mimetikus polialoid..."T-1000"
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. december 20. - 12:20
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2007. december 20. - 12:12
Testfelépítését, mûködését tekintve jórészt igen, így például a Kyrreknek tervezett hibernáló már nem lenne neki megfelelõ. Persze lehet, hogy gond nélkül viselné a 77,5 éves utat hibernálás nélkül, csak a hajó élelmiszerraktárában nem fér el annyi Powerbar, hogy ne haljon éhen
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. december 20. - 11:59
Miért, Dante humanoid?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. december 20. - 11:58
77 fényév az út a Bükk csillagrendszerbe, hibernálás nélkül humanoidoknak nem ajánlott, ráadásul az ûrhajó utazósebessége 0,9939 C.
Írta 2007. december 20. - 11:33
Nemmondjátok. Dehát pont ezért szerveztem át a péntekemet, hogy le tudjak menni. Ehh. Nem hibernálva nem megoldható?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. december 20. - 10:29
Tegnap rá akartalak beszélni, hogy gyere péteken, most már nem, mert Nati beszélt Zsizsivel, aki említette, hogy veled nem kalkulált, a humanoid-férõhelyek a ûrhajóban pedig korlátozottak (3 kifejlett humanoid számára van hibernáló).
Írta 2007. december 20. - 10:23
Mindenki bevette reggel a humor-tablettát, vagy mi a szösz?
Zsizsi, Zed - mobilom lemerült, majd Tortúra kapcsán otthonról (7+) vad telefonálásba kezdek!
Zsizsi, Zed - mobilom lemerült, majd Tortúra kapcsán otthonról (7+) vad telefonálásba kezdek!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. december 20. - 10:10
héhéééé
és a lepkéket senki sem számolja?
az õ köreikben tuti mindenfajta kitüntetést kaphattak...bíborszív,ezüstkereszt...stb.
és a lepkéket senki sem számolja?
az õ köreikben tuti mindenfajta kitüntetést kaphattak...bíborszív,ezüstkereszt...stb.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2007. december 20. - 09:16
Igazad lehet. Most olvastam Leslie L. Lawrencetõl a Vérfarkas éjszakáját, a sztorija kisértetiesen hasonlított Dante történeteire. Csak ez utóbbiban kevesebb a hulla... ...egyelõre...
Írta 2007. december 20. - 06:15
nanee!
a motivátor-kutyák nem tudnak megfagyni!!azok csak Dante fejében léteznek...
és kb. úgy néznek ki mintha egy gepárdot és egy farkast(gyors és nemadjafel) kereszteznél,de ez már nem az én szakterületem!
Charon---ötletek?!
a motivátor-kutyák nem tudnak megfagyni!!azok csak Dante fejében léteznek...
és kb. úgy néznek ki mintha egy gepárdot és egy farkast(gyors és nemadjafel) kereszteznél,de ez már nem az én szakterületem!
Charon---ötletek?!
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 20. - 00:23
Írta 2007. december 20. - 00:16
Terep az tutkóra király, ma pl a 3-4 centi hóban a holdfényben lehetett futni. Mondjuk míg a faluból kijutok, az korcsolyapálya.
Írta 2007. december 19. - 21:44
Írta 2007. december 19. - 21:43
Ebben lehet valami. Hátha Tigger megmondja a tutit, majd pénteken eldöntjük.
Valéria! Ha esetleg nem megyünk, akkor is összefuthatunk valahol és odaadom a rögzítõket.
Valéria! Ha esetleg nem megyünk, akkor is összefuthatunk valahol és odaadom a rögzítõket.
Írta 2007. december 19. - 21:40
Ilyenkor már vissza kell merészkedni terepre; aszfalt nem nyerõ. Dante komának igaza van.
Írta 2007. december 19. - 21:22
Nem szeretnék ünneprontó lenni (fõleg mert érint a Tortúra), de láttátok Ti már a pilisi utakat mostanság? Szóval egy Ice Spiker nélkül én nem merészkednék ki a várható -4 fokba.
Írta 2007. december 19. - 21:03
Nekem tökéletes a szombat, sõt bármelyik nap. Már nincs mihez és kihez alkalmazkodnom, így bármikor mehetünk. A bovdenrögzítõk kellenek, és akkor már azzal fotózom a gépet, hogy szebb legyen.
Írta 2007. december 19. - 19:45
Szombaton sokan mennek a Tortúrára a bükkbe, de ha õk nem jönnek vasárnap, akkor felõlem lehet szombat is. Téged érdekel? Fotózni is akarok, bringát a szavazásra. Meg oda tudnám adni a bizbaszokat is, ha még kell.
Írta 2007. december 19. - 19:22
Idõjárás tekintetében a szombat jobbnak ígérkezik. Vasárnap valószínûleg már elég ködös lesz/lehet.
Írta 2007. december 19. - 19:10
Tegnap én sem értem rá! (züllött népség:) ) Viszont, ha a legközelebbit most hétvégére vagy karácsonyra tesszük, akkor biztos ráérek.
Hogy topikba illõ is legyen: vasárnap nem megyünk egy aszfaltos Pilist kört?
Hogy topikba illõ is legyen: vasárnap nem megyünk egy aszfaltos Pilist kört?