Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Holnap lesz egy családi próbálkozás egy éjjel-nappali patika bevételére. Flector tapsz kell, Dolobene gél, és Panadol Extra, hogy legalább ülõ helyzetben ne a fájdalomra koncentráljak - ha minden igaz, ez holnap délre eljut.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
DANTE!
Milyen gyógyszer kell?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Jajj gyerekek, ma reggel nagyon durva volt - mondjuk ez várható. Negyed óra alatt jutottam el a mosdóba.

Még jó, hogy nem pisáltál be! Vagy de?:D
Szerintem hagyd behajlítva, úgy rá tudsz ülni a budira. És kerüld a víz és hashajtó kajákat.
Környékezd meg valamelyik szakit, hogy csináljon neked fûthetõ espédét, oszt akko nem fagy be.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
van egy nagyon jó krémem.ha gondolod és nincs otthon más akkor kiviszem neked!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jajj gyerekek, ma reggel nagyon durva volt - mondjuk ez várható. Negyed óra alatt jutottam el a mosdóba. Hú, most ezt nem tudom elképzelni, hogy ez bármitõl jobb lenne. És hogy izgalmas legyen a helyzet, s patika, se semmi - most ugye 3 napra megálll az ország.

Röviden az a helyzet, hogy eldönthetem, milyen állapotban álljon be - ha behajlítva, akkor 5 perc alatt már kinyújtani nem tudom, ha meg egyenesen, akkor meg 5 perc alatt a behajlítással lesznek gondok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Dante basszus, évente nyomsz egy ilyen "entert". Vigyázz mán magadra és gyógyulgass! :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV! Ti gondolom nagyvassal mentek. Ettõl függetlenül dobj nékem egy sms-t, hogy hol, mikor, mert én is tekerek egyet, és megnéznélek Titeket. (Hátha látok mást is esni még a hétvégén!) ;) Köszi!

Dante Mester! Neked innen is jobbulást kívánok!!! Nem ezt érdemelted. Még Magadtól sem! :) A bükki különítmény szerencsésebben járt, Nati és én is buktunk a jeges aszfalton, de egy-két kékfolttal megúsztuk.
Vigyek Neked folyékony "gyógyszert"? Az segít!!! :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
az már eleve extrém,hogy ráülsz a bicóra
hát még az ha gurulsz is
és ha még terepen is...
huh jánoshegy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nyulak vagytok:D:
Mi megyünk Jani-hegyre egy kis évzáró extrém gurulásra, fotózásra.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Holnap akkor lesz valami?

Szerintem nem, nagyon hideg van. Annyit nekem nem ér az egész, hogy lefagyjak a bringáról és az izületeim tönkremenjenek. Majd, ha plusszok lesznek.

Dante! Nem is Te lennél, ha az alapozás közepén nem történne veled valami. Mielöbbi jobbulást!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Isten hozott a klubban!
Posted Image

Jajj kérem, de hát én itt nem kívánok tag lenni! :D

Sajnos még egy hét lett volna tekerõs, ez most kimarad, januártól úgyis erõsítés/úszás lett volna, szóval ha lehet ilyet mondani, még szerencsésen jött ki, hogy összeegyeztethetõ az edzéstervvel.

részvétem, és mihamarabbi jobbulást kívánok

Köszönöm, én megteszek mindent az érdekében.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

oldalszalag részlegesen végigszakadt. Szal asszem egy jó ideig nincs futás/tekerés, de majd ez mág elválik.

Isten hozott a klubban!

Posted Image

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

jelenleg járni sem tudok.

:( részvétem, és mihamarabbi jobbulást kívánok ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát köszi. Elég gáz a szitu, jelenleg járni sem tudok.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem qrtam be semmimet - kihajlott oldalra. Most jöttem haza a sportkórházból; oldalszalag részlegesen végigszakadt. Szal asszem egy jó ideig nincs futás/tekerés, de majd ez mág elválik.

Meguntad az alkatrész amortizációt?:D
Mielöbbi jobbulást.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem qrtam be semmimet - kihajlott oldalra. Most jöttem haza a sportkórházból; oldalszalag részlegesen végigszakadt. Szal asszem egy jó ideig nincs futás/tekerés, de majd ez mág elválik.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Holnap akkor lesz valami?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ma megvolt 4óra terepezés a dombságban, alapozó intenzitással, -5-6°C átlaghõmérséklettel, lábelfagyás és pedálbefagyás nélkül. :)
Esetleg érdekel másokat is téli dombságtúra?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
sztem nem a tipusszámmal van agond hanem nem tudtad idejében homogenizálni a becsapodási ponton lokalizálható részecskéket.ez okozta a balesetet.mert ha összejön akkor nincs is cipõ mert az is a lábad része(láb??nincs is láB)...

viccet félretéve.sajnálom!mi történt?a térdedet qrtad be?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na, asszem mégsem vagyok mimetikus polialoid, ugyanis sikerült ma úgy lesérülnöm, hogy örülök, ha hetek múlva rá tudok ülni a görgõre. Basszus, már majdnem hazaértem. A kapualjban szálltam el, s befagyott az SPD. Térdem meg bahajlott - oldalirányban. :(

Az az egy biztos - soha, semmilyen pénzért nem megyek ki 0 fok alatt ismét tekerni.