Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Engem ne hibáztassatok, most Norbi vezetett, én csak vigyorogtam.

Zed, bocsánat a kavarásért, kiderült, hogy esküvõre kell mennem, amit teljesen elfelejtettem. :chin:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
..hogy elõttem szóló nagytudású Hozé Hammermantõl idézzek, valóban "nem a táv öl, hanem a tempó"!
Megvolt a mai etap, - szégyenlem, de aszfalton - 247 km. Nos erre a legjobb társ tényleg egy reku! Az is igaz, hogy ez a táv még sok volt vele. Nekem.
Ellenben nagyon szórakoztató! A motorosok integetnek, autók-buszok dudálnak, integetnek, országútis edzõcsapat hosszasan beszélget menet közben, és ahol megáll az ember, tuti, hogy beszédbe elegyednek vele. Szóval nem nagyon lehet kikapcsolódni így! :D Ellenben rettentõen kényelmes, guruló hintaszékben tekerni.

DIT!
Boldog szülinapot Néked! Éééés, nem is vagy
- le sem merem írni :) .... tudod...! pszt! :D

KeX!
Ha nem mondtuk/írtuk volna le ezerszer, hogy Dante NEM KOMPLETT, akkor meglepõdnék. Így csak...sajnállak és elismerésem.
Legalább a parti jó volt!:D
(A hármas Golfot meg, az bas..a meg akinek két anyukája van! Ne kell az Neked!) ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Meg hát. A pálya alján volt egy ritmusos kanyarkombináció. Na õ nem kanyarodott, hanem ívbõl-ívbe ugrált.
Az én fejemtõl meg húsz centire repült el gazdátlanul egy pörgõ V10 ;)

Azt hittem vittél lámpát, de látom, csak megint elõtört belõled a farkasember :D

Az valószínûleg Josh Bryceland gépe lehetett.:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

A szurdokban még volt némi lux, de pomáznál már nõttek ki a szemfogaim. 9 körül értem haza.

Maribor miatt, meg úúútállak :) Hallottam, hogy samu megint megtalált egy dimenziókaput...

Meg hát. A pálya alján volt egy ritmusos kanyarkombináció. Na õ nem kanyarodott, hanem ívbõl-ívbe ugrált.
Az én fejemtõl meg húsz centire repült el gazdátlanul egy pörgõ V10 ;)

Azt hittem vittél lámpát, de látom, csak megint elõtört belõled a farkasember :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Dit!
:impra: :birth:
Mi is Boldog Szülinapot kívánunk!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Boldog szülinapot Öreglány!
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Boldog tortát Dit! Majd az adatlapod ellenõrizd, szerintem elírtál vmit :)

Kex-ék.... 'nókomment' :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azért az Öreg (Peat) is tud még valamit:D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Kex, ha te ötkor indultál a kertipartyra, akkor a hazamenet már nightride volt?

A szurdokban még volt némi lux, de pomáznál már nõttek ki a szemfogaim. 9 körül értem haza.

Maribor miatt, meg úúútállak :) Hallottam, hogy samu megint megtalált egy dimenziókaput...
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Dit-nek :birth:-t! De öreg vagy:D:D:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Norbi nem földi anyagokból van összegyúrva, de sanda gyanúm, hogy Dante sem :)

Norbi a szopómaszkos android és Danterminátor? Jó társaság egy laza hétvégi pörire :D Sajna nekem a szombat lett volna jó, csak Dante bekavart. Így mentem egyedül, bár nekem nem sikerült 3K szintet összehozni (nem is akartam :P ).
Tegnap Mariborban megnéztük a gravitátor androidokat, hát nem volt gyenge látvány. Viszont a pálya melletti fel-le mászkálással nem sikerült éppen lelazítani a lábamat, úgyhogy most punnyadok :)
Kex, ha te ötkor indultál a kertipartyra, akkor a hazamenet már nightride volt?
Ausztria, Kenguruk földje!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah, ez igaz.
Akkor ezért esik oly nehezemre minden reggel besprintelni dolgozóba...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kex, régi igazság, hogy:

"Nem a táv öl, hanem a tempó."

Így megy ez. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Legközelebb gyere velünk! Ott rehabos a tempó.:D És a "próféta" is jól fogja érezni magát.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Jelentem én is egybe hazaértem, bár volt néhány blackout a túra során :) Ott a réten, ahol szétváltunk, elgondolkodtam hogy miért csinálom ezt a biciklis dolgot és ne vegyek inkább egy hármas golfot és fuxokat, amivel hétvégénként a szõke macámmal felmegyünk dobikõre, bedobunk egy hoddogot, "kirándulunk" a kilátóig, majd haza. Akkor és ott fogalmam nem volt, hol vagyok (srácok se tudták megmondani:) ), de egyszercsak az égbõl lenyúlt egy fénnyaláb és Jézus szólt hozzám: "a prófétának dél-nyugat fele kell elindulnia". És én mentem - mint kiderült a legjobb irányba. Elkezdtem a betonon saját tempómba pörgetni és hihetetlen módon kezdett a delirium elmúlni. Még mindig nem tudtam, hogy merre megyek, de az irány jó volt és már nem éreztem úgy, hogy az életemért kûzdök. Végülis a beton majdnem felvitt dobikõ-re, majd le psz+, onnan szántó. A bbq-partira épp jókor érkeztem, megettem a maradék csirkecombokat (5-6 darabot...) és lemostam õket két üveg serikével. Persze jókedv, kacagás és lassan újraépült az önbizalmam, úgyhogy hazafele nem egy kombi-bömös csomagtartójában utazott a próféta, hanem vissza psz+-re, onnan a hidas szurdok, majd pomáz és hazapöri. Ha 2500-nél váltunk el, akkor olyan 2700-2800 nekem is összejött. Rájöttem amúgy, hogy nem a szinttel és a távval volt a gond, hanem a tempóval - nekem a ti tempótok már-már versenytempó volt. Pihenni ugye csak akkor lehetett, amikor nyomtam egy sprintet elõttetek, hogy a két palacsintát gyorsan be tudjak falni a szívecskés dobozomból :D Jófajta edzés volt. ("csak sok volt a köcsög" :) )

P.s.: Norbi nem földi anyagokból van összegyúrva, de sanda gyanúm, hogy Dante sem :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
nem teljesen tiszta, h merre voltál a fenyõgyöngye után, de onnan is fel lehet menni azért:)
ha hhh teteje a cél, akkor vagy átvágsz a reptéren, fel a hangárhoz, szuszógós, majd jobbra le, vagy reptér határ-nyereg, onnan egy jelöletlen ösvényen el a hangárig és uaz. (vagy végig a szuszogós:p)
Elõfordul ilyen mikor az ember ismeretlen terepre kerül, de ez is a szép benne:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na megvolt a HHH ma késõ du....reptérig oké, péntekhez képest 15 perccel jobb szintidõt mentem (ma ebédeltem elõtte...), katonsíroknál térkép elõ, tehát erre. ott a sárga van, az nem lesz jó, meredeknek néz ki. vissza a sírokhoz - útközben kék jelzés, el is indulok rajta. aztán 10 perc masszív ereszkedés után kezdett gyanús lenni a dolog, aztán amikor fenyõgyöngyénél elõvettem a térképet, és rájöttem, hogy a kék az egy körtúra, akkor nem kicsit haragudtam magamra. felszenvetem a kilátóig, térkép elõ, ismét kék vagy sárga. hatalmas kék nyíl a kövön, megyek is arra - aztán valahol elrontottam egy elágazást, így vagy választhattam aközött, hogy visszamászom teljesen, vagy csak kicsit mászom vissza, mert láttam egy táblát, hogy "sárga csík, hûvösvölgy, 2 km". a sárga tényleg meredek, megpróbáltam leszállni, de amint nem a hátsó gumi felett 1 centivel volt a seggem, abban a pillanatban át akart borulni a bicikli - így inkább lejöttem, élvezetes volt, bár az elsõ sd7-fék totál felforrt, csikorgott és alig fogott.
katonasíroknál megtaláltam azt az útbaigazító táblát, ami mellett odafele elrongyoltam, így már tudom, hogy merre kellett volna menni. :D utána hamar hazaértem -sietnem kellett, már nagyon lent volt a Nap-, bár a jánoshegyi szerpentint máskor fele ennyi idõ alatt tettem meg - rohadtul fáztam, meg már nem maradt sok energiám az ebédbõl....de jólesett.

a tervezett bruttó 2.5 órából lett nettó 3.5 óra, kilométerben alig több az óra szerint, de szintben érzésre sokkal. :D

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
köszi

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hihi, jól ment, meglepõen semmi bajom, s még hazafelé is fel tudtam pörögni. Ennek örülök, mert Szilvás elõtt 2 héttel már nem árt embereseket is menni.

A nyeregbõl be lehet menni terepre kb 1000 m aszfalt után, onnan jobbost és balost is lehet nyomni, s mindkettõ Dobkõre visz. (a balos az aszfaltra tesz vissza a tábla elõtt, a jobbos meg a S-ra asszem, szóval a büféhez tudsz kilyukadni a "kertekalatt". Mi ma balra mentünk. Semmi speciális, dózerút mindkettõ, max a nyomvájúk "extramélyek".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ:loco001
A két-bükfa nyereg - Dobogókõ aszfalton volt?

Nem, arra mostanság nem nagyon járhatóak az utak. Sajnos az erdõgazdaság fakitermelés közben szinte járhatatlanná tette az utat Dobogókõre. Legalább is kerékpárt csak a hátadon cipelve tudsz feljutni. Maradt az aszfalt. :(

Dante!
Azért Ti sem vagytok komplettek! :D De gratula! :clap: