Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nati!

Át kellene írnod az aláírásod!
A speed-et steep re...

Kicsit gonosz?

Zed!
Szombat?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem vagyok az, csak tetszett az az egyetlen dh verseny, ahol eddig sikerült elindulni. Gondoltam, most a marci helyett inkább itt indulnék. Már ha tudok nevezni (mert ugye nincs dh-licenszem), tehát ennek feltétele az, hogy legyen hobbi nõi, vagy indulhassak a hobbi pasikkal, vagy az elit nõkkel! :D

No meg hogy kész legyen a Harang pályája, mert idáig állítólag még egy kidobót se sikerült elkészíteniük!

Dante: mit akarsz, ezek tök ari arcok. De most találtam egy nagyon állatit, csak sajna már megyek aludni. Tudod, holnap nagyon korán kell kelnem!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hopp, megvan, a Buda Maraton fül alá dugták a kis sunyik :)
Jól hangzik, csak teló legyen addigra, meg a 100 hobbitba se lenne rossz beleférni...
Natiról nem gondoltam volna, h ilyen Terminátor-Typ :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Kala, ez az, Harang egész fesztivált rendez, a DH is annak keretén belül rendezõdik. Amúgy kupafutam.
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ez milyen DH, vki vázolhatná röviden. Mintha korábban olvastam volna vmit egy Sportaktívos HHH DH-ról, de még nincs május 1, és az meg össze volt kötve a Buda Maratonnal.

Ellátogatsz a Sportaktív oldalára és megolvasod.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Zsizsi, tényleg, mi van veled, miért nem jössz velünk a teljesen veszélytelen túráinkra?

Vagy, hogy mást is mondjak...mondd, Te most - õszintén - mennél ezekkel az alakokkal túrázni?

http://heartofwinter...b/buckalako.JPG
http://heartofwinter.../Mtb/drogos.JPG

:rofl:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ez milyen DH, vki vázolhatná röviden. Mintha korábban olvastam volna vmit egy Sportaktívos HHH DH-ról, de még nincs május 1, és az meg össze volt kötve a Buda Maratonnal.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Zsizsi, tényleg, mi van veled, miért nem jössz velünk a teljesen veszélytelen túráinkra?

Fél tõlünk, hogy megvoodoozzuk, s megint eltöri a stucniját. :P ;)
(amennyit esünk, erre minden esély megvan egyébként...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is a DH race-re fogok készülni, hacsak nem szakad az esõ, úgyhogy inkább a HHH környékén tartózkodom majd. Tényleg, vasárnap gyertek ki szurkolni a Dh race-re, már ha elindulok. Vagyis enélkül is jöhettek szurkolni persze!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Szombaton már DH edzés van a HHH csúcsa és a Szépvölgyi parkoló között, arrafelé nem érdemes kószálni, mert betalálhat egy kolléga szembõl 60-nal :D
Vasárnap meg race.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Sziasztok szombaton lesz túránk Budaörs-KFKI-Janihegy-Hárshegy-HHH(3szor megmászva) és vissza utvonalon. A táv kb 70-80 közé saccolnám, viszont vizszintesen szinte nem is megyünk csak fel meg le :)
Cuki ugyan nincs, de van helyette réteses amit eddig mindenki díjazott aki megkostólta a réteseket, meg HHH tetején a Reketyés ahol isteni Cesar salit mérnek.
Valaki esetleg jönne innen?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
...na meg veri a fejét a falba, "én balga, ha hallgatok a törött újjúra!"

ps.: gabi bátya! Van mán villa a keróba?! Amolyan jó fajta?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...
Legalább mindenki jót szórakozott. (Már aki ép bõrrel megúszta Hozé vicces kis kiruccanását!)

A "zúzósabb" (ha egyáltalán arrafelé van olyan) helyeket mindenki megúszta.
Az esések veszélytelen helyen történtek...

Mi van veled Zsizsi? El vagy tûnve.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
-50 év: Charon /s ha így folytatom én is / az eleddig befizetett biztosítási lóvét reumagyógyszerekre s fizioterápiára költi, s 10 évvel azelõtti bringás magazinokat olvasgat a 300Ft leperkálása után... :-£

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante mindig meglepi az embertársait!
Azt tudtuk már, hogy a "lejtõ ördöge", de hogy ebbõl önnálló revût készít, nem gondoltam volna!
Drámai díszletek, bevezetés, lepkék, meg minden!
Márpedig, ahogy olvasom a történteket, ez lehetett a Vérdombság-túrán!
Tévednék Dante-Mester?! ;)
Legalább mindenki jót szórakozott. (Már aki ép bõrrel megúszta Hozé vicces kis kiruccanását!)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Lehet, hogy te félsz a motoros futároktól!

Dante nem fél a motoros futároktól, hiszen ha elé merészkedik egy, akkor fékkart nem kímélve felökleli!:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A meghülyült órádat már megjavítottam, csak a két kerékméretet kellett azonosra állítani. Ez egy új óra. De ismerõs táv - idõ és mért átlag alapján jól mér.
Ha lefogysz 62 kilóra, téged is felszippant a szél. Ja, várjunk csak. Lehet, hogy te félsz a motoros futároktól! :D:D

Mehetünk együtt is reggel, ha fel tudsz kelni. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Te biciklirõl beszélsz? Vagy még mindig a meghülyült órámat használod? :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
:D Nincs elég szmájli :D

Természetesen hideg izomzattal nem pörgetem mint a zállat. Osanig szép kényelmes harmincas, ha az ujjaim fáznak, akkor megkerülöm, ha nem, akkor átmegyek a hátsó kapun a parkolóba. Két körforgalom, 3-as út feletti híd kiállva, és a 3-asra már repülõrajton megyek rá 40 körül. Az emelkedõt lazán pörgetve 35 körül, 30 alá nem engedve. Innen laza pörgetõs 40-es a csömöri leágig, ott ha van kamion, teherautó, akkor be mögé és Cinkotáig kényelem a melegben. Ha nagyon nyomja neki (50 felett), akkor lemondok a szélárnyékról és a lámpánál beérve csatlakozom csak hozzá. Innen már egyszerû, mert kellõen bemelegedve 65-ig sima ügy a Mátyásföldi emelkedõ tetejére feljutni a vákuumban még 42:11-ben is. Onnan szélárnyék nélkül is izzad az ember és még nincs 10 foknál melegebb semmiképpen.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

+7 fok - Charon bezippzározza az ujjatlan mezét
+2 fok - Charon félreteszi az ujjatlan mezét, s felvesz egy sima rövidujjút
0 fok - Charon bekeni a láncot fagyálló olajjal
-3 fok - Charon elkezd melegítõ krémet használni
-8 fok - Charon megkeresi a karmelegítõt
-12 fok - Charon vesz egy thermonadrágot a Dicsaklonban - s fel is veszi
-18 fok - Charon felvesz egy pulcsit, s már nem rágcsál Orbit Winterfresh-t a melóba tekerészve...
-27 fok - Charon bekeni az arcát Níveával, hogy a ráfagyott könny könnyebben leperegjen
-32 fok - Charon már nem hûti be elõre a kulacsot a hûtõben
-38 fok - Charon elõszedi a téli edzõgépet, a réNszaRvaSt
-45 fok - Charon összevonja a szemöldökét - és felvesz végre egy sapkát is

Vajon 0 fok alatt kell-e Charonban olajat cserélni, vagy four season-t használ? :rofl: