Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Meg hát. A pálya alján volt egy ritmusos kanyarkombináció. Na õ nem kanyarodott, hanem ívbõl-ívbe ugrált.
Az én fejemtõl meg húsz centire repült el gazdátlanul egy pörgõ V10 ;)

Azt hittem vittél lámpát, de látom, csak megint elõtört belõled a farkasember :D

Az valószínûleg Josh Bryceland gépe lehetett.:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

A szurdokban még volt némi lux, de pomáznál már nõttek ki a szemfogaim. 9 körül értem haza.

Maribor miatt, meg úúútállak :) Hallottam, hogy samu megint megtalált egy dimenziókaput...

Meg hát. A pálya alján volt egy ritmusos kanyarkombináció. Na õ nem kanyarodott, hanem ívbõl-ívbe ugrált.
Az én fejemtõl meg húsz centire repült el gazdátlanul egy pörgõ V10 ;)

Azt hittem vittél lámpát, de látom, csak megint elõtört belõled a farkasember :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Dit!
:impra: :birth:
Mi is Boldog Szülinapot kívánunk!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Boldog szülinapot Öreglány!
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Boldog tortát Dit! Majd az adatlapod ellenõrizd, szerintem elírtál vmit :)

Kex-ék.... 'nókomment' :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azért az Öreg (Peat) is tud még valamit:D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Kex, ha te ötkor indultál a kertipartyra, akkor a hazamenet már nightride volt?

A szurdokban még volt némi lux, de pomáznál már nõttek ki a szemfogaim. 9 körül értem haza.

Maribor miatt, meg úúútállak :) Hallottam, hogy samu megint megtalált egy dimenziókaput...
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Dit-nek :birth:-t! De öreg vagy:D:D:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Norbi nem földi anyagokból van összegyúrva, de sanda gyanúm, hogy Dante sem :)

Norbi a szopómaszkos android és Danterminátor? Jó társaság egy laza hétvégi pörire :D Sajna nekem a szombat lett volna jó, csak Dante bekavart. Így mentem egyedül, bár nekem nem sikerült 3K szintet összehozni (nem is akartam :P ).
Tegnap Mariborban megnéztük a gravitátor androidokat, hát nem volt gyenge látvány. Viszont a pálya melletti fel-le mászkálással nem sikerült éppen lelazítani a lábamat, úgyhogy most punnyadok :)
Kex, ha te ötkor indultál a kertipartyra, akkor a hazamenet már nightride volt?
Ausztria, Kenguruk földje!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah, ez igaz.
Akkor ezért esik oly nehezemre minden reggel besprintelni dolgozóba...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kex, régi igazság, hogy:

"Nem a táv öl, hanem a tempó."

Így megy ez. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Legközelebb gyere velünk! Ott rehabos a tempó.:D És a "próféta" is jól fogja érezni magát.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Jelentem én is egybe hazaértem, bár volt néhány blackout a túra során :) Ott a réten, ahol szétváltunk, elgondolkodtam hogy miért csinálom ezt a biciklis dolgot és ne vegyek inkább egy hármas golfot és fuxokat, amivel hétvégénként a szõke macámmal felmegyünk dobikõre, bedobunk egy hoddogot, "kirándulunk" a kilátóig, majd haza. Akkor és ott fogalmam nem volt, hol vagyok (srácok se tudták megmondani:) ), de egyszercsak az égbõl lenyúlt egy fénnyaláb és Jézus szólt hozzám: "a prófétának dél-nyugat fele kell elindulnia". És én mentem - mint kiderült a legjobb irányba. Elkezdtem a betonon saját tempómba pörgetni és hihetetlen módon kezdett a delirium elmúlni. Még mindig nem tudtam, hogy merre megyek, de az irány jó volt és már nem éreztem úgy, hogy az életemért kûzdök. Végülis a beton majdnem felvitt dobikõ-re, majd le psz+, onnan szántó. A bbq-partira épp jókor érkeztem, megettem a maradék csirkecombokat (5-6 darabot...) és lemostam õket két üveg serikével. Persze jókedv, kacagás és lassan újraépült az önbizalmam, úgyhogy hazafele nem egy kombi-bömös csomagtartójában utazott a próféta, hanem vissza psz+-re, onnan a hidas szurdok, majd pomáz és hazapöri. Ha 2500-nél váltunk el, akkor olyan 2700-2800 nekem is összejött. Rájöttem amúgy, hogy nem a szinttel és a távval volt a gond, hanem a tempóval - nekem a ti tempótok már-már versenytempó volt. Pihenni ugye csak akkor lehetett, amikor nyomtam egy sprintet elõttetek, hogy a két palacsintát gyorsan be tudjak falni a szívecskés dobozomból :D Jófajta edzés volt. ("csak sok volt a köcsög" :) )

P.s.: Norbi nem földi anyagokból van összegyúrva, de sanda gyanúm, hogy Dante sem :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
nem teljesen tiszta, h merre voltál a fenyõgyöngye után, de onnan is fel lehet menni azért:)
ha hhh teteje a cél, akkor vagy átvágsz a reptéren, fel a hangárhoz, szuszógós, majd jobbra le, vagy reptér határ-nyereg, onnan egy jelöletlen ösvényen el a hangárig és uaz. (vagy végig a szuszogós:p)
Elõfordul ilyen mikor az ember ismeretlen terepre kerül, de ez is a szép benne:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na megvolt a HHH ma késõ du....reptérig oké, péntekhez képest 15 perccel jobb szintidõt mentem (ma ebédeltem elõtte...), katonsíroknál térkép elõ, tehát erre. ott a sárga van, az nem lesz jó, meredeknek néz ki. vissza a sírokhoz - útközben kék jelzés, el is indulok rajta. aztán 10 perc masszív ereszkedés után kezdett gyanús lenni a dolog, aztán amikor fenyõgyöngyénél elõvettem a térképet, és rájöttem, hogy a kék az egy körtúra, akkor nem kicsit haragudtam magamra. felszenvetem a kilátóig, térkép elõ, ismét kék vagy sárga. hatalmas kék nyíl a kövön, megyek is arra - aztán valahol elrontottam egy elágazást, így vagy választhattam aközött, hogy visszamászom teljesen, vagy csak kicsit mászom vissza, mert láttam egy táblát, hogy "sárga csík, hûvösvölgy, 2 km". a sárga tényleg meredek, megpróbáltam leszállni, de amint nem a hátsó gumi felett 1 centivel volt a seggem, abban a pillanatban át akart borulni a bicikli - így inkább lejöttem, élvezetes volt, bár az elsõ sd7-fék totál felforrt, csikorgott és alig fogott.
katonasíroknál megtaláltam azt az útbaigazító táblát, ami mellett odafele elrongyoltam, így már tudom, hogy merre kellett volna menni. :D utána hamar hazaértem -sietnem kellett, már nagyon lent volt a Nap-, bár a jánoshegyi szerpentint máskor fele ennyi idõ alatt tettem meg - rohadtul fáztam, meg már nem maradt sok energiám az ebédbõl....de jólesett.

a tervezett bruttó 2.5 órából lett nettó 3.5 óra, kilométerben alig több az óra szerint, de szintben érzésre sokkal. :D

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
köszi

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hihi, jól ment, meglepõen semmi bajom, s még hazafelé is fel tudtam pörögni. Ennek örülök, mert Szilvás elõtt 2 héttel már nem árt embereseket is menni.

A nyeregbõl be lehet menni terepre kb 1000 m aszfalt után, onnan jobbost és balost is lehet nyomni, s mindkettõ Dobkõre visz. (a balos az aszfaltra tesz vissza a tábla elõtt, a jobbos meg a S-ra asszem, szóval a büféhez tudsz kilyukadni a "kertekalatt". Mi ma balra mentünk. Semmi speciális, dózerút mindkettõ, max a nyomvájúk "extramélyek".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ:loco001
A két-bükfa nyereg - Dobogókõ aszfalton volt?

Nem, arra mostanság nem nagyon járhatóak az utak. Sajnos az erdõgazdaság fakitermelés közben szinte járhatatlanná tette az utat Dobogókõre. Legalább is kerékpárt csak a hátadon cipelve tudsz feljutni. Maradt az aszfalt. :(

Dante!
Azért Ti sem vagytok komplettek! :D De gratula! :clap:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok, mi is megjöttünk. A "laza Pilisi pörgetés" fedõnevû túránk Norbi vezetésével (+Kex és jómagam) békésen lezajlott. Igaz, hogy szegény meditatív transzban lévõ Kexet még 17 óra tájában Lajosforrás fölött hagytuk egy térkép társaságában, mert kitalálta, hogy még át kellene ugrania Pilisszántóra kertipartizni. Voltak laza pörgetõs felfelék (kistányéron 190-es pulzus), s könnyed lejtõk (ahol Kex letolta a "Próféta" nyergét, hogy le tudjon menni a béna, bezzeg én tökig kihúzott nyereggel letoltam (szó szerint :D)). A vége nálam 156 lett és 3150 m a mászóka. Norbi még felment a Kevélyre, mert nem volt neki elég ez a laza pörgetés. :D

Posted Image
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Sziasztok!

A két-bükfa nyereg - Dobogókõ aszfalton volt?

(Rehab túra2)