Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Írta 2008. május 04. - 20:54

Írta 2008. május 04. - 20:52

Írta 2008. május 04. - 20:52

Többet Magellán nem kell, A KONA vázak 4-5 évig bírták nálam, és ezután még eladva másnak, tovább használták azokat. Ez meg alig múlt el 1 éves és nyekk. Ez van! De amíg egyben volt, addig nagyon tetszett.

Zed!
1. A hajtókaron már túl vagyok - LX.
2. Teló megvolt - RST. (Na ezen nem csodálkozom!)
3. Való igaz, nyeregcsõ, felni még nem volt meg.
OK! Ezt még toljuk!

20"-Trance sztem kicsi nékem!? Avagy...?
Írta 2008. május 04. - 20:50

ps.: Ha azt mondja valaki, hogy mivel a bringán már szinte minden alkatrész kivégeztem és most már én jövök a "törésben", azzal nem leszek jóba ezután!
Zsizsi, ugyan már! Még hátra van a hajtókar, nyeregcsõ, felni, kormány, teló, stb...

Most egy 20-as Trance váz?
Írta 2008. május 04. - 20:49

Tomi! Tetszik a pálya. Te melyik voltál?
A pálya nagyon jó, fõleg gyökeres, CC bicóval is végig le lehet jönni rajta.
Szerencsére egyik sem, rájöttem, hogy a DH-s az egy külön állatfaj, ahogy ezek mennek (mintha kellemes séta lenne a tavaszi napsütésben, ahogy õk beugranak a sziklakertbe), félelmetes

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. május 04. - 20:47

Richie, nem jó hír pont amikor kezdõdik a versenyszezon

Írta 2008. május 04. - 20:43

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. május 04. - 20:41

Jobbulást!!
A hétvége és az amortizáció (rövid tanmese)
Elõre bocsájtom, úgy tûnik egoista vagyok és nagyon szeretem magamat. Úgy tûnik.
Szerdán úgy feküdtem, hogy másnap Buda Maraton.
Csütörtök reggel úgy ébredtem, hogy nem akarok én Buda Maratonra menni. De miért is!? Nem tudnám megmondani, de minden porcikám ezt sugallta. Jóban vagyok magammal, így hallgattam a porcikáimra, nem mentem. Felhívtam haveromékat, kik asszonyostul indultak, hogy engem ne várjanak.
Aznap bringára sem ültem, otthon tettem-vettem - a kenguruk már megint a pálmaház tetején ücsörögtek, le kellett hajtani õket onnan

Ellenben Pénteken elruccantam másod magammal a Biai dombokat bejárni. Jó idõ várt minket és korán nekivágtunk a tervezett távnak. Nos úgy 14-15 km-ig jutottunk, amikor pattogott a bicóm. Mondom, tán szú ment bele. Ááá neem, csak eltört a váz! Értitek Kedves Dombságozók! Most a váz tört el! (Mi van ezután!?)
Szóval jöhet a Biai XTerra, futás a kocsiig vissza, nehezítés képpen vállon bicóval. Dante, ajánlom neked is, tuti edzés!

Nos, hiány érzetem támadt így ma a VBörzsöny-kört tudtam le, egy kis ráadással - így lett 145 km.
ps.: Ha azt mondja valaki, hogy mivel a bringán már szinte minden alkatrész kivégeztem és most már én jövök a "törésben", azzal nem leszek jóba ezután!

PTomi!
Te nem is tanultál!!!
Írta 2008. május 04. - 20:27

Az elmúlt 4 napban volt szerencsém itt tanulni lefele menni illetve magasabban edzeni.
Jó volt, nagyon

És Continental Mountain King ruleZ!
Richie! Jobbulást! Ez nem az a szezon, amit mindenki emlegetni fog... vagy de.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. május 04. - 19:04

Egy hónap alatt még csak nem tûnnek el a lábaid!
Írta 2008. május 04. - 18:41

Mi történt? Te is leamortizáltad magad?
ja,---ja
éppen a szombati xterra elötti estén próbáltuk fel a Kata kocsijárán lévõ bringatartóra a cangát.aztán mikor vettem volna le a kerót rosszul léptem le.ráadásul papucsban voltam...

szóval leléptem és "picit" rosszul érkeztem.kifordult a bokám,de nem kicsit.kb fél perc alatt duplájára nõtt!ilyet még nem láttam.azt hittem,hogy nem is az én bokám...durván nézett ki.!
szóval este nyolc után már a balesetiben voltunk és éjjel kettõkor távoztunk egy szép fekvõgipsszel.ezt keddig kell viselnem(remélem)!akkor majd kapok valami járó-gépet-rögzítõs valamit amivel már lehet majd bicegni,de terhelni legalább 2-4 hétig nem.sajnos még úszni sem...

állítólag 10évvel ezelött ezt még mûtötték volna---hm---eléggé megijedtem mikor azt mondták felkerülök osztályra,de ez csak annyit jelentett,hogy valami doki megvizsgál.persze elkezdtem képzelõdni és már simán bevizionáltam egy jó kis vágást a bokámra.ehelyett a doki megnyugtatott,hogy ez 100%osan gyógyul,de nem szabad a rehab idõben izmozni.
úgyhogy most már ismerem a hanyat,oldalt,hason-fekvést és ezek millió változatát.
ennyi
konyec filmá...
Írta 2008. május 04. - 16:58

Írta 2008. május 04. - 16:25

kb 1 hónap múlva én is csatlakozom...de csak azért,hogy visszafogjam a csapatot
:S addigra teljesen el leszek gyengülve
Mi történt? Te is leamortizáltad magad?
Írta 2008. május 04. - 15:57

Tegnap Krisztával aszfaltoztunk, hogy erõsödjön a sérülés után, és tekerés közben kipattant az isteni szikra, hogy ez kevés, ma menjünk a Pilisbe, hogy egy kis szint is legyen benne. Gyorsan félreálltam, felhívtam VV-t és kérdeztem, hogy ma mit fog csinálni. Azt mondta semmit. Na akkor holnap 10-kor felszedünk ótóval és irány a Pilis egy extra light tekerésre, elég volt a hempergésbõl, nyakunkon a 24h.
Nem kellett sokat gyõzködnöm, úgyhogy ma mentünk a két sebesülttel egy rehab túrát a Pilisben, szigorúan csak olyan tempóban, ami nekik jól esik. Szentendrérõl felmentünk a Király-kúti nyeregbe, ahol persze találkoztunk Oldbike-al és kis csapatával. Mivel ez a múltat tekintve rosz ómen volt, elváltunk tõlük és a dózerúton legurultunk Dömösre. Kriszta és én a városi libakergetõvel voltunk, azt hittem megvadulok mire leértem a merevvillával és a slick gumival. Nem tudom mások hogy bírják ezt a maratonokon, de nekem szétrázta a kezem ezen a 6-8 km-en. Ez nem nekem való, az biztos. Dömösrõl átgurultunk Visegrádra, ahonnan egy rövid frissítés után Pap-réten át visszatekertünk Szentendrére. 53 km lett a vége és mindkét rehabos azt mondta, jól esett neki. Egészségükre.
Mai képek
kb 1 hónap múlva én is csatlakozom...de csak azért,hogy visszafogjam a csapatot

Írta 2008. május 03. - 18:35

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2008. május 03. - 18:32

Írta 2008. május 03. - 18:30

Írta 2008. május 03. - 18:27

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2008. május 03. - 18:18

Mai képek
Írta 2008. május 03. - 11:55

F1: szervezett bringatúra nem hiszem, hogy sok van, ha csak te nem szervezel egyet.

déli partot sajnos nem ismerem, de északon érdemes kitérni ide-oda is, és egy kicsit montizni/gyönyörködni a tájban/fotózni. Badacsonynál feltekerni a kilátókig + borkóstoló, aztán ha tovább mész, akkor a kõtengert érdemes megnézni (Szentbékkálla), bár ez már nagyobbacska kitérõ. Tihanynál érdemes kimenni a félszigetre, a Kolostornál fagyizni egyet, Fürednél a Koloska-forrásig mindenképp érdemes felmenni, esetleg egy jó ebéd a Koloska Csárdában. (bár az ottani gulyás és túróscsusza után nekem mindig nehé votl biciklire ülni:D), aztán Almádiban is van 2 kilátó, az egyik Vörösberénynél (nevét nemtudom sajna), a másik meg Felsõörs fele (Szabadság-kilátó). Kenesénél a bringaút egy meredek partszakasznál visz, itt is szép a kilátás, belátni jó idõben az egész Balatont, van egy kis park is, ahol pihenni lehet.
ha meg fõleg tekerni akarsz, akkor szállást kempingekben vagy ifjúsági szállókon érdemes keresni.