Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Szerintem reggel 5-6 körül már lesz indítás, legalábbis teljesítménytúrás idõszakomból ez rémlik. Tanárúr akivel sokat túráztam, megcsinált nem 1 és nem 2 beac maxit :D Laza :)
Lehet pesszimistán indulok neki, de szerintem tuti sötét lesz mire végigmegyünk :D Hóban haladni meg.... ehh :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Köszönöm a bizalmat. :) Szerintem 5 max. 6óra alatt könnyedén teljesíthetõ.

Jani hozzánk esetleg beférsz, ha gondolod.

Mondjuk mi péntek esti leutazást tervezünk.
Állítólag a rajthoz közel lehet szállni, olcsón.

Utat nem ismerjük, de hozunk Gps-t :) meg térképet

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hogy világosban beérj, sötétben kell indulnod :-)

Köszönöm a bizalmat. :) Szerintem 5 max. 6óra alatt könnyedén teljesíthetõ.

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hogy világosban beérj, sötétben kell indulnod :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én is szívesen mennék ha nem lesz sár, de ez a hajnali utazós dolog nem igazán tetszik (ez még megoldható) + mindenképpen világosban szeretnék beérni, ehhez viszont szükségem van olyanra, aki ismeri az utat. Nehéz.

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
idõjárás függõ
ha nagy lesz a hó túracipõ platform
ha túlnyomórészt tekerhetõ espédé

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nekem attól függ, hogy megjön-é addig a téli spd cipõm. Ha igen, azzal, ha nem átszerelek és túrabakancs figyel nekem is.

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
SPD-vel vagy platform pedállal fogotok menni?
Azért kérdezem, mert ugyan van SPD-m, de nyári. Vehetnék kamáslit ami felülrõl tuti jó meleg lenne, csak azt nem tudom hogy mennyire fázna a talpam, nem igazán szigetel alulról a cipõ. Gore-s túrabakancsom van, de akkor át kellene tenni a platformot. Káosz a biliben :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hajrá, hajrá! Csak ügyesen. :)
Netán kitaláltál már valamit, az új lámpára is?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tomika! Elgurult a gyógyszer!? :D

Meglehet.
Volt olyan?
Akkor el :D

Mellesleg épp tuningolom a lámpámat, kap új elektronyikát meg még 30% fényerõt.

Tehát tényleg.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

:) És karácsonyra ajándék kulcscsonttörés? :scared: :D

Tomika! Elgurult a gyógyszer!? :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nemgáz a dh szakasz
csak lámpa kell, jó!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én viszont naplopó egyetemista vagyok, szal' várom már nagyon! :)
Csak legyen hó! :) És karácsonyra ajándék kulcscsonttörés? :scared: :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lehet, hogy így látszik, de én elõzõ nap dolgozom, utána meg utazom. szóval...? ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

A terv az volt, hogy autó marad Egerben,és onnan vonatozunk kora reggel Miskolcra.

Szerintem ti mazohisták vagytok, és azzal kínozzátok magatok, hogy korán keltek :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Na most nem könnyíteted meg a döntésem :D

Mindenesetre, ha úgy döntünk, hogy tekerünk akkor mehetnénk együtt még is csak több hóbaborulást lehet úgy látni, az meg nagyban növeli a jókedvet :)

Tényleg ti mikor mentek le? Péntek este? Vagy rajtra szombaton? Haza út egerbõl vonat, vissza rajt, azt autó, vagy hogy?

A hashajtó könnyítse meg a dolgodat! :D
Leutazás - részemrõl - szombaton hajnalban. A terv az volt, hogy autó marad Egerben,és onnan vonatozunk kora reggel Miskolcra.

Na én ezt a naptárat frankón benéztem keddre :D Most látom csak h szombati napon lesz, es nálunk ha jól tudom idén már nem kell semmit ledolgozni. Szòval zsííír :)

Mázlista kölke! :)

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Na én ezt a naptárat frankón benéztem keddre :D Most látom csak h szombati napon lesz, es nálunk ha jól tudom idén már nem kell semmit ledolgozni. Szòval zsííír :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Kb. 2000m szint, és Bánkútig végig felfelé, az nem olyan gáz. A legnehezebb a Tar-kõre fel-le rész, illetve nekem két éve a Vár-kútra felvezetõ út volt. Nem volt hol tekerni, mindig valami kenguru-fészekbe estem. /Nyomvájú, stb.../
Ha nincs hó, nem gáz, ha van, akkor vicces lesz! :)
Illetve, ha sötétedés elõtt eléred a Nagy Egedrõl levezetõ utat, akkor jó, ha mindezt sötétben éred el, akkor már tréfás lesz az a szakasz! Egykori DH pályán halad az út. ;)

Na most nem könnyíteted meg a döntésem :D

Mindenesetre, ha úgy döntünk, hogy tekerünk akkor mehetnénk együtt még is csak több hóbaborulást lehet úgy látni, az meg nagyban növeli a jókedvet :)

Tényleg ti mikor mentek le? Péntek este? Vagy rajtra szombaton? Haza út egerbõl vonat, vissza rajt, azt autó, vagy hogy?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kb. 2000m szint, és Bánkútig végig felfelé, az nem olyan gáz. A legnehezebb a Tar-kõre fel-le rész, illetve nekem két éve a Vár-kútra felvezetõ út volt. Nem volt hol tekerni, mindig valami kenguru-fészekbe estem. /Nyomvájú, stb.../
Ha nincs hó, nem gáz, ha van, akkor vicces lesz! :)
Illetve, ha sötétedés elõtt eléred a Nagy Egedrõl levezetõ utat, akkor jó, ha mindezt sötétben éred el, akkor már tréfás lesz az a szakasz! Egykori DH pályán halad az út. ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Milyen a tortúrán a terep? Mennyire tekerhetõ? Gondolkodunk rajta erõsen, hogy bringával, vagy gyalog álljunk neki.