Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Sziasztok,

ismerõsöm kérdezett meg, hogy tudok-e könnyen teljesíthetõ, kimondottan nem terepen menõ kerékpáros túraútvonalat Esztergom környékén és a Dunakanyarban. (pl. Visegrád)
Találok valahol neten leírásokat? Bikemag valamelyik számában nem jelent meg valami túraleírás arról a környékrõl?
Köszi!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azért a Martial Arts vs Modern Arts meccset még Zsizsi fizikumával sem játszanám le a rossz oldalon...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Egy Jedi mester ellenében a hagyományos fegyverek mit sem érnek... :D
Ausztria, Kenguruk földje!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
zsizsi: nem tudom ki lehetsz, de minden elismerésem, gratula! Mindig gondoltam, hogy nagyon egyoldalú a kerékpársport, kiegészítõként mindenképpen kellene küzdõsportot tanulni. De azért egyes esetekben legyél körültekintõ akármi is van: ha 600-as fekete mercibõl akárki (nem szõke kék szemûek lesznek) kiszól akármit és csinál, gyorsan hagyd el a helyszínt. Nekik mindig igazuk lesz, a fegyver mindent visz... :-(

tekergotibike

tekergotibike

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Hamarosan útjára indul Magyarországon egy kerékpártúra amely remélhetõleg elég nagy hangot kap a médiában, jelentkezõket várunk a túrára fõleg Gyõrbõl illetve környékérõl!

Bõvebb információért nézzétek meg a www.gportal.hu/tekerjunk címet.

Itt minden információt megtaláltok a túrával kapcsolatban, folyamatosan bõvül új infókkal!

Üdv mindenkinek!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hihetsz Neki, bennszülött! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy a Szentendre (Skanzen) - Papp rét - Visegrád kb. mennyi km-ben és szintemelkedésben?

Köszönöm!

u.

skanzentõl konkrétan cca 16 km és kb 250 m szintemlkedés
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Távban kb. 15-16 km, szintemelkedés meg úgy 300-350 m lehet. (Értelemszerûen felfelé!) :)

Persze :-).
Köszi!

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Távban kb. 15-16 km, szintemelkedés meg úgy 300-350 m lehet. (Értelemszerûen felfelé!) :)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy a Szentendre (Skanzen) - Papp rét - Visegrád kb. mennyi km-ben és szintemelkedésben?

Köszönöm!

u.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Itt valami nagy félreértés vagyon. Hétvégén korán reggel nincs 7 óra. A reggel az 11, a korán reggel 10. A 9 már pirkadatnak számít, a 7 meg a sötét éjszaka, amikor a farkasemberek és a mutánsok uralják az utcákat. Legalábbis nekem ezt mondták... :D

én is így tudtam :D

Nati, ha ezt megnézed, akkor már eleget tudsz az utcai bunyóról:

:D
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Jöttél volna velünk korán reggel...

Itt valami nagy félreértés vagyon. Hétvégén korán reggel nincs 7 óra. A reggel az 11, a korán reggel 10. A 9 már pirkadatnak számít, a 7 meg a sötét éjszaka, amikor a farkasemberek és a mutánsok uralják az utcákat. Legalábbis nekem ezt mondták... :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nem kislány hanem csaj, okéka? :D
Láttad volna hogy a csávó hogy dobta át a kb. 5éves gyerekeit, te sem adtad volna a kezébe a bringád...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Neszójjábe "kislány"! Hallottam ám, hogy nem mertétek áthajítani a bringátokat a csövön. :D

Egyébként mentem volna, DE. Nyilván látszik, hogy nem dolgoztok, azért 7-es tali a Kolosin több mint durva. Perverz. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Jöttél volna velünk korán reggel...
Csak egyszer ütköztem egy lepkével, de nem lökött le a bringáról. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért mennyire durva hétvége volt ez már. Mégis mi a fene történt, a hirtelen melegben mindenki elkattant?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Zsizsi, tudtam én hogy ez az avatar nem a véletlen mûve...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Izgis, de KRESZ szempontjából szabályos program: menjetek a Hungárián az Árpád-híd felé. Namost az M3 után a gyanutlan bringás a második-harmadik sávban találja magát, s jobbról meg jönnek, az autópályáról belandoló autók 120-al. Próbáljatok meg beindexelni. Ez azért már betyáros! :) Kaptam dudálást, visszalassítást, kiordítást, mindent. :D És folyamatosan jönnek, szóval egyszer muszáj lesz jobbra lesorolni...

Egy évig dolgoztam a Flóriánnál, és laktam a XVI-ban, majdnem minden nap arra mentem, akkor még töbnyire országútival. Szerintem inkább csak lelkileg para, valójában nem emlékszem olyanra, hogy ott egyszer is gondom lett volna. Sokan ott kapásból be akarnak menni a középsõ sávba, azt kell kihasználni.

Zsizsi! Szép nap lehetett ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szívesen adok leckéket közelharcból! :D
Amúgy meg nem kenyerem a verekedés, de a tegnapi már sok volt! Én kérem bringázni szerettem volna!!
Ja, McPitének igazad volt, amíg az erdõben tekertünk, nem volt semmi baj. Na de, nehogy már félnem kelljen, ha kimerészkedek az utcára!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Srácok, én csak egyre kérlek titeket nagyon komolyan: légyszi, minél több szabálytalankodó autóst kalapáljatok el, mert sajnos én nem tudom, hogyan kell, és ha engem akar majd megverni valaki, akkor meg is fog. Sajnos egyetlen fegyverem a mutogatás volt eddig, és eddig az esetek 80%-bán ez a vezetõ habzó szájjal való kiugrásával, üvöltözésével és majdnem nekem ugrásával végzõdött. Sajna én nem tudok bunyózni (bár ki tudja, hátha újabb rejtett képességek derülnének ki) és csak a filmekben látom, mit kell ilyenkor csinálni.

Zsizsi, vagy nagyon bátor vagy nagyon hülye az az ember, aki beléd köt! Én ilyet sose tennék. :D És örülök, hogy megúsztad élve a tegnapot! Meg hogy Dante is.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.