Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tegnap felmentünk Zolival a Somlyóra és onnan néztük a csillagokat. Merõben más volt a táj és a klíma. Az ég innen nézve nem volt olyan sötét, de így is láttunk gyönyörû hullócsillagokat. A gép lencséje nem párásodott be, úgyhogy most már lesz néhány szép felvétel is!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

este odafelé menet szentendrén melyikötök volt bent a "kis" közértben hozé lámpával a sisakján ? -2en meg a másik oldlai járdabringaúton vártátok-.

Te meg a bokorban ültél és jegyzeteltél? :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akár egy szellem, Tigger te mindenhol ott vagy, mindent látsz...:)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
:)
Bruce vette meg a sörét -Kex,én-

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
este odafelé menet szentendrén melyikötök volt bent a "kis" közértben hozé lámpával a sisakján ? -2en meg a másik oldlai járdabringaúton vártátok-.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Jelentkezem én is. Hát nekem ismét fantasztikus élmény volt ez az SSS. Azért szerintem nagyon sok csillagot láttunk, és nem gyõztem csodálni a tüzes csíkokat, amiket a meteorit darabkák hasítottak maguk után.
Bocs, hogy nem aludtunk veletek, de a harmat elõl a fák alá vonultunk be. Ott aztán nem is volt víz egyáltalán, de Zoli igy is fázott.

Reggel 8-ig aludtunk, akkor már egész jó volt az idõ. Aztán Zoli elhúzott és mi maradtunk ketten a Burcéval. Még befigyelt néhány májas kenyér parival és forró teával (nem, nem a tûzön, gázfõzõn melegített), majd mi is lezúztunk.

Ja, apuka korán kelt, viszont õk már 9-kor ágyban voltak ám! Nem tudom, miért aludt rosszul, mi nem is zajongtunk olyan sokáig szerintem. Azt mondta, hogy tõlünk nem tudott aludni? A gyerekek arik voltak, az egyik kérdezgette apukáját, hogy mi mikor fogunk már felébredni. Hát, addig nem keltünk fel, amíg õk el nem mentek, szóval biztos most szegények nem értik, hogy lehet ennyit aludni.

Mindenkinek köszönöm, hogy eljött, csodálatos éjszakánk volt!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én a tervezetthez képest kb másfél órás késéssel vettem Csepel felé az irányt, de meglepõen hamar, beértem. Azért a fun kedvéért hanyagoltam az aszfaltot, inkább a patakvölgyben jöttem le, találtam is egy 30 centi mély dágványt. Még jó, hogy csak másfél méter hosszú volt, ez az egy sártócsa is felpakolt 3 kiló fekete sarat a bringára. Amúgy jó volt a party, csak éjjel egy kicsit cidriztem.
Mivel tegnap a fotózás nem jött össze a kicsapódó pára miatt, ma kimegyünk a Somlyóra ótóval. Viszek nagygépet meg nagylátót.
Ausztria, Kenguruk földje!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Jelentem eltaláltam! :)
Tuti volt az este! Köszi mindenkinek! Én is felébredtem 3 körül és bambultam még az eget, láttam is még egy rakás hulló cuccot.
Köszönet Brucenak és Kexnek a fel, Erának és Paulnak a le kalauzolást!
Nati, lökjétek a hullócsillagos, meteorosos fotókat! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Nagyon funky volt az este, kellett már a csí. Legközelebb viszek saját állványt... Sebaj, nem lehet a palacsintaevést erõltetni :)

Hazafele valami istentelen élmény volt legurulni a betonon a fák lombjain átszûrõdõ éles fénykardok közt.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tuti-szuper-állat volt.

Reggel láttam az egyik lurkót, az elsõ dolga volt, hogy megmutatta a maciját, amivel aludt :) És apuka is mondta, hogy a gyerekek jól aludtak, õ viszont nem :P ("nekem még korán volt")

Tiszteletem a koránkelõknek, ahhoz nem semmi lelkierõ kell, tudom :-)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Úgy látszik én vagyok az elsõ.
Szóval nagyon jól sikerült az éjjeli sütögetés és csillag lesés. Én fél 2-kor aludtam el. 3-kor felébresztett az órám, kukucskáltam, de nem volt intenzívebb a potyogás, így hagytam mindenkit aludni.
Az 5 órás kelés nem esett jól a harmattól lucskos fûben. Egy fél óra alatt összekaptuk magunkat és leszáguldottunk Szentendrére, ahol végre már kellemes langy idõ fogadott minket. Alex-szel hazakísértettük magunkat, remélem eltalált a Nyugatiba...
Jól esett a meleg fürdõ, aztán 8-ra már be is karikáztam a melóba.
A tûz perzselõ melege után mellbevágó volt az éjszaka hidege. Fincsi volt a füstölt kaja. Köszi nektek a fantasztikus estét.
Kár, hogy a távcsöves nézelõdés nem jött össze.

Remélem a kisgyerekek jól aludtak az éjjel.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A nyugatiba igen.
Igyekszem! :)
Telszámot küldjetek biztos ami biztos!

Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Alex! Örülök, hogy jössz te is.

A legszükségesebbek:

polifóm, hálózsák, meleg cucc (éjjel kb. 10 fok lesz, hajnalban még hidegebb! Erre készüljetek). Bicska, kaja, amit megsüthetsz. (Szentendrén már nem lesz nyitva a Kaisers). Dantéék a múltkor nagyon bánták, hogy csak egy sört hoztak fejenként, tehát ilyet is hozz, ha létszükséglet (tudom, nálad az :D), de egyébként nem kell víz, mert van forrás.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Kicsit szoros a helyzet mert még a melóból írok, de megpróbálok odaérni!
Mit kell vinni? Hálózsák, polifoam, ...

Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én azt mondom, simán ;-)

Azt hiszem, ez a Nyugatiba érkezik. Ott leszek a fõ-nagy-táblás bejáratnál, és akkor onnan támadjuk Kexet.

@Lens, igen, izolír-polifoam nélkül, az már luxus! :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Kex, Bruce, ha felérek 19:12-kor megvártok?

Picasa _Alex_

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
okidoki. majd huhogunk, ha odaértünk ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kex, szuper! Örülök, hogy jöttök! Ha mi beértünk a völgye, onnantól nincs vétel, bár elvileg a rét közepén van. A lényeg, hogy szerintem ti emlékeztek, merre van a Sikárosi rét, ha nem, akkor vigyetek térképet, mert egyébként nem tudtok már minket elérni!

Zoli hoz tripodot!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Natály: Zoltán nagyúr hoz trájpodot a fotoncsapdához? Igenlõ válasz esetében viszek "ûrtechnikát". 7-kor indulunk burccal árpádvezér hídjától - közben beugrunk valahova még oldal szalonnáért.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hagyd rá, tudod, az õ korában... ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)