Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. december 23. - 23:41
Holnap lesz egy családi próbálkozás egy éjjel-nappali patika bevételére. Flector tapsz kell, Dolobene gél, és Panadol Extra, hogy legalább ülõ helyzetben ne a fájdalomra koncentráljak - ha minden igaz, ez holnap délre eljut.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. december 23. - 20:27
Írta 2007. december 23. - 15:36
Jajj gyerekek, ma reggel nagyon durva volt - mondjuk ez várható. Negyed óra alatt jutottam el a mosdóba.
Még jó, hogy nem pisáltál be! Vagy de?
Szerintem hagyd behajlítva, úgy rá tudsz ülni a budira. És kerüld a víz és hashajtó kajákat.
Környékezd meg valamelyik szakit, hogy csináljon neked fûthetõ espédét, oszt akko nem fagy be.
Írta 2007. december 23. - 15:33
van egy nagyon jó krémem.ha gondolod és nincs otthon más akkor kiviszem neked!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2007. december 23. - 11:51
Jajj gyerekek, ma reggel nagyon durva volt - mondjuk ez várható. Negyed óra alatt jutottam el a mosdóba. Hú, most ezt nem tudom elképzelni, hogy ez bármitõl jobb lenne. És hogy izgalmas legyen a helyzet, s patika, se semmi - most ugye 3 napra megálll az ország.
Röviden az a helyzet, hogy eldönthetem, milyen állapotban álljon be - ha behajlítva, akkor 5 perc alatt már kinyújtani nem tudom, ha meg egyenesen, akkor meg 5 perc alatt a behajlítással lesznek gondok.
Röviden az a helyzet, hogy eldönthetem, milyen állapotban álljon be - ha behajlítva, akkor 5 perc alatt már kinyújtani nem tudom, ha meg egyenesen, akkor meg 5 perc alatt a behajlítással lesznek gondok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. december 23. - 09:42
Dante basszus, évente nyomsz egy ilyen "entert". Vigyázz mán magadra és gyógyulgass!
Írta 2007. december 23. - 00:33
VV! Ti gondolom nagyvassal mentek. Ettõl függetlenül dobj nékem egy sms-t, hogy hol, mikor, mert én is tekerek egyet, és megnéznélek Titeket. (Hátha látok mást is esni még a hétvégén!) Köszi!
Dante Mester! Neked innen is jobbulást kívánok!!! Nem ezt érdemelted. Még Magadtól sem! A bükki különítmény szerencsésebben járt, Nati és én is buktunk a jeges aszfalton, de egy-két kékfolttal megúsztuk.
Vigyek Neked folyékony "gyógyszert"? Az segít!!!
Dante Mester! Neked innen is jobbulást kívánok!!! Nem ezt érdemelted. Még Magadtól sem! A bükki különítmény szerencsésebben járt, Nati és én is buktunk a jeges aszfalton, de egy-két kékfolttal megúsztuk.
Vigyek Neked folyékony "gyógyszert"? Az segít!!!
Írta 2007. december 22. - 22:19
az már eleve extrém,hogy ráülsz a bicóra
hát még az ha gurulsz is
és ha még terepen is...
huh jánoshegy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hát még az ha gurulsz is
és ha még terepen is...
huh jánoshegy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2007. december 22. - 21:40
Nyulak vagytok:D:
Mi megyünk Jani-hegyre egy kis évzáró extrém gurulásra, fotózásra.
Mi megyünk Jani-hegyre egy kis évzáró extrém gurulásra, fotózásra.
Írta 2007. december 22. - 21:37
Holnap akkor lesz valami?
Szerintem nem, nagyon hideg van. Annyit nekem nem ér az egész, hogy lefagyjak a bringáról és az izületeim tönkremenjenek. Majd, ha plusszok lesznek.
Dante! Nem is Te lennél, ha az alapozás közepén nem történne veled valami. Mielöbbi jobbulást!
Írta 2007. december 22. - 17:44
Isten hozott a klubban!
Jajj kérem, de hát én itt nem kívánok tag lenni!
Sajnos még egy hét lett volna tekerõs, ez most kimarad, januártól úgyis erõsítés/úszás lett volna, szóval ha lehet ilyet mondani, még szerencsésen jött ki, hogy összeegyeztethetõ az edzéstervvel.
Köszönöm, én megteszek mindent az érdekében.részvétem, és mihamarabbi jobbulást kívánok
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 22. - 17:35
oldalszalag részlegesen végigszakadt. Szal asszem egy jó ideig nincs futás/tekerés, de majd ez mág elválik.
Isten hozott a klubban!
Írta 2007. december 22. - 17:33
Írta 2007. december 22. - 17:17
Hát köszi. Elég gáz a szitu, jelenleg járni sem tudok.
Írta 2007. december 22. - 17:04
Meguntad az alkatrész amortizációt?Nem qrtam be semmimet - kihajlott oldalra. Most jöttem haza a sportkórházból; oldalszalag részlegesen végigszakadt. Szal asszem egy jó ideig nincs futás/tekerés, de majd ez mág elválik.
Mielöbbi jobbulást.
Írta 2007. december 22. - 17:01
Nem qrtam be semmimet - kihajlott oldalra. Most jöttem haza a sportkórházból; oldalszalag részlegesen végigszakadt. Szal asszem egy jó ideig nincs futás/tekerés, de majd ez mág elválik.
Írta 2007. december 22. - 17:00
Írta 2007. december 22. - 16:41
Ma megvolt 4óra terepezés a dombságban, alapozó intenzitással, -5-6°C átlaghõmérséklettel, lábelfagyás és pedálbefagyás nélkül.
Esetleg érdekel másokat is téli dombságtúra?
Esetleg érdekel másokat is téli dombságtúra?
Írta 2007. december 22. - 16:27
sztem nem a tipusszámmal van agond hanem nem tudtad idejében homogenizálni a becsapodási ponton lokalizálható részecskéket.ez okozta a balesetet.mert ha összejön akkor nincs is cipõ mert az is a lábad része(láb??nincs is lá...
viccet félretéve.sajnálom!mi történt?a térdedet qrtad be?
viccet félretéve.sajnálom!mi történt?a térdedet qrtad be?
Írta 2007. december 22. - 14:35
Na, asszem mégsem vagyok mimetikus polialoid, ugyanis sikerült ma úgy lesérülnöm, hogy örülök, ha hetek múlva rá tudok ülni a görgõre. Basszus, már majdnem hazaértem. A kapualjban szálltam el, s befagyott az SPD. Térdem meg bahajlott - oldalirányban.
Az az egy biztos - soha, semmilyen pénzért nem megyek ki 0 fok alatt ismét tekerni.
Az az egy biztos - soha, semmilyen pénzért nem megyek ki 0 fok alatt ismét tekerni.