Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Igen Era! Ott jártunk!
Bizony nagyon fini kis hej! Még fotózni is nagyon kafa lehet ott! Bringás témákban kifekezetten elõnyös! Na és micsoda utak vannak benne! Hejhej! :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
[quote name='Dante']Tényleg nem kopik, de nem is túl jó gumi. Mászni sem annyira jó, homokban pl tök szar, ahol meg egy MichelinAT/PanaCinder/NN tök jó. Ellenben gyors. Dzsindzsás maratonra (seszáraz-sesaras) viszont tök jó.
[quote]

Akkor ezt teszem fel hátra. Igazából a Bolnoka/Fehér/XC pálya/Gyertyános/Szár/Somlyó lesz a koptatás helyszíne.
Valahol meg kell tanulni nagytányéron mászni.

A háromszögek a mintában az alapjukkal haarpnak a talajba mászásnál, nem?

:blog on:
Ma reggel hajnali ötkor (saját) rekordot döntöttem a 3-as pesti szakaszán, a friss aszfalton a városi speederrel. 73 tekerve! :D Komolyan mondom élvezet az új aszfalton tekerni, a Cinkota utáni emelkedõt meg sem érzem...
:blog off:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dante kukaca után burce gilisztája?
Hova keveredtem...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Dit! Erre pont illik a Márai idézet :D

Ugye ?

Egyébként nagyon jó volt veletek tekerni a Vértesben ezen a TT-n.
Teljesen más hangulata van mint egy versenynek, végig együtt voltunk és jókat sztoriztunk, szívtuk egymás vérét :D
Igaz Burce ? Mi is van azzal a gilisztával ?;)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Ugye ? Mondtam én, hogy ez nem tonik !:D

Dit! Erre pont illik a Márai idézet :D

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Zsír volt átvitt és valós értelemben is. "EZ NEM TONIK! :D"

Ugye ? Mondtam én, hogy ez nem tonik !:D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Október 13-án MÁV-START Családi Bringatúra Siófok és Balatonalmádi között. Célja a kerékpáros sport népszerûsítése. A részvétel ingyenes, a vonattal történõ utazáshoz 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt.

Bár ez csak egy lightos 40 km-es aszfalt-túra, de ezért lehet, hogy érdemes kilátogatni: "Ezen a napon 13 órakor, a bringatúra végén a balatonalmádi Öregparkban sor kerül a Balatoni Bringakörút 0. km kövének lerakására is" Aztán lehet, hogy jövõre jön az 1. km kövének lerakása is... :)

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Voltunk a bányamúzeumban is, de az nem volt olyan jó, de az országút túloldalán a piros jelzés vitt be egy másik régi bányába, az volt a csúcs. Tele van motornyommal, találkoztunk is több CM-essel.
Ausztria, Kenguruk földje!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Emlékezetes tekerés marad ez a KOZMA. Nagyon klassz társaság jött össze, csodálatos volt az erdõ.
A TT rendezõknek köszönet a térképért és a meleg teáért, zsíros kenyérért. Nagyon jó szervezés volt.
Zsizsi: abban a bányában voltatok, ahol lila, meg narancssárga dombocskák vannak?
Nagyon klassz hétvége volt ez. Köszönet a társaságnak.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A 23-i hosszú 7végén költözködünk vissza Újpestre, de egy nap tekerés belefér. Börzsöny preferálva.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

(Mennyire kopik ez Dante? Mászni biztosan k.rva jó, ahogy elnéztem a mintáját.)

Tényleg nem kopik, de nem is túl jó gumi. Mászni sem annyira jó, homokban pl tök szar, ahol meg egy MichelinAT/PanaCinder/NN tök jó. Ellenben gyors. Dzsindzsás maratonra (seszáraz-sesaras) viszont tök jó.

edit. Hozé - a NN rekordtempóban kopik, kábé minden másik gumihoz képest, szóval nem jó összehasonlítási alap.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem sem, mehetünk. Dombság "halálkör" az egyik nap? De most olyan igazi zúzós technikás fajta? (zsizsi tudja, mirõl beszélek...;) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Valakinek van vmi túra elképzelése az október 23. elötti hosszú hétvégére? Természetesen csak akkor, ha "esõisten" is úgy akarja.

tekerjünk!:)
azon a hétvégén nincs sulim!!jippííí
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

1.Kozma 60:
Nagyon jó kis hétvége volt! A TT kiváló volt, úgy az útvonal, mint a szervezés. No és a társaság4 Hát igen, ahogy Ptamás írta, a humorráta az egekben volt! ;)
Az utolsó "EP" után jól megszöktek páran! Heh, Zed elõre megmondta.
Nati, Zed és én még Gánton maradtunk ma is. Tekertünk egy jót, rodeóztunk egy jót egy bauxit bányában, hajmeresztõ uton akrobatikáztunk a baányészati múzeumban - bringával - Géza pihenõre fel, kis napozás, és go back Gánt. Jól esett - bár a mai kis tekerésben sikerült néhány sérülést összeszedni, de hát a tehetség, ugye!
2. Juci, a "beragadt kerekû lány" (Bocsi!)
Szóval, Neki az elsõ kerékagy csapágya adta meg magát, még az elsõ 4-5 km-en. Beragadt! Így õ még szombaton hazament, beadta a gépet a szervizbe. Ma du-án voltunk nála, má rkész volt a gép. (Mellékesen még tegnap futott egy laza két órát, ma meg egy félmaratont csinált végig! Grat!) :clap:
3. Dante, Pite!
Gratula mindkettõtöknek! :clap:
Nincs mit szégyellnetek, és nem kell szabadkoznod! Technikai sport, és nem te vallottál szégyent, hanem a gép hagyott cserben. Ez benne van a pakliban. Bosszantó, de nem szégyellnivaló! Az meg amit az uccsó körben csináltál, le a kalappla! Valóban, menj edzeni VV-vel! Leszel Te még a lejtõk ördöge! :cool2:

ps.:Igen, ez valóban NEM TONIK!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem tudod elkoptatni.
Nekem kb. 6000km van benne, Máté még használja.
Jobban bírja mint a Nobby Nic.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Esõisten úgy akarja :)

Gonosz dolog elkoptatni egy Zedet az õsszel-télen-tavasszal?
(Mennyire kopik ez Dante? Mászni biztosan k.rva jó, ahogy elnéztem a mintáját.)

Edit:
Pontosítok :D Z.E.D. wcs 2.1 az áldozat, nem Zed bácsi.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Valakinek van vmi túra elképzelése az október 23. elötti hosszú hétvégére? Természetesen csak akkor, ha "esõisten" is úgy akarja.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
egyébként jó volt a szombati gördülés.
köszönöm mindenkinek a kellemes napot.remek társaság gyûlt össze!
jah és a végén az a szökés+a zöld trikóért folyó harc istneni volt!
tényleg,mi lett azzal a lánnyal akinek az elején bekrepált az e.agya?meg lett javítva azóta?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Aha, idén a második. Az elsõt egy sörösüveg nyírta ki a Blahán. :( Kemény, hogy a hártyaoldalfalú Zmaxokkal nem szopok be ennyi üveget / "zsilettpengét".

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
Dante:neked mindig van áldozatod... :)
szegény Pana...ez már a sokadik?!