hazatérésnél már belefulladtam a sárba.....
https://picasaweb.go...79900/BukkiEso#

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Köpjél rá hármat és a bal vállad fölött jobb kézzel dobd le a dobogókõi kilátóból azt a pulzusmérõt!
Vagy küld el az utolsó 3 hónap adatait egy pro-tour csapatnak, biztos szerzõdés!:P

Ha tényleg ennyi lenne a pulzusa akkor inkább hagyja abba a bringázást.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

igen álás idõ nem volt benne de nem sok ahogy nézegedtem max fél óra mert mindig bolyongtunk v hol :)
jah vagy az átlag pulzus a kérdés sajnos az egy kicsit magas de igen reális dobkõre laza edzésnél 105 -110 közt van az átlag pulzus 135-140 a max

Köpjél rá hármat és a bal vállad fölött jobb kézzel dobd le a dobogókõi kilátóból azt a pulzusmérõt!
Vagy küld el az utolsó 3 hónap adatait egy pro-tour csapatnak, biztos szerzõdés!:P

Csak azt nem értem, hogy miután szántón álltunk egy 20 percet és indulás elõtt kipróbáltuk hány méterig mér a garminod, álló helyzetben volt 125 a pulzusod. Igaz Én nem tartozok egyelõre az élmezõnyhöz, de tekerés közben 120-130 alá nem nagyon megy, pedig szobában nyugalmi állapotban csupán 60 környékén van...

Ejnye! Te meg lebuktatod a havert, aki hozza a szokott formáját?:D

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

igen álás idõ nem volt benne de nem sok ahogy nézegedtem max fél óra mert mindig bolyongtunk v hol :)
jah vagy az átlag pulzus a kérdés sajnos az egy kicsit magas de igen reális dobkõre laza edzésnél 105 -110 közt van az átlag pulzus 135-140 a max

Csak azt nem értem, hogy miután szántón álltunk egy 20 percet és indulás elõtt kipróbáltuk hány méterig mér a garminod, álló helyzetben volt 125 a pulzusod. Igaz Én nem tartozok egyelõre az élmezõnyhöz, de tekerés közben 120-130 alá nem nagyon megy, pedig szobában nyugalmi állapotban csupán 60 környékén van...

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Ez az átlag biztos jó adat? Pláne 90km-en és 1700m szinttel.

Nekem 125körül alakult az átlag.A 90km az 8óra alatt jött össze-bõven volt benne állásidõ, ami ugye jelentõsen befolyásolja a pulzust (lefelé).
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Az a minimum, lefelé aszfalton beszélgetés közben volt neki 126... 150 környéke a reális kb.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Átl.pulzus: 115 ütés/perc
Max. pulzus: 185 ütés/perc

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Susnya DH,felhõszakadás,villámok kerülgetése,kapu széttörés,dagonya,eltévetés...volt minden mint a bucsúba:)

azaz nem volt egyszerü:)

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Susnya DH,felhõszakadás,villámok kerülgetése,kapu széttörés,dagonya,eltévetés...volt minden mint a bucsúba:)
You'll never walk alone!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Az izgalom megvolt:)

Távolság: 90,46 km
Magasságnövekedés: 1.757 m
Magasságcsökkenés: 1.737 m
Átl.pulzus: 115 ütés/perc
Max. pulzus: 185 ütés/perc
Avg Moving Speed: 15,0 km/h

A kis turánk adatai
A végén a kis záporesõ huu de jól estet élveztem amikor a karbon nyergem mellett csapkodott a villám.
Olyat szól kb fél méter repült odébb a bringám:)
meg a felejthetettlen kapunyitás ohh az nagy show volt :D
és persze a sarazások meg a zöld turista út keresés de a pirosról sem feletkezhetünk meg a válig érõ csalánosba :)
és persze a kedvenc indámrol elintézte hogy találkoza a drága anyaföldel :D

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Sziasztok!

Holnap megyünk egy izgalmas kört a Pilisben (kb. 65km 1800 szintemelkedés), 10kor indulunk a kesztölci CBA-tól.... Lehet csatlakozni!
rockshox@citromail.hu

Az izgalom megvolt:)
You'll never walk alone!

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Mennyire saras a Pilis?

Az ösvényeken semmi sincs, de az erdészeti utak gyalázatosak, nem az a jó folyós, hanem a szikkadt dagonya, 5m után várat épít a gumira és telemegy a fékhídnál, meg a láncvillánál, zabálja az ember energiáját. Ha lehet menjetek inkább ösvényeken (csak sajnos sok jelzés vezet faszállító úton)...