Szia minden féle képpem Pásztó felé menj ,mert arrra nagyon jó minõségü az út és pásztó után fel felé is jó minõségü az út fallos kút felé,a hegy másik oldala ha az az út amin játam jól járható,amikor leérsz Gyöngyõs felé újra Hatvanig azt nem ismerem bár nagyon rossz nem lehet mikor akarod végig nyomni és kb.mennyi idõt számitasz rá?A mátrai részt elég jól ismeremSziasztok! Valaki tudna abban segíteni hogy ez az útvonal: http://gpsies.com/ma...rushegqipfzgwek mennyire jó minõségû aszfaltilag? Illetve hogy végig aszfalt -e tud lenni? Köszi!
Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Írta 2009. január 05. - 22:57

Írta 2009. január 05. - 22:38

fõleg közvetlen károlytáró után...
sokkal jobb lenne, ha földút lenne, akkor legalább a fagy elsimítaná valamelyest.
Írta 2009. január 05. - 22:23

Trekking az jó választás. Azzal élvezhetõ. Ha jól fûzött kerék van benne, nem kell rinyálni. Én a trekkingemmel a Mátrában néha földutakon mászok. Pl.: Gyöngyösoroszi-Károlytáró-Bagolyirtás vonalon. Lazán!Trekking géppel, de 28 széles gumikkal.
Mióta átálltam erre jól meg kell gondolni milyen minõségû úton haladjak, hogy tudjak adni az élvezetnek is. Full merev szerkezet. A társak meg outival, de azon aggódjanak Õk.
Ja, és szintén merev villa!

Írta 2009. január 05. - 21:59

én mostanában kezdtem montyzni oúti mellett és elõszõr én is meglepödtem de mivel oúton gyorsabban mész és nem vagy védve a fák kõzõtt ezért jobban érezni a hidegetHogy csináljátok, hogy nem fagy le az orcátok, nekem 2-3 óra országút után is eléggé jégkocka ábrázatom van.
Írta 2009. január 05. - 21:02

Trekking géppel, de 28 széles gumikkal.Aha, meg van értve!
Országúti géppel tekernél, avagy másfajta masinával?

Írta 2009. január 05. - 20:53

Írta 2009. január 05. - 20:31

Akarom mondani, hogy tudjam hány méterrel több az annyi amennyi.A computer se rossz, de sokszor elég lehet egy térkép is.
A bringázáshoz legalább is...

Írta 2009. január 05. - 19:55

A bringázáshoz legalább is...

Írta 2009. január 05. - 18:53

Halihó!
Sokat tekertem -ek arra felé, én kicsit más útvonalat javasolnék.
Ha Gödöllõrõl mindenáron Aszód érintésével akarsz Hatvanba eljutni, ám legyen. Ez az útvonal jó minõségû, de forgalmas. Az alsóbb utak - akár Valkó-Vácszentlászló-Tura-Hatvan felé - kevésbé forgalmasak, de valamivel rosszabb minõségûek.
Ellenben Hatvantól Pásztó felé nem ajánlom, hogy a 21-es úton kerekezz. Menj be Hatvanba, és indulj el Hatvan-Nagygombos-Zagyvaszántó vonalon. Ez az út ugyan kanyargósabb, viszont nem megy át rajta tranzit forgalom!
Errõl azt hiszem csak Jobbágyi és Szurdokpüspöki között kell visszamenned a 21-es útra, utána Pásztóig mehetsz tovább a falvak közt.
Felfelé és lefelé a Mátrában nincsen gáz, max. egy-két felfagyás, kátyu lehet necces.
Gyöngyöstõl én megint nem javaslom a 3-as utat, inkább a Gyöngyös-Gyöngyöshalász-Atkár-Csány-Hatvan vonalon tekernék.
Avagy mindezt az ellenkezõ irányból is megteheted.
Mátrafüredtõl Gyöngyösig épített kerékpárút vezet. A rendõrök elõszeretettel állítják meg azon kerékpárosokat, akik ezt nem veszik igénybe. Használd Te is!
Jó tekerést!!
Köszi az ötleteket! A 21-es utat pl már mások is javasolták hogy hanyagolni kéne. Majd betáplálom a kompjuterbe ezt az alter útvonalat is.
Írta 2009. január 05. - 18:52

hát úgy az igazi ha jóban vannakNem az a durva, hanem hogy együtt visz õket túrázni
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. január 05. - 18:50

Pixelnek két barátnõje is van :scared:
Nem az a durva, hanem hogy együtt visz õket túrázni

Írta 2009. január 05. - 18:43

Írta 2009. január 05. - 17:54

Zsizsi Pixel ill két barátnõje és szerény személyem:)Zeezo: hú, de mentem volna megint - csak megint dolgoztam aznap
hányan/kik voltak?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 05. - 17:16

Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni hogy ez az útvonal: http://gpsies.com/ma...rushegqipfzgwek mennyire jó minõségû aszfaltilag? Illetve hogy végig aszfalt -e tud lenni? Köszi!
Halihó!
Sokat tekertem -ek arra felé, én kicsit más útvonalat javasolnék.
Ha Gödöllõrõl mindenáron Aszód érintésével akarsz Hatvanba eljutni, ám legyen. Ez az útvonal jó minõségû, de forgalmas. Az alsóbb utak - akár Valkó-Vácszentlászló-Tura-Hatvan felé - kevésbé forgalmasak, de valamivel rosszabb minõségûek.
Ellenben Hatvantól Pásztó felé nem ajánlom, hogy a 21-es úton kerekezz. Menj be Hatvanba, és indulj el Hatvan-Nagygombos-Zagyvaszántó vonalon. Ez az út ugyan kanyargósabb, viszont nem megy át rajta tranzit forgalom!
Errõl azt hiszem csak Jobbágyi és Szurdokpüspöki között kell visszamenned a 21-es útra, utána Pásztóig mehetsz tovább a falvak közt.
Felfelé és lefelé a Mátrában nincsen gáz, max. egy-két felfagyás, kátyu lehet necces.
Gyöngyöstõl én megint nem javaslom a 3-as utat, inkább a Gyöngyös-Gyöngyöshalász-Atkár-Csány-Hatvan vonalon tekernék.
Avagy mindezt az ellenkezõ irányból is megteheted.
Mátrafüredtõl Gyöngyösig épített kerékpárút vezet. A rendõrök elõszeretettel állítják meg azon kerékpárosokat, akik ezt nem veszik igénybe. Használd Te is!
Jó tekerést!!

Írta 2009. január 05. - 16:14

Igen az a népcsoport mely kemény mint az aczél:) és a hegyekben érzi jól magát legyen tél vagy nyár.
Akkor ezek biztosan az Osztrákok

Mondjuk azokban a hegyekben én is jól érezném magam

Írta 2009. január 05. - 16:10

Írta 2009. január 05. - 16:10

Írta 2009. január 05. - 16:00

Írta 2009. január 05. - 15:57

Igen az a népcsoport mely kemény mint az aczél:) és a hegyekben érzi jól magát legyen tél vagy nyár.Ezzel azt fejezed ki, hogy vannak olyan népcsoportok, akik sose fáznak?
![]()
(nem félreérteni vicc volt)
Írta 2009. január 05. - 15:34

Ez ugy mükszik kérem szépen hogy Nagy az "arcunk" a lá Zsizsi ergo nagy az orrunk is, ebbõl következik hogy az orrtömegg indexünk nagy azaz az egy négyzetméterre jutó orrtömegünk meglehetösen magas.
Ebbõl egyenesen következik hogy még alacsony hatásfokú fütési ill. szigetelési rendszernél sem fázunk ha mozgunk:D. A kisebb orrú egyéneknek akik nem oly szerencsések mint mi javaslom ha mozognak akkor azt intenziven tegyék és ez ne a pulzusmérõre való nézelõdésbõl álljon:sloneczni
Ezzel azt fejezed ki, hogy vannak olyan népcsoportok, akik sose fáznak?

(nem félreérteni vicc volt)