Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni hogy ez az útvonal: http://gpsies.com/ma...rushegqipfzgwek mennyire jó minõségû aszfaltilag? Illetve hogy végig aszfalt -e tud lenni? Köszi!

Szia minden féle képpem Pásztó felé menj ,mert arrra nagyon jó minõségü az út és pásztó után fel felé is jó minõségü az út fallos kút felé,a hegy másik oldala ha az az út amin játam jól járható,amikor leérsz Gyöngyõs felé újra Hatvanig azt nem ismerem bár nagyon rossz nem lehet mikor akarod végig nyomni és kb.mennyi idõt számitasz rá?A mátrai részt elég jól ismerem

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
huh, a mátra legsz@rabb útja
fõleg közvetlen károlytáró után...
sokkal jobb lenne, ha földút lenne, akkor legalább a fagy elsimítaná valamelyest.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Trekking géppel, de 28 széles gumikkal.:D Mióta átálltam erre jól meg kell gondolni milyen minõségû úton haladjak, hogy tudjak adni az élvezetnek is. Full merev szerkezet. A társak meg outival, de azon aggódjanak Õk.:)

Trekking az jó választás. Azzal élvezhetõ. Ha jól fûzött kerék van benne, nem kell rinyálni. Én a trekkingemmel a Mátrában néha földutakon mászok. Pl.: Gyöngyösoroszi-Károlytáró-Bagolyirtás vonalon. Lazán!
Ja, és szintén merev villa! ;) Jó is az.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Hogy csináljátok, hogy nem fagy le az orcátok, nekem 2-3 óra országút után is eléggé jégkocka ábrázatom van. :D

én mostanában kezdtem montyzni oúti mellett és elõszõr én is meglepödtem de mivel oúton gyorsabban mész és nem vagy védve a fák kõzõtt ezért jobban érezni a hideget

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

Aha, meg van értve! :)
Országúti géppel tekernél, avagy másfajta masinával?

Trekking géppel, de 28 széles gumikkal.:D Mióta átálltam erre jól meg kell gondolni milyen minõségû úton haladjak, hogy tudjak adni az élvezetnek is. Full merev szerkezet. A társak meg outival, de azon aggódjanak Õk.:)
Lófarok József

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Aha, meg van értve! :)
Országúti géppel tekernél, avagy másfajta masinával?

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

A computer se rossz, de sokszor elég lehet egy térkép is.
A bringázáshoz legalább is...:)

Akarom mondani, hogy tudjam hány méterrel több az annyi amennyi. :)
Lófarok József

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A computer se rossz, de sokszor elég lehet egy térkép is.
A bringázáshoz legalább is...:)

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

Halihó!
Sokat tekertem -ek arra felé, én kicsit más útvonalat javasolnék.
Ha Gödöllõrõl mindenáron Aszód érintésével akarsz Hatvanba eljutni, ám legyen. Ez az útvonal jó minõségû, de forgalmas. Az alsóbb utak - akár Valkó-Vácszentlászló-Tura-Hatvan felé - kevésbé forgalmasak, de valamivel rosszabb minõségûek.
Ellenben Hatvantól Pásztó felé nem ajánlom, hogy a 21-es úton kerekezz. Menj be Hatvanba, és indulj el Hatvan-Nagygombos-Zagyvaszántó vonalon. Ez az út ugyan kanyargósabb, viszont nem megy át rajta tranzit forgalom!
Errõl azt hiszem csak Jobbágyi és Szurdokpüspöki között kell visszamenned a 21-es útra, utána Pásztóig mehetsz tovább a falvak közt.
Felfelé és lefelé a Mátrában nincsen gáz, max. egy-két felfagyás, kátyu lehet necces.
Gyöngyöstõl én megint nem javaslom a 3-as utat, inkább a Gyöngyös-Gyöngyöshalász-Atkár-Csány-Hatvan vonalon tekernék.
Avagy mindezt az ellenkezõ irányból is megteheted.
Mátrafüredtõl Gyöngyösig épített kerékpárút vezet. A rendõrök elõszeretettel állítják meg azon kerékpárosokat, akik ezt nem veszik igénybe. Használd Te is!
Jó tekerést!!:)

Köszi az ötleteket! A 21-es utat pl már mások is javasolták hogy hanyagolni kéne. Majd betáplálom a kompjuterbe ezt az alter útvonalat is.
Lófarok József

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nem az a durva, hanem hogy együtt visz õket túrázni ;)

hát úgy az igazi ha jóban vannak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Pixelnek két barátnõje is van :scared: :P

Nem az a durva, hanem hogy együtt visz õket túrázni ;)

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Pixelnek két barátnõje is van :scared: :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Zeezo: hú, de mentem volna megint - csak megint dolgoztam aznap :( hányan/kik voltak?

Zsizsi Pixel ill két barátnõje és szerény személyem:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni hogy ez az útvonal: http://gpsies.com/ma...rushegqipfzgwek mennyire jó minõségû aszfaltilag? Illetve hogy végig aszfalt -e tud lenni? Köszi!

Halihó!
Sokat tekertem -ek arra felé, én kicsit más útvonalat javasolnék.
Ha Gödöllõrõl mindenáron Aszód érintésével akarsz Hatvanba eljutni, ám legyen. Ez az útvonal jó minõségû, de forgalmas. Az alsóbb utak - akár Valkó-Vácszentlászló-Tura-Hatvan felé - kevésbé forgalmasak, de valamivel rosszabb minõségûek.
Ellenben Hatvantól Pásztó felé nem ajánlom, hogy a 21-es úton kerekezz. Menj be Hatvanba, és indulj el Hatvan-Nagygombos-Zagyvaszántó vonalon. Ez az út ugyan kanyargósabb, viszont nem megy át rajta tranzit forgalom!
Errõl azt hiszem csak Jobbágyi és Szurdokpüspöki között kell visszamenned a 21-es útra, utána Pásztóig mehetsz tovább a falvak közt.
Felfelé és lefelé a Mátrában nincsen gáz, max. egy-két felfagyás, kátyu lehet necces.
Gyöngyöstõl én megint nem javaslom a 3-as utat, inkább a Gyöngyös-Gyöngyöshalász-Atkár-Csány-Hatvan vonalon tekernék.
Avagy mindezt az ellenkezõ irányból is megteheted.
Mátrafüredtõl Gyöngyösig épített kerékpárút vezet. A rendõrök elõszeretettel állítják meg azon kerékpárosokat, akik ezt nem veszik igénybe. Használd Te is!
Jó tekerést!!:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Igen az a népcsoport mely kemény mint az aczél:) és a hegyekben érzi jól magát legyen tél vagy nyár.

Akkor ezek biztosan az Osztrákok :D Bár nem feltétlenül kemények, de a hegyekben érik jól maguk :)

Mondjuk azokban a hegyekben én is jól érezném magam :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem az és jó, de ha http://www.terkep24.hu/ ide be pöttyögöd az útvonalat és fedi egymást akkor tuti

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Zeezo: hú, de mentem volna megint - csak megint dolgoztam aznap :( hányan/kik voltak?

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Lófarok József

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Ezzel azt fejezed ki, hogy vannak olyan népcsoportok, akik sose fáznak? :D

(nem félreérteni vicc volt)

Igen az a népcsoport mely kemény mint az aczél:) és a hegyekben érzi jól magát legyen tél vagy nyár.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Ez ugy mükszik kérem szépen hogy Nagy az "arcunk" a lá Zsizsi ergo nagy az orrunk is, ebbõl következik hogy az orrtömegg indexünk nagy azaz az egy négyzetméterre jutó orrtömegünk meglehetösen magas.
Ebbõl egyenesen következik hogy még alacsony hatásfokú fütési ill. szigetelési rendszernél sem fázunk ha mozgunk:D. A kisebb orrú egyéneknek akik nem oly szerencsések mint mi javaslom ha mozognak akkor azt intenziven tegyék és ez ne a pulzusmérõre való nézelõdésbõl álljon:sloneczni

Ezzel azt fejezed ki, hogy vannak olyan népcsoportok, akik sose fáznak? :D

(nem félreérteni vicc volt)