Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na jó, te különös eset vagy, aki megpróbál két deszka között közlekedni.

Állítólag volt valaki, aki a vízen tudott járni.

ui.:Chuck Norris még most is tud.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Miért is?
Semmi szokatlan nem történt mostanában.

Ja, ez a megszokott menetrend!:D
Megyünk, néha hempergünk, felkelünk és továbbmegyünk, hétközben nyavajgunk egy kicsit, aztán következõ hétvégén megint megyünk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Dante mindig eltör vmit. Ha nem a gépet, akkor magát.:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Lassan romokban a Túra szakosztály... Hozé, nem félsz? :)

Miért is?
Semmi szokatlan nem történt mostanában.
Nati szokott esni. Pitét el szokta ütni autó.
Dante meg már a múlt szombati túrán is esett vagy hármat.
Ehhez képest, hogy most kicsit csálé az ujja, fel sem tûnik senkinek.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Lassan romokban a Túra szakosztály... Hozé, nem félsz? :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Egyébként Natinak szerintem is igaza van, ha törött, akkor minél elõbb sínben a helye.

Hát, azért az ujjtörésnek sok változata van, ez (ha az), nincs elmozdulva, nincs elcsavarodva, szóval max egymáshoz kötözik a két ujjamat, oszt csókolom...

Ha levágjuk...legalább könnyebb lesz! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Úgy vágd, hogy ne fékezzen annyit lefele! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Egyébként Natinak szerintem is igaza van, ha törött, akkor minél elõbb sínben a helye.

Most épp építkeznek a hévnél, ott találsz elég sínt magadnak. :)
Gyere át, levágjuk méretre az ujjadat.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hehe, ez jó. :)

Nati, a Mecsekben szerzett sérüléseidrõl nem is meséltél. A "nem nyulkálok oda"-ra inkább nem reagálok. ;)

És vigyázzon mindenki magára, mert még csak a tavasznál tartunk, nem lenne jó, ha a szezonra összetörnétek magatokat!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszi a kérdést, én teljesen jól vagyok (leszámítva az egész testemet gyötrõ fájdalmakat, amiket még a Mecsekben szereztem, de azt most nem részletezném), és ahol tegnap bevertem magam, ha nem fogom meg, akkor nem is fáj! :)

Dante: 2 nap múlva röntgenezni talán már késõ! Én most mennék el a helyedben. Ugyanis 2 nap alatt egy ilyen sérülés még akkor sem fog kevésbé fájni, ha nem törött el. És akkor még mindig ugyanott tartasz. Viszont ha meg eltörött...szerintem minél hamarabb teszik gipszbe, annál jobb lesz a gyógyulás. Vagy görbe ujjal akarsz majd mutogatni az autósoknak?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

28 km / nap = ~ 500 km / hónap - ami azért elég jó...

era - Hát, nem gondoltam volna, hogy egy hülye kis gally így meg tudja rántani az ujjam - nagyon be van dagadva, s már nem is nagyon mozog - elsõ körben jegelem, mellékötöztem egy jó ujjamhoz, ha 1-2 napig nincs javulás, lehet, hogy beugrom Pitéékhez egy röntgenre... (abban reménykedem, hogy csak egy jó nagy rándulás, ugyanis nem pontosan lokalizálható a fájdalom...azaz a csuklótól az ujjhegyig az egész fáj)

Na mi van Dantekoma ?
Idõközben elvégezted az orvosit ?:D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kistarcsán lassan lehet nyitni egy külön kerékpáros osztályt, ov.fõ o. dr. Pitechus.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
28 km / nap = ~ 500 km / hónap - ami azért elég jó...

era - Hát, nem gondoltam volna, hogy egy hülye kis gally így meg tudja rántani az ujjam - nagyon be van dagadva, s már nem is nagyon mozog - elsõ körben jegelem, mellékötöztem egy jó ujjamhoz, ha 1-2 napig nincs javulás, lehet, hogy beugrom Pitéékhez egy röntgenre... (abban reménykedem, hogy csak egy jó nagy rándulás, ugyanis nem pontosan lokalizálható a fájdalom...azaz a csuklótól az ujjhegyig az egész fáj)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
2x28km?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nagyon tetszett a tegnapi túra! Köszi lányok és srácok.
A sérülteknek jobbulást kívánok.
Egyébként nekem is fáj a hátsóm, de semmi komoly, csak nem szoktam még eleget a nyerget, meg az izmok lázadoznak.
Reggel el is gondolkodtam, de aztán mégiscsak bringával jottem be dolgozni.
Egyébként az a lány (Szilvi) alapozott a túrára: futó versenyekre jár és naponta bicajjal jár be munkába (28 km). Szóval jó példa arra, hogy milyen hasznos a mindennapi tekerés.

A képeket nem hoztam be, majd holnap megpróbálom felrakni. Csináltunk jó sokat.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Jó kis túra volt !
Srácok, köszi, hogy velünk tartottatok :)
Dante, sérülésed hogy van? Nati, és Te ?
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja tényleg. Köszi! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Lens!
http://kep.tar.hu/natx/50465015#2
Itt jobb képek vannak ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mai túra fotói: http://kep.tar.hu/ta...iaim/50465015#2

Ma csak ennyit csináltam. :) Úgyhogy most én kérem a többieket, hogy rakják fel, amilyük van...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

(minden rheumatikus fájdalomra személygépkocsit ajánlok)
amúgy köszi

Szuper, akkor holnap Zedet belököm egy autó alá: mostanában vacakol a térde! ;)

Egyébként ja, ma szuper volt a roller, mert a rugózós verzióval jöttem.

Dante, jó a fotó! A többit is felnyomnád? Fõleg a benarkózottat!