Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A túrák itt szervezõdnek, de azért jobb, ha megvan Neki a számod.
Érted!? :D

ps.: a legjobb, hogy nem fáradtam el, de majd holnap...
Hazafelé menet Dante felhívott. Akkor ért Bp.-re és 140 km-nél tartott, 3000m+ szinttel. Jót tekertek.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
elment

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
De itt, csak ezek voltak most telefonos szervezésûek.
Azért a számodat priviben küld el.:)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Zoli, mostanában hol szervezõdnek a túrák, mert úgy látom nem itt? Lassan vége a költözésnek, és csatlakoznék...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Megvolt ma a Rehab túra 2, ami nem is az volt, mert a sérültek (Kriszta és VV) jobban mentek mint mi.:)
Persze akik ennyit pihentek, azoknak könnyû.
Nagyon jó kis túra volt, Hosszúhegyi - Szerpentin - Dobogókõ - S-án Tölgyikrek - P-on Csobánka - P-S-K-en a köbányáig és a K-en a Kevély alatt haza.
Nekem 63km lett UVH-UVH-ig. Nagyon tetszett, most valóban végig élveztem a túrát, teljesen fel voltam dobódva a gumik miatt. Lefelé magamhoz képest 30-40% gyorsabban tudtam menni és ez nagyon tetszett.:D
Átvettem Dante szokását és a Szerpentinen felfelé estem, VV meg jól kiröhögött.
De isten nem ver bottal, hazafelé lecsúszott a kereke egy nagy pocsolya szélérõl és Õ is közelebb került az anyaföldhöz.:) Szerencsére nem voltak komoly firkák, senkinek semmi baja.
Köszi a résztvevõknek a társaságot.

mai képek

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megkukkantottam.
Valóban szimpatikus, amit csinálnak, kár, hogy nem kapnak-keresnek lehetõséget a nagyobb ismertségre. De jó az amit csinálnak!
(Ezt csináljuk mi is haverommal, csak az óriási egónk miatt szûk körben, magunknak!) :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
A neten nézegetve a következõt találtam: http://www.na-tura.h...taborok/bringas
Szerintem nagyon jó kis tábor lehet, és az ár meglepõen alacsony!!!!
" A Cube el van vetve! "

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
utitárs lemondása miatt, ha valakinek aktuális: holnap el tudok vinni vkit autóval Visegrádra. ott tekergek terepen kora délutánig. tempó erõsen mérsékelt, nézelõdõs :), köbö 16-os átlag. autóba is, bringázáshoz is lehet csatlakozni.
indulás: reggel 8 Pest. koránkelõk hajrá :)
ha érdekel, írj ide, elérhetõséget is. reggel felnézek fórumra.
Balázs

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

A sárga + alsóbb szakszán, aztán a felsõbb szakaszon is, majd a piroson lefele is, Pap-rét fele (ha az tényleg a piros, asszem az). Sok rózsa langaléta lett és átszövik az utat. Nagy része amúgy tényleg jó, de volt benne jócskán ilyen szakasz.

ja azok olyanok szoktak lenni, abba az a kalandos :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

mióta ?

múlt 7 végén tökéletes volt mindkettõ

egyedül az álló réttõl lefelé a sárga + singletrack részén volt egy kidõlt fa, de az ott van vagy egy éve

A sárga + alsóbb szakszán, aztán a felsõbb szakaszon is, majd a piroson lefele is, Pap-rét fele (ha az tényleg a piros, asszem az). Sok rózsa langaléta lett és átszövik az utat. Nagy része amúgy tényleg jó, de volt benne jócskán ilyen szakasz.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Némi infó:

A Pilisben a sárga +, ami Vöröskõre felfele megy, tiszta dzsumbuj, Vöröskõrõl Pap-rét felé szintén (tán a piros ?).

Gondoltam leírom, mert elég sok tolás volt benne.

mióta ?

múlt 7 végén tökéletes volt mindkettõ

egyedül az álló réttõl lefelé a sárga + singletrack részén volt egy kidõlt fa, de az ott van vagy egy éve
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Némi infó:

A Pilisben a sárga +, ami Vöröskõre felfele megy, tiszta dzsumbuj, Vöröskõrõl Pap-rét felé szintén (tán a piros ?).

Gondoltam leírom, mert elég sok tolás volt benne.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Mondjuk kedden Kex nem biztos, hogy jó erõben leszek, Norbit ismerjük, hogy mennyire "perverz", képes végigmászatni az egész Pilist majd velünk...:D

és már jönnek is a kifogások... :D
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
ma a Gerecse volt a cél
http://picasaweb.goo...erecseAszfaltSK
jól járható utak,bringázható erdészeti és túrista vonalak,remek hely és nincs sokkal távolabb mint pl.a Pilis
csak ajánlani tudom mindenkinek
Esztergom kertváros-Tát-Bajót-P.marót-K-Bikolpusztai régi vasút-Hepri falva-Tardos-Vértestolna-K-Koldusszállás-Alsógalla

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Holnap megyünk néhányan 4-5 órát tekerni a HHH-Pilis környékén (útvonal menet közben alakul...:-))
Rajt: Szombat 9:00h Fenyõgyöngye
Közepes intenzitással. (laktát alatt :-)))) Túrázás és edzés közötti valahol.
szam

Szerintem ott leszek.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hol?:D
Ravasz.:D Belejavítottál?
Egyszer jártam ott. Mókás lefelé.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pedig ott egyszer a Harang levitte a Duna Maratont (Vihar-hegynél a K-n), az volt ám igazán a móka! :D Láncban toltuk lefelé. Mondjuk kedden Kex nem biztos, hogy jó erõben leszek, Norbit ismerjük, hogy mennyire "perverz", képes végigmászatni az egész Pilist majd velünk...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
akkor kedden Dante-ölõ túra? :)

nyomhatnánk egy olyat, hogy végiglátogatjuk a 3h killer emelkedõit és feluszítjuk rajta Dante mestert, amit nem tud megmászni, azt meg Dante-proof-nak nyilvánítjuk hivatalosan.

Én a prófétával a zöldes lejtõkön pusztulok meg:

Feltöltött kép
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
lefele valóban kellemes a kék. :)

ma beújítottam egy offline térképet is, holnap remélem sikerül megtalálnom a helyes utat. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kedden mehetünk, oszt' megnézzük.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)