Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
mimetikus polialoid..."T-1000"
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Testfelépítését, mûködését tekintve jórészt igen, így például a Kyrreknek tervezett hibernáló már nem lenne neki megfelelõ. Persze lehet, hogy gond nélkül viselné a 77,5 éves utat hibernálás nélkül, csak a hajó élelmiszerraktárában nem fér el annyi Powerbar, hogy ne haljon éhen ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Miért, Dante humanoid?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
77 fényév az út a Bükk csillagrendszerbe, hibernálás nélkül humanoidoknak nem ajánlott, ráadásul az ûrhajó utazósebessége 0,9939 C.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nemmondjátok. :( Dehát pont ezért szerveztem át a péntekemet, hogy le tudjak menni. Ehh. Nem hibernálva nem megoldható?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Tegnap rá akartalak beszélni, hogy gyere péteken, most már nem, mert Nati beszélt Zsizsivel, aki említette, hogy veled nem kalkulált, a humanoid-férõhelyek a ûrhajóban pedig korlátozottak (3 kifejlett humanoid számára van hibernáló).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mindenki bevette reggel a humor-tablettát, vagy mi a szösz? :D

Zsizsi, Zed - mobilom lemerült, majd Tortúra kapcsán otthonról (7+) vad telefonálásba kezdek!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
héhéééé
és a lepkéket senki sem számolja?
az õ köreikben tuti mindenfajta kitüntetést kaphattak...bíborszív,ezüstkereszt...stb.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Igazad lehet. Most olvastam Leslie L. Lawrencetõl a Vérfarkas éjszakáját, a sztorija kisértetiesen hasonlított Dante történeteire. Csak ez utóbbiban kevesebb a hulla... ...egyelõre... :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
nanee!
a motivátor-kutyák nem tudnak megfagyni!!azok csak Dante fejében léteznek... :D
és kb. úgy néznek ki mintha egy gepárdot és egy farkast(gyors és nemadjafel) :) kereszteznél,de ez már nem az én szakterületem!
Charon---ötletek?!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
és a kutyák is mind megfagytak :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Terep az tutkóra király, ma pl a 3-4 centi hóban a holdfényben lehetett futni. Mondjuk míg a faluból kijutok, az korcsolyapálya. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rendicsek. Én minden rosszban benne vagyok.:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ebben lehet valami.:) Hátha Tigger megmondja a tutit, majd pénteken eldöntjük.
Valéria! Ha esetleg nem megyünk, akkor is összefuthatunk valahol és odaadom a rögzítõket.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ilyenkor már vissza kell merészkedni terepre; aszfalt nem nyerõ. Dante komának igaza van.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem szeretnék ünneprontó lenni (fõleg mert érint a Tortúra), de láttátok Ti már a pilisi utakat mostanság? Szóval egy Ice Spiker nélkül én nem merészkednék ki a várható -4 fokba. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nekem tökéletes a szombat, sõt bármelyik nap. Már nincs mihez és kihez alkalmazkodnom, így bármikor mehetünk. A bovdenrögzítõk kellenek, és akkor már azzal fotózom a gépet, hogy szebb legyen.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szombaton sokan mennek a Tortúrára a bükkbe, de ha õk nem jönnek vasárnap, akkor felõlem lehet szombat is. Téged érdekel? Fotózni is akarok, bringát a szavazásra. Meg oda tudnám adni a bizbaszokat is, ha még kell.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Idõjárás tekintetében a szombat jobbnak ígérkezik. Vasárnap valószínûleg már elég ködös lesz/lehet.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Tegnap én sem értem rá! (züllött népség:) ) Viszont, ha a legközelebbit most hétvégére vagy karácsonyra tesszük, akkor biztos ráérek.

Hogy topikba illõ is legyen: vasárnap nem megyünk egy aszfaltos Pilist kört?