Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Oks, köszönöm az élõállat szállításának felajánlását :D Üzemanyagba természetesen beszállok.
Most viszont megyek szaunni', ahogy magyar véndorék mondják, aztán fel BP-re, este leszek csak.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Áááá én is mennék szivesen :D Ha úgy döntök hogy megyek, nagy teher lennék a társaság számára?:) Csak szerdára szerintem padlón lennék, de annyi kell.
Dögöljmeg: ezt a túrát az a tanár mondta, aki még középsuliban inspirált a teljesítménytúrákra, amikre akkor szép számban jártunk, van sok szép kitûzõm :) Szóval szerintem benne kell lennie a teljesítménytúra könyvben.

más: az aggteleki Nyílt barlangi napokról tud valaki valamit? Létezik még ilyen?

Ha úgy döntesz, hogy jössz, viszlek. Viszont korán hajnalban indulok, tehát korai kelés lesz! Aztán Egerbõl vonat át Miskolcra. Oks!?

Hómóka jó móka! :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Hó = móka :D

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Áááá én is mennék szivesen :D Ha úgy döntök hogy megyek, nagy teher lennék a társaság számára?:) Csak szerdára szerintem padlón lennék, de annyi kell.
Dögöljmeg: ezt a túrát az a tanár mondta, aki még középsuliban inspirált a teljesítménytúrákra, amikre akkor szép számban jártunk, van sok szép kitûzõm :) Szóval szerintem benne kell lennie a teljesítménytúra könyvben.

más: az aggteleki Nyílt barlangi napokról tud valaki valamit? Létezik még ilyen?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Na, ez jól beidõzítették a szervezõk. Vagy lehet már a tortúra szerves részét képezi a fõnöktõl szabira való kéredzkedés :D Bringával mentek, ugye?
Van egy másik hasonló túra, az a neve hogy dögöljmeg, lehet ismeritek is. Télen, éjszaka, fagyban, hóban :D És az is valami 50+

Dögöljmeg, hm...ez kedves. Jókívánságnak sem utolsó! :D
Nem, nem ismertem. Teljesítmény túra naptárban benne van?
Amúgy igen, bringával megyünk-indulunk. Aztán, tekerünk, húzzuk-toljuk! :)
Az elkéredzkedés nem gond, mert elengedem magamat.
Asszem...:D

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Na, ez jól beidõzítették a szervezõk. Vagy lehet már a tortúra szerves részét képezi a fõnöktõl szabira való kéredzkedés :D Bringával mentek, ugye?
Van egy másik hasonló túra, az a neve hogy dögöljmeg, lehet ismeritek is. Télen, éjszaka, fagyban, hóban :D És az is valami 50+

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
...majd csak megbeszélem magammal, jóban vagyunk...:D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
..és mit szól hozzá zsizsi úr a fõnök ha elengeded magad? :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Max. szabi.
Én nem hagyom ki. (Mondjuk, én magamat engedem el szabira.) :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nos, Tortúra 65 idén December 20-a, szombat!
Kalóriára fel, tundra gatyát hozni! :D

December 20-a nem általános munkanap?
Nekem legalábbis úgy rémlik, hogy a cégünknél akkor kell majd elõre ledolgozni a következõ hét valamelyik munkanapját.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Szia,

A piros jelzés itt indul a parkoló végében van a kis híd:
http://maps.google.c...004726&t=h&z=18

Végig singletrack, helyenként elég meredek fölfelékkel, a fenyves részen látszik is, h kormány szélességû az út. Piros jelzés, most már biztos megtalálod a térképen is

Köszi szépen. Én a szûk, meredek utakat szeretem úgyis (mint mindenki). Hétvégén egy jó kis túrát szeretnék csinálni ( 1 hónapja kb. a Fekete-hegyi menedékházhoz begurult egy igen jó felszereltségû fully speckó -kicsit meglepõdtem...), ha nem lesz 5fok alatt, ha valakinek van bevált, élvezetes útvonala a Pilisben, szívesen kipróbálnám.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Hello! Én Dorogon lakom, milyen útvonalakat ajánlasz (azok a fenyveses részek merre vannak, tök jó helyeken tekersz)? A Pilis-nyeregtõl a sárgán szoktam lemenni klastromra, elég gyors iramba lehet ott menni:)(60km/h körül), csak a végén mindig épphogy nem ütöm el azt a hülye fekete pulit:p. Általában Dobogó-kõ-re felmegyek és onnan indulok valamerre, még a pilisnyereg-csobánkát ajánlom, jó sok lejtõzés van, fõleg a pilistetõrõl lefelé...

Szia,

A piros jelzés itt indul a parkoló végében van a kis híd:
http://maps.google.c...004726&t=h&z=18

Végig singletrack, helyenként elég meredek fölfelékkel, a fenyves részen látszik is, h kormány szélességû az út. Piros jelzés, most már biztos megtalálod a térképen is

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Nem gondoltam,hogy egy sokak által favorizált úton fogok haladni. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na jó, elég legyen már az ömlengésbõl!
Oldbike már levitál! :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Oldbike:
Gyönyörû képek. Az egyik kedvenc útvonalam nekem is, (már ha jó erõben vagyok :) ), bár a túrád végi dzsungeles pirost nem ismerem...

Irígyellek (lehetõség, kedv, erõ, idõ), minden klappolt. :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

A mai nap termése. :)
http://picasaweb.goo...VRSFehRVaskapu#

Hello! Én Dorogon lakom, milyen útvonalakat ajánlasz (azok a fenyveses részek merre vannak, tök jó helyeken tekersz)? A Pilis-nyeregtõl a sárgán szoktam lemenni klastromra, elég gyors iramba lehet ott menni:)(60km/h körül), csak a végén mindig épphogy nem ütöm el azt a hülye fekete pulit:p. Általában Dobogó-kõ-re felmegyek és onnan indulok valamerre, még a pilisnyereg-csobánkát ajánlom, jó sok lejtõzés van, fõleg a pilistetõrõl lefelé...

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Sajnos a Sasfészek t.ház kimaradt idõ hiányában és a levezetõ erdészeti bejárása,de a Fári kúthoz el akartam jutni és a vaskapuhoz-bár nem volt nagy élmény a P-on fefelé a kúttól :)
Az idõ viszont ezt kárpótolta.
assasinbug:Teljesen száraz minden és semmi kidõlt fa,tolni a bringát csak az emelkedõn-kellett nekem :)
Vonatos kezdés volt.
Az erõmet kileheltem a vörös úton a fél méteres avarban és az alatta lévõ csúszós agyagtól.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
hohó:) a 2. képtõl a kedvenc terepeink egyike Rabbittal.
Milyen volt az alsó szakasz? Járható volt? Kidõlt fák? Hányszor kellett leszállni?
Nekünk is kéne menni a Zajnátba...
Milyen úton jutottál oda?

u.i. vonatos kezdés ravasz;)
ez az infó csak olaj volt a tûzre:) de köszönöm.
Jó kis túra volt és szépek a képek, az idõ is nagyon kedvezett

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Irigylésre méltó! :clap:

Húú, végig néztem a mai képeket.
Nagyszerû túrát csináltál, remek idõben!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Hétfõn dolgoztam 9.30-tól 24.00-ig,de remek idõ volt és nem tudtam "nem eltünni" :)