Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A képet Huszár János fõtörzsõrmester, a mátrafüredi 4-es számú trafipax kezelõje készítette. Várjuk azon jogkövetõ állampolgárok jelentkezését, akik a képen szereplõ kerékpáros bûnözõket azonosítani tudnák ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV! Most akkor Mátrafüreden rémísztettétek a népet...? :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mátra DH vége
[ATTACH]383[/ATTACH]

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én élveztem :P

mellesleg csak hogy a témához is szóljak ... emelkedõ VS SPD .... illetve nálam patent csak me outizok :P

az a gaz... hogy amikor elkezdek húzni is akor kipörög a kerék ... outin még csak csak oké betonon még ott maradok, de MTB n már lehet körülnéznél a fûben :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

fene tudja,,,,nekem még "fénykoromban" -mikor még volt erõnlétem, és bringáztam nem forúmoztam :) - volt olyan hogy egy tecnikásabb emelkedõn, inkább leszálltam mert fostam hogy nem tudok kilépni, taposóval meg simán kitekertem...

Hát, én félni szoktam meredek felfeléken hogy nem lesz idõm kiakasztnai, eleinte ilyenkor a platform felével mentem, de egy ideje bátorkodom az SPDvel, és idáig mákom volt :D. Más kérdés hogy sokat ne nyerek SPDvel, de azért vmivel simábban megyek fel vele az tény.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hm... az Neked jó? ;) ( már hogy a 20 kilcsi poggyász )
Mert én bicóval élveztem! Fõleg sötétben fel a Vár-kúti túristaházig, meg onnan a száguldást be Egerbe. Mindezt tökig érõ ködben.
Fincsi!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Szia Charon!
Bükkben, december, Miskolcról Egerbe. Miskolctapolca-Bükkszentkereszt-Bánkút-Tamás-kút-Vár-kút-Nagy Eged-Eger. Nagyjából.
Bocsi, ha nem vagyok egzakt, elõadás szünetében vagyok, most csak ennyire tellik tõlem. Pontos részleteket du.-án.
De élmény a túra, az biztos!

ez megvolt humanoid módszerekkel (kétlábon) 20 kilós pogyászokkal :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Pedig Nati vevõ lenne rá, ma is viaskodott egy falkával...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kutyastoplit??? :D

Aha, Natinak is ilyet ajánlok. Simán belekattan a kutyák fejébe, ha erõvel belelépsz. :D (enyhén volt csak gonosz és kutyaellenes ;) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: Charon
zsizsi: a tortúra 65, az hol-merre volt?

Szia Charon!
Bükkben, december, Miskolcról Egerbe. Miskolctapolca-Bükkszentkereszt-Bánkút-Tamás-kút-Vár-kút-Nagy Eged-Eger. Nagyjából.
Bocsi, ha nem vagyok egzakt, elõadás szünetében vagyok, most csak ennyire tellik tõlem. Pontos részleteket du.-án.
De élmény a túra, az biztos!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem! Az EB, az Ettore Bugatti és az egy nagyon gyors stopli!:D
Bár VV-nek a gyorsaságával sohasem volt probléma.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ahoj!

Szépen megvolt nekünk is a Budai hg-ben való kóborlás szombaton. UVH - Virágos nyereg - reptér - Hûvösvölgy - Normafa - sárga mittudomén - Huszonnégy ökrös hegy - ugyanaz a sárga mittudomén - Normafa - Budakeszi út - Tündér szikla - Moszkva tér.

62km, 1150m szint.

Bár végül csak ketten mentünk, azért jól esett és a 24ökrös környékén lévõ singletrack ösvényeket még mindig imádom.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
zsizsi: a tortúra 65, az hol-merre volt?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csak, hogy tudjátok min vigyorogtunk! ;)

http://pix.bikemag.h...cat=2795&page=1

Dante! VV-nek az sem lenne jó, azzal meg nem lenne képes egy rendes emelkedõt kitekerni! Aztán csuklanál rendesen.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szívesen odaadok egy pár szétkopott EB stoplit, old az már minden állásban...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

A DH-hoz nem értek. (Vagy igen? Nem próbáltam :) )

De CC -hez alap az SPD.
Van olyan meredek, ahova a tolóerõ kesvés, kell a húzóerõ is.
Türelem, már sokaknak sikerült...

Na utólag kicsit én is beledumálok:

szerintem DH-ra csak akkor jó, ha aránylag magasra van húzva a nyerged. Aki szereti letolni, annak nem ajánlanám, mivel, akkor sokkal jobban be van hajlítva a lábad, és a behajlított lábon sokkal kisebbet tudsz csavarni. Cécó gépen is nehezebb a felsõ holtponton oldani, bát ott még nem éles a különbség.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Bocsika mindenkitõl, hogy tegnap nem reagáltam! Az épülõ kecónál "õrködtem" a munka ütemére.
Csak hogy megvédjem VV-t - bár nem hiszem, hogy nagyon rászorulna - azon túl, hogy Mi nagyon jól szórakoztunk a bukdácsolásain, rossz volt nézni, ahogy esik-kel. Fõleg a patakátkeléses vízberombolását! Brrrrr..... ( bár nagyon bánom, hogy nem volt nálunk kamera..!;) )
Ha neki jobban megy a plattform, egye-vigye. Ettõl többet ér a testi épsége, fõleg, hogy már belekóstolt a gipszes élet csodáiba.
VV, grat a kitartásodért! Megpróbáltad.

Eredeti szerzõ assasinbug
a konás úriemberrel sztem találkoztam hazafelé a szerémin

Így igaz, a viharvert, varacskos disznó én voltam! Máskor nyugodtan dobj egy pacsit :)!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Most végképp facsarodik a szívem! Remélem a következõn már ott lehetek. Ha más nem, akkor csak fotózni.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A DH-hoz nem értek. (Vagy igen? Nem próbáltam :) )

Amikor ereszkedni szoktunk, az csak bohóckodás. Keményebb setuppal jobban megy, és beöltözve az embernek nagyobb a kockázatvállalása, mert biztonságot ad neki.