Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Tényleg klassz volt a tegnapi túra. Kösz VV az útvonalat és a vezetést. Személy szerint az ember magasságú parlagfûerdõ tett próbára leginkább a végén. Mire a kocsihoz elértem már minden nyílásomból ömlött a t.kony. Hiába ilyen a Bakony (na jó a Börzsöny csak az nem rímel).

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Boldog szülinapot Pite! :)

Dante: grrrrrrr....
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

én 72 km-t mértem és kb 1600m szintet (Dante nemröhög :)) )

Nem röhögök, mi regenerálót mentünk Zozóval, s tök jó volt, semmi extra, párszáz méter szint a sztrádaszerûen széles utakon...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Csak jövõre master..

Én már idén, október 3-ától. ;) (diplomaosztó)

Sok boldogot!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Hello!

Na, mi is lenyomtuk a Börzsönyt, a Hegyes-tetõn futottunk össze...
Végül Király rétig aszfaltoztunk, onnan mentünk a kék négyzeten, egy darabig jó is volt, aztán nagyon bekövesedett és az idõbõl is kezdtünk kifogyni, szóval a Csóványosra nem jutottunk fel :( aszfalton visszagurultunk Nagymarosra, ahol a Dunaparton iszonyat jó pizzát ettünk a Maros étteremben :)
sajnos a helyismeretünk hiánya miatt nem egészen úgy alakult az utunk ahogy terveztük, úgyhogy némi tapasztalattal a hátunk mögött még tuti visszatérünk...

Hát nem éppen mindegyikre.
Nagymaros - kék+ Köves-mezõ - kék Világos-tér, majd az erdészeti szerpentinen Hegyes-tetõ, innen ugyan úgy vissza Köves-mezõre - kék+ Zebegény - zöld (az üdülõtelep elhagyását követõen, az Y elágazásnál balra át kell kelni a patakon és keresztül kell vágni a mezõn, majd utána is alaposan kell figyelni a jelzésekre, mert el lehet keveredni) Törökmezõ - kék Kóspallag (végig egyenesen, a mezõn is) - Kisinóci-turistaház - zöld Király-rét - balra fel az aszfaltos, majd sotteres erdészeti úton - kék kocka (jobbra egy sotteres visszafordító, erdészeti út) Foltán-kereszt - kék Csóványos
innen x+1 lehetõség, attól függõen, hogy még mennyit akartok menni. Ez bõven kivitelezhetõ egy napos programként. Térkép legyen nálatok!

Ha izgalmasabbat akarsz, vannak bõven alternatívák.

Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Köszi mindenkinek, de nem öregedtem semmit, még mindig ffi felnõtt vagyok. Csak jövõre master..
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
...nem volt cidri az idõ rövid ujjuba... ?:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Boldog szülinapot Pite :tort:

"Rohadt" szép most az erdõ, imádom ezt az idõt!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Üdv!

Csatlakozom a pozitív hozzászólások sorához, én is jól éreztem magam nagyon. VV bocs, hogy a végén nem tudtam már elköszönni, remélem minden rendben volt.
Az idõ ideális volt, a társaság úgyszintén, köszi mindenkinek :)

Száraz adatok:
én 72 km-t mértem és kb 1600m szintet (Dante nemröhög :)) )

Kihasználva már a technika adta lehetõségeket a mai trip google earth trackje letölthetõ innét (ehhez egy Google Earth-t kell telepíteni innét, ingyenes... még nem tökéletes, de elsõ próbálkozás volt :))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Danténak üzenem, hogy ha ma nem hagyjuk ki bénázás miatt a Nagy-Koppányt, és megcsináljuk a végére tervezett (ami a fáradtság és az idõ "elszaladott" volta miatt most elmaradt) Nagy-Morgós mászást, akkor bõven meg van a 2000 méter szint. Ergo nagyon gyorsan húzzon bõrt a fogára!

Mellesleg szép volt, jó volt, elég volt. Az utolsó harmadára nagyon kipurcantam, köszönhetõen az utóbbi pár hét böjtös stílusú tekeréseinek és az elrontott kajálásnak. Szerencsére a nagymarosi héderelés utána rendbe tett.
A szép létszám ellenére nagyon jól tudtunk haladni. Tanulság, hogy a jövõben még jobban oda kell figyelni az útvonal megválasztására, illetve a tájékozódásra.

Pite Doktor Úrnak pedig az alábbiakat kívánom:
"Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok, naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok."
:birth:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Pitének sok tortát!:birth:

Köszi a mai túrát VV-nek és a résztvevõknek. Ha mindenki ilyen szûkszavú, akkor majd én bõvebben.
Jó kis menet volt, kár lett volna kihagyni. A 13 résztvevõhöz képest nem is lassultunk be annyira, volt már ennél sokkal rosszabb is és ezzel megdõlt Hozé egyik tétele is. A pálya nagyon jó volt, sár csak nagyon kevés helyen akadt, de ott sem jelentõs mértékben.
Az elsõ 15-20 km-en rendkívül szenvedtem, nagyon nem ment, a pulzusom az egekben, majdnem leváltam a csapatról. Hiába, a 24h óta nem mentem, csirke voltam. Szerencsére utána nagyjából helyrejöttem és végig tudtam menni, bár nagyon elfáradtam én is.
A szokásosnál jóval visszafogottabban fotóztam és ez a kevés sem lett az igazi. Ma valahogy megint haragban voltunk a géppel, nem nagyon szereti az ilyen sötét idõt õ sem.
Az új paripa maximálisan bevált, maradhat a háznál!:)

Mai képek

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Köszönöm én is a túrát. Hát én k.rvára elfáradtam...látszik 3 hete semmit se mentem. Meg a vége fele már túl hideg volt nekem. Jövõre jöhet a következõ.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na itt a mai menet:

http://http://kepfel...ltoltes.hu_.jpg

Rajta vagyok Tomikám, szerintem most már jó.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Elõször is: Boldog születésnapot a dokinak! :)

Másodszor: köszönöm a mai túrát, mint mindig, most is remek volt, annak ellenére, hogy öltözködni kellett sokszor. Részemrõl elég is volt, jól elfáradtam.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Éljen minden Pitechus!
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sok-sok boldogságot még a Doktor Úrnak!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
32×16-os áttétel nem mûxik, hátul ugrik a lánc, 32×15 még combosabb, 32×18 síkra is kevés, marad a váltósgép.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mindig ezt mondja!

:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem szaggatjuk szét magunkat. Megyünk, nem rohanunk, ha elfáradunk vagy szépet látunk, megállunk, nézelõdünk, pihenünk. Túrázunk, tehát az élvezet a legfontosabb. Az egy dolog, hogy a végére jól elfáradunk, de remélem, hogy annyi lesz az élmény, hogy ez lesz a legjelentéktelenebb tényezõ.:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
VV!
Milyen tempót tervezel menni? Combos volt edzésen, aztán félek, nagyon feltartanám a társulatot... :P :)