Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Balu75, ugye te voltál az, akivel sokáig együtt mentem? A 7 eltévedésbõl gyanítom, nomeg mintha Meditech-es mez lenne az avatarodon. :D (én Gödöllõi SK narancs-fehér mez)

Sajnos a kijelölés tényleg hagyott kívánni valókat maga után. Nekem 64.5 lett a vége, mert még a faluban is elmentem a TEMPLOMOT MEGKERÜLNI :D, ugyanis arra is volt végig szalag, s azt hittem, a befutó részét képezi. Ha kivágom a többletszakaszokat, akkor 1:51 lett volna az idõm. Erõs kontraszt a 2:20-hoz képest. :( (viszont 26.9-es lett az átlagom :D)

Baromi frusztráló tud az is lenni, hogy ha 190-es pulzussal lelépek végre a bolytól, beszedek fél perc elõnyt, majd egy favágókülönítménybe belefutva a bokrok között gyalog szerencsétlenkedve eldobom ezt az idõt. Mellesleg pont a jelt is tartalmazó fát vágták ki. Errõl nyilván nem a szervezés tehet, de akkor is vicces. :)

A kaja viszont remek volt, s tényleg értékelünk minden jószándékú szervezést, de a kijelölést kicsit komolyabban kellett volna venni. Az a baj, hogy egy kései leéréssel már nincs idõ a térképet beseggelni, az itiner teljesen felesleges, mert 50-es tempónál nyilván nem fogjuk olvasgatni.

Személy szerint a szervezõknek azt javaslnám, hgy növeljétek meg a nevezési díjat egy ezressel, s igenis legyenek pályabiztosítók! Mindettõl függetlenül jól éreztem magam, a Vértes nagyon szép, s jó volt legalább egy lendületeset edzeni.

A helyzet szemléltetésére belinkelem, hányszor áltunk meg, s miért:
Feltöltött kép

1. elsõ eltévedés, nem hallgatok Paulra, de hülye vagyok...
2. basszus, mégse jó az irány
3. aszfaltnál megtorpanás, körülnézés
4. fatörzs keresztbe, teljes elbizonytalanodás
5. távok elválása a frissítõpontnál
6. balu75 (asszem) satuzik egy sárcsapdánál :)
7+ innen jött a tortúra, elkavarás, extra kilóméterek

Egyébként a versenyen két helyen használtam csak középtányért, az elsõ nagy felfelé utolsó 10 méterén, s a végefelé a mezõn egy rövid, de meredek szakasznál.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a pálya volt jó, a szervezés-pályakijelölés katasztrófa, 7x tévedtünk el. Ami elõnye lett valakinek a bojban az egy pillanat alatt odalett. Én 63Km-t mentem ... ez egy tájékozódási eseménnyé nõtte ki magát:(
Vigaszul egy fincsi gulyást nyomtunk és 2 fánkot:D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó volt ez a vértesboglári szösszenet, kénytelen voltam középtányért hajtani, nem állítottam be rendesen azt a sz*rt..((de jól jöt volna itt-ott a kicsi))
kár, hogy nem volt 50 km-en eredményhirdetés, korcsoportomban jó lettem volna az 58 km-emmel....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ savanyugabi
b+ peceró, tucc élni.
felállsz egy fejtágitóról vhol EUba, röppensz pár órát, s lenevezel egy TT-n akárhol
je
annyira birlak kedvelni baráttya
jó tekerést népeknek!

Na ezt jól megírtad itten nekem! ;) (Aztán még nem is az EU-ban voltam, hanem az Óperencián túl, az üveghegyen is túl.)

Mesélj, mikor lesz a NAGY NAP?! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Mé' te mit csinálsz, ha visít a véfék? Beolajozod a felnit, nem? Szerintem... :D

nem használok v-féket...

tárcsát meg zsírozni szokom...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Beférsz.
Reggel.
Otthonról.
:D
Konkrétan, személyem kissé gyenge láncszem a vértesboglárra történõ eljutásban.
Ok, jelenleg kissé messze vagyok és egy többlépcsõs, átszállásos repülõút vár rám még kishazámig. Szóval, elõbb még kis szerencsével péntek estére (éjszakára) haza kell érnem a mûvelethez.
Ha ez sikerült, akkor kb. 1/2 8-8 óra között szeretnék Bp.-rõl elrobogni. Amúgy meg otthonról indulok, ami a cél ismeretében nem igényli a Bp.-i útirányt, de ha szépen megkérsz...;)

b+ peceró, tucc élni.
felállsz egy fejtágitóról vhol EUba, röppensz pár órát, s lenevezel egy TT-n akárhol
je
annyira birlak kedvelni baráttya
jó tekerést népeknek!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Mé' te mit csinálsz, ha visít a véfék? Beolajozod a felnit, nem? Szerintem... :D

Szerintem kiengedi :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

ha a gumiszereléstõl olajos lesz a kezed akkor valamit nem jól csinálsz :)

Ausztria, Kenguruk földje!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

szerintem a slick 35 km-re OK,de a S,P+ az esõ után okozhat meglepetéseket!az agyagos talaj miatt
http://picasaweb.goo...444809103127858
+ az utolsó rész sem slick barát de.... :)

Na az elsõ kép az elsõ emelkedõ vége, ahol majd fel kell jönni egy kicsit , de csak kicsit meredek., semmi komoly

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ dit
zsizsi, beférek hozzád bringa nélkül ? Mikor indulsz, és merrõl szombat reggel ?

Beférsz.
Reggel.
Otthonról.
:D
Konkrétan, személyem kissé gyenge láncszem a vértesboglárra történõ eljutásban.
Ok, jelenleg kissé messze vagyok és egy többlépcsõs, átszállásos repülõút vár rám még kishazámig. Szóval, elõbb még kis szerencsével péntek estére (éjszakára) haza kell érnem a mûvelethez.
Ha ez sikerült, akkor kb. 1/2 8-8 óra között szeretnék Bp.-rõl elrobogni. Amúgy meg otthonról indulok, ami a cél ismeretében nem igényli a Bp.-i útirányt, de ha szépen megkérsz...;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Fekvõbringával is teljesíthetõ?

Annyira nagyon nem, viszont sima bringával lehet feküdni :D Elég nagyot :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Kisnánán lesz valami összeröffenés...

Ott valami pályán fognak körözni mint az õrültek. Az nem fehér embernek való! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kisnánán még nem túráztam, talán majd jövõre. :D Fekvõbringával is teljesíthetõ?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja, valami OX túratempós izé. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Vasárnap a Mátrában egy túra érdekel valakit?

Kisnánán lesz valami összeröffenés...
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Én meg azt találtam ki, hogy a normál gumi minden második bütykét jól kivágom.
Esetleg a levágott bütykök érdkelnek valakit?
Mert egy slickre felrakva...

azt hittem, Te outival mész :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
lehet:)
nem feltétlenül olajos, inkább fekete... de utána fél óra pucolás és olya, mintha a régi lenne:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én meg azt találtam ki, hogy a normál gumi minden második bütykét jól kivágom.
Esetleg a levágott bütykök érdkelnek valakit?
Mert egy slickre felrakva...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

az zsír, arra slickkel járok:D
de most felrakom a rücsköst régen volt már olajos a kezem...:)

ha a gumiszereléstõl olajos lesz a kezed akkor valamit nem jól csinálsz :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Akkor ismered a pálya aszfaltos részének 80%át. ;)

az zsír, arra slickkel járok:D
de most felrakom a rücsköst régen volt már olajos a kezem...:)