Igen az a népcsoport mely kemény mint az aczél:) és a hegyekben érzi jól magát legyen tél vagy nyár.Ezzel azt fejezed ki, hogy vannak olyan népcsoportok, akik sose fáznak?
![]()
(nem félreérteni vicc volt)
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. január 05. - 15:57
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 05. - 15:34
Ez ugy mükszik kérem szépen hogy Nagy az "arcunk" a lá Zsizsi ergo nagy az orrunk is, ebbõl következik hogy az orrtömegg indexünk nagy azaz az egy négyzetméterre jutó orrtömegünk meglehetösen magas.
Ebbõl egyenesen következik hogy még alacsony hatásfokú fütési ill. szigetelési rendszernél sem fázunk ha mozgunk:D. A kisebb orrú egyéneknek akik nem oly szerencsések mint mi javaslom ha mozognak akkor azt intenziven tegyék és ez ne a pulzusmérõre való nézelõdésbõl álljon:sloneczni
Ezzel azt fejezed ki, hogy vannak olyan népcsoportok, akik sose fáznak?
(nem félreérteni vicc volt)
Írta 2009. január 05. - 15:23
Írta 2009. január 05. - 15:02
Írta 2009. január 05. - 13:58
Ez ugy mükszik kérem szépen hogy Nagy az "arcunk" a lá Zsizsi ergo nagy az orrunk is, ebbõl következik hogy az orrtömegg indexünk nagy azaz az egy négyzetméterre jutó orrtömegünk meglehetösen magas.Hogy csináljátok, hogy nem fagy le az orcátok, nekem 2-3 óra országút után is eléggé jégkocka ábrázatom van.
Ebbõl egyenesen következik hogy még alacsony hatásfokú fütési ill. szigetelési rendszernél sem fázunk ha mozgunk:D. A kisebb orrú egyéneknek akik nem oly szerencsések mint mi javaslom ha mozognak akkor azt intenziven tegyék és ez ne a pulzusmérõre való nézelõdésbõl álljon:sloneczni
Írta 2009. január 05. - 13:07
:rofl:tudom, szlovákia, most már egyre inkább a "cseszkó"helyett /romaszegregáció a getto határvidékre /kelet, dél-kelet szlovi/, most már euro, belpolitika, reklámhangerõ, önvédelmi törvény,Tátra!!, parkolási díj/mondjuk ez bukó/ "regadónuku" rendszám a mi "vállalkozóinknak" akik aztán felmatricázzák a landcruisert Nagymagyarországgal :-),széééles leállósáv a bringásoknak, jól kezelt, épített utak, olcsó fagyi!!, kinyírt szockó "szent tehenek": ZS /szlovák vasút/, egészségügy,közszféra nyirkálás, ja, studentska!, meleghegy kemping stbstb
lassan egy jó kis sziget lesz itt euba'
andinak bejön, nekem is, dagadtak vunk, és szõkék :-)
síelni nem tok.
bár cimbik eccer rátettek a kékes délre, aszonták' "jóleszazeci" meg hóeke meg errearra
azt csá' elzugtak a bánatba, én meg nekik 1.5 kör alatt pislogtam le magam :-)
frenk a síspiller.
inkább várok nyárig.
Apa! EZ kell a sajtóba, nem a népbutítás! Tömör, lényegre törõ, szókimondó és az "átlagplázázósusogógatyás" is megérti. Talán.
Írta 2009. január 05. - 11:09
ahogy a képeket elnézem egyszer ide el kell jutnom a közeljövõben, télen vagy nyáron mindegy, de ide menni kell!
Most merült fel, hogy lesz egy replay feb végén. A mostanihos hasonlóan sznóbordozós, szánkózós, csúszkázós, ki hogy szereti.
"regadónuku" rendszám a mi "vállalkozóinknak" akik aztán felmatricázzák a landcruisert Nagymagyarországgal
Na ez tetszett
Írta 2009. január 05. - 10:54
Írta 2009. január 05. - 10:44
Írta 2009. január 05. - 10:38
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. január 05. - 06:41
Írta 2009. január 05. - 02:28
lassan egy jó kis sziget lesz itt euba'
andinak bejön, nekem is, dagadtak vunk, és szõkék :-)
síelni nem tok.
bár cimbik eccer rátettek a kékes délre, aszonták' "jóleszazeci" meg hóeke meg errearra
azt csá' elzugtak a bánatba, én meg nekik 1.5 kör alatt pislogtam le magam :-)
frenk a síspiller.
inkább várok nyárig.
Írta 2009. január 04. - 21:11
http://picasaweb.goo...ilisiTekerS_09#
...és hát ki nem rest, az ma is ment egy kört a Pilisben. Jót gyalogoltunk ma, öten. Pilisszentkereszt - Dobogókõ - Rám-hegy - Dobogókõ - Pilisszentkereszt.
Vidám túra volt!
Köszönöm mindenkinek!
Írta 2009. január 04. - 20:56
Szerintem én megyek, de mivel - elõreláthatólag - nem egyedül, mi csak a 28 km-es távra.Jövõ hétvégén csatlakozna valaki erre? http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1933
7órakor rajtolnék és 5km/h körüli tempót tervezek, így még elkerülhetõ lenne, hogy rámsötétedjen.
Pedig nincs is miért!Zsizsi, kösz az eddigi képeket! A csoportképet elnézve már értem miért van olyan kisebbségi érzésem a közeledben. http://picasaweb.goo...178301251987570
:wazuuup:
Ok! Legközelebb törpejárásban közelítelek meg!
Írta 2009. január 04. - 18:10
www.jasna.sk
de most síelõs a téma náluk, ha elolvad a hó akkor elõveszik a bérelhetõ big-hiteket, és mehetünk egyet dánhillezni
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. január 04. - 17:11
Írta 2009. január 04. - 15:16
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. január 04. - 14:09
Reggel lent a völgyben a háznál -17°C volt. A fennsíkon 400m-el fentebb már csak -4°C. Fincsi!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. január 04. - 12:00
7órakor rajtolnék és 5km/h körüli tempót tervezek, így még elkerülhetõ lenne, hogy rámsötétedjen.
Írta 2009. január 04. - 11:42
http://picasaweb.goo...233644394148738
Minuvtcr, ha legközelebb mentek, dobd be ide a közösbe, és ha úgy jön ki a lépés csatlakoznék hozzátok. Úgy emlékszem a legutóbbi nagy pilisi túrán elég húzós tempóban nyomtátok, én meg szeretek néha "meghalni".

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére