Semennyi. Vittem kaját, ettem, ittam rendesen, így nem volt gond. Verõcén azért fagyiztunk egy jót. Jólesett.Hány hamburger ugrott be?

Semennyi. Vittem kaját, ettem, ittam rendesen, így nem volt gond. Verõcén azért fagyiztunk egy jót. Jólesett.Hány hamburger ugrott be?
Mennyek?
Mikó lesz? Jövõ hét vége, hm... éppen a Bükkben leszek, tehát akár mehetek is./Majd költöm a lét ott a nevezésre/
Monnyuk jó lenne, meglátogathatnám savanyut is, ráfér már...
H.Zoli, Ti lementek hétvégére megint? Mer akkor kéne ütköznünk a környéken vhol.
Mennyek?Zsizsi!
Csak tõled idéztem!
Egyébként jössz Szilvásmarcira?
A kis humorista:scared::siema::monitor:Zsizsi!
Csak tõled idéztem!
A "Nyerges", azaz a dömsödi dagadt paraszt - nyeregcsõben a gyulai kolbásszal
Értem. Kár.
Tudod miért van ez?
Kérdezd Hozét! Õ is tudja már!
(Segítek. Öregszel!)
Tudod miért van ez? Szolidaritásból.
Asszonka nem mehet, így neked is tilos.:hahaha:
Egyébként meg ha mostanában nem mentél, akkor nem kéne rögtön 110-el kezdeni.:chin:
Tudod miért van ez? Szolidaritásból.Zsizsi! A holnapi sajnos részemrõl lemondva.:cry:
Ma délelõtt mentem egy 110-es átmozgatót és 80 körül mocskosul elkezdett fájni a jobb lábam. Nem a térdem, hanem körülötte, alatta, felette. Nem tudom mi a bánat történt, több mint egy éve megyek azzal a bringával ugyanolyan beállításokkal. Ráckevérõl egy lábbal tekerve jöttem haza, a franc majdnem megevett.
Egyre kétségesebb a szilvási indulásom, pedig Nati miatt annyira, de annyira akartam.
Robi jönne még (remélem nem gondolja meg) én egy klasszikus Hosszúhegy-Pilistetõ- Dobogókõt gondoltam.Dinnye!! Szombaton megyünk valamit??