Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hogy világosban beérj, sötétben kell indulnod :-)

Köszönöm a bizalmat. :) Szerintem 5 max. 6óra alatt könnyedén teljesíthetõ.

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hogy világosban beérj, sötétben kell indulnod :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én is szívesen mennék ha nem lesz sár, de ez a hajnali utazós dolog nem igazán tetszik (ez még megoldható) + mindenképpen világosban szeretnék beérni, ehhez viszont szükségem van olyanra, aki ismeri az utat. Nehéz.

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
idõjárás függõ
ha nagy lesz a hó túracipõ platform
ha túlnyomórészt tekerhetõ espédé

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nekem attól függ, hogy megjön-é addig a téli spd cipõm. Ha igen, azzal, ha nem átszerelek és túrabakancs figyel nekem is.

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
SPD-vel vagy platform pedállal fogotok menni?
Azért kérdezem, mert ugyan van SPD-m, de nyári. Vehetnék kamáslit ami felülrõl tuti jó meleg lenne, csak azt nem tudom hogy mennyire fázna a talpam, nem igazán szigetel alulról a cipõ. Gore-s túrabakancsom van, de akkor át kellene tenni a platformot. Káosz a biliben :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hajrá, hajrá! Csak ügyesen. :)
Netán kitaláltál már valamit, az új lámpára is?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tomika! Elgurult a gyógyszer!? :D

Meglehet.
Volt olyan?
Akkor el :D

Mellesleg épp tuningolom a lámpámat, kap új elektronyikát meg még 30% fényerõt.

Tehát tényleg.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

:) És karácsonyra ajándék kulcscsonttörés? :scared: :D

Tomika! Elgurult a gyógyszer!? :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nemgáz a dh szakasz
csak lámpa kell, jó!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én viszont naplopó egyetemista vagyok, szal' várom már nagyon! :)
Csak legyen hó! :) És karácsonyra ajándék kulcscsonttörés? :scared: :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lehet, hogy így látszik, de én elõzõ nap dolgozom, utána meg utazom. szóval...? ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

A terv az volt, hogy autó marad Egerben,és onnan vonatozunk kora reggel Miskolcra.

Szerintem ti mazohisták vagytok, és azzal kínozzátok magatok, hogy korán keltek :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Na most nem könnyíteted meg a döntésem :D

Mindenesetre, ha úgy döntünk, hogy tekerünk akkor mehetnénk együtt még is csak több hóbaborulást lehet úgy látni, az meg nagyban növeli a jókedvet :)

Tényleg ti mikor mentek le? Péntek este? Vagy rajtra szombaton? Haza út egerbõl vonat, vissza rajt, azt autó, vagy hogy?

A hashajtó könnyítse meg a dolgodat! :D
Leutazás - részemrõl - szombaton hajnalban. A terv az volt, hogy autó marad Egerben,és onnan vonatozunk kora reggel Miskolcra.

Na én ezt a naptárat frankón benéztem keddre :D Most látom csak h szombati napon lesz, es nálunk ha jól tudom idén már nem kell semmit ledolgozni. Szòval zsííír :)

Mázlista kölke! :)

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Na én ezt a naptárat frankón benéztem keddre :D Most látom csak h szombati napon lesz, es nálunk ha jól tudom idén már nem kell semmit ledolgozni. Szòval zsííír :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Kb. 2000m szint, és Bánkútig végig felfelé, az nem olyan gáz. A legnehezebb a Tar-kõre fel-le rész, illetve nekem két éve a Vár-kútra felvezetõ út volt. Nem volt hol tekerni, mindig valami kenguru-fészekbe estem. /Nyomvájú, stb.../
Ha nincs hó, nem gáz, ha van, akkor vicces lesz! :)
Illetve, ha sötétedés elõtt eléred a Nagy Egedrõl levezetõ utat, akkor jó, ha mindezt sötétben éred el, akkor már tréfás lesz az a szakasz! Egykori DH pályán halad az út. ;)

Na most nem könnyíteted meg a döntésem :D

Mindenesetre, ha úgy döntünk, hogy tekerünk akkor mehetnénk együtt még is csak több hóbaborulást lehet úgy látni, az meg nagyban növeli a jókedvet :)

Tényleg ti mikor mentek le? Péntek este? Vagy rajtra szombaton? Haza út egerbõl vonat, vissza rajt, azt autó, vagy hogy?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kb. 2000m szint, és Bánkútig végig felfelé, az nem olyan gáz. A legnehezebb a Tar-kõre fel-le rész, illetve nekem két éve a Vár-kútra felvezetõ út volt. Nem volt hol tekerni, mindig valami kenguru-fészekbe estem. /Nyomvájú, stb.../
Ha nincs hó, nem gáz, ha van, akkor vicces lesz! :)
Illetve, ha sötétedés elõtt eléred a Nagy Egedrõl levezetõ utat, akkor jó, ha mindezt sötétben éred el, akkor már tréfás lesz az a szakasz! Egykori DH pályán halad az út. ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Milyen a tortúrán a terep? Mennyire tekerhetõ? Gondolkodunk rajta erõsen, hogy bringával, vagy gyalog álljunk neki.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ma tekertem egyet Rómaipart-Lupa-Szentendre-Dömörkapu-Sikáros- és egyszercsak kéken terepen Dobogókõre. Dömörkapuig csak szórványosan volt hó, de onnan mintha vonalzóval jelölték volna ki a hóhatárt, egybefüggõ hótakaró fogadott. Ahogy haladtam egyre magasabbra, annál jobban hízott a hóréteg is. Az út jól járható volt, még nem taposták jéggé a havat, így kellemes kis kiruccanás volt... meglepõen sok bringást láttam útközben. Kattintottam pár képet, de sajna mikor az igazán havas részre értem, lemerült az aksim. Így csak ízelítõt tudok mutatni, hogy mi lett volna, ha elindul aki a szoba melegébõl nézte a hóesést.

http://picasaweb.goo...20081123DobogK#

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A rövidebb távban esetleg gondolkodik valaki? Tartok tõle hogy a hosszút nem bírnám.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_