na megvolt a HHH ma késõ du....reptérig oké, péntekhez képest 15 perccel jobb szintidõt mentem (ma ebédeltem elõtte...), katonsíroknál térkép elõ, tehát erre. ott a sárga van, az nem lesz jó, meredeknek néz ki. vissza a sírokhoz - útközben kék jelzés, el is indulok rajta. aztán 10 perc masszív ereszkedés után kezdett gyanús lenni a dolog, aztán amikor fenyõgyöngyénél elõvettem a térképet, és rájöttem, hogy a kék az egy körtúra, akkor nem kicsit haragudtam magamra. felszenvetem a kilátóig, térkép elõ, ismét kék vagy sárga. hatalmas kék nyíl a kövön, megyek is arra - aztán valahol elrontottam egy elágazást, így vagy választhattam aközött, hogy visszamászom teljesen, vagy csak kicsit mászom vissza, mert láttam egy táblát, hogy "sárga csík, hûvösvölgy, 2 km". a sárga tényleg meredek, megpróbáltam leszállni, de amint nem a hátsó gumi felett 1 centivel volt a seggem, abban a pillanatban át akart borulni a bicikli - így inkább lejöttem, élvezetes volt, bár az elsõ sd7-fék totál felforrt, csikorgott és alig fogott.
katonasíroknál megtaláltam azt az útbaigazító táblát, ami mellett odafele elrongyoltam, így már tudom, hogy merre kellett volna menni.
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
utána hamar hazaértem -sietnem kellett, már nagyon lent volt a Nap-, bár a jánoshegyi szerpentint máskor fele ennyi idõ alatt tettem meg - rohadtul fáztam, meg már nem maradt sok energiám az ebédbõl....de jólesett.
a tervezett bruttó 2.5 órából lett nettó 3.5 óra, kilométerben alig több az óra szerint, de szintben érzésre sokkal.