Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

_Mongi_

_Mongi_

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
A szívem szakad meg, már mióta spórolok egy ilyen csoportos bringázásra...
és most meg non-stop módon kell készülni a vizsgákra, csinálni a beadandókat... csak június közepéig bírjam ki és megyek veletek én is :) lehet hogy még addig is 1-2 töltelék tárgy elõtt..
„Emberi törvény elbírni mindent, és bátran menni tovább még akkor is, ha nincsenek már benned, remények és csodák!” Ernest Hemingway

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Akkor eddig:
Thisisjimy, Ronin, Dante, Buki, ZeeZoltano- OLLÉ, BUki és szerénységem.

+1

Hozom havert is aki most ismerkedik a terepezes szepsegeivel :) Amugy rutinos bringas, csak hat eddig papirkutya volt :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Akkor eddig:
Thisisjimy, Ronin, Dante, Buki, ZeeZoltano- OLLÉ, BUki és szerénységem.
Hát Thisisjimy ne aggódj, ha ott leszek nem lesz õrült hajtás... nekem vannak fizikai korlátaim is.. remélem nem fog esni -habár van aki ennek kifejezetten örülne
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Holnap terveztünk egy laza! (nekem nem az, de másoknak igen) tekerést, a Nagykopasz felé! Indulás 17:30 Szilágyi E. fasor, fogasvégállomás. Ha valakinek van kedve nyugodtan csatlakozhat.

felmegyünk egészen a Nagykopaszig ?
csatlakozok ha nem hardkóóór :D
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ohhó, valaki a jövõbõl!
:)

egy Almanach nem ártana... :D

Ó, pont jól jön ki a lépés, asszem jövök. Elgörbült a fogaskoszorúm a hétvégén, szóval remélem, hogy a montival. :)

odacsaptad a gépet?
holnap nekem is kéne még pörgetnem egyet... csak nem tudom ,hogy terepen vagy aszfalton...hm?!?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Holnap terveztünk egy laza! (nekem nem az, de másoknak igen) tekerést, a Nagykopasz felé!

Ohhó, valaki a jövõbõl!
:)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Megyek én is, de Danténak üzenem nem meghalni!!!!!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Holnap terveztünk egy laza! (nekem nem az, de másoknak igen) tekerést, a Nagykopasz felé! Indulás 17:30 Szilágyi E. fasor, fogasvégállomás. Ha valakinek van kedve nyugodtan csatlakozhat.

En mennek! Remelem most tenyleg osszejon :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ronin holnap Dinnyével fog kielégülni.
Bringa ügyileg, persze.
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

A lánckérdés megoldódott nálad? Ha nem fel tudom ajánlani ultio láncát (remélem nem olvassa) - már egy éve nálam van- lassan lejár a szavatossága :)

Már pont került a lánchistória végére, de azért köszi, hogy eszedbe jutott. Viszont ha már egy éve nálad van, akkor lassan ideje lesz a te bringádon is cserélni a láncot, így nem fog rád romlani. :)
Holnap a Nagykopasz a cél lesz, vagy csak az irány?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Nem ígérek semmit, de lehet ott leszek!
Meló után pár munkatársamat felviszem a HHH-ra, de ahogy a tempójukat és a bringázni tudásukat ismerem, tuti kielégületlen leszek bringázás ügyileg, így ha minden összejön veletek folytatom a kiruccanást.

A lánckérdés megoldódott nálad? Ha nem fel tudom ajánlani ultio láncát (remélem nem olvassa) - már egy éve nálam van- lassan lejár a szavatossága :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nem ígérek semmit, de lehet ott leszek!
Meló után pár munkatársamat felviszem a HHH-ra, de ahogy a tempójukat és a bringázni tudásukat ismerem, tuti kielégületlen leszek bringázás ügyileg, így ha minden összejön veletek folytatom a kiruccanást.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Ó, pont jól jön ki a lépés, asszem jövök. Elgörbült a fogaskoszorúm a hétvégén, szóval remélem, hogy a montival. :)

Erre ma iszom sokat :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Itt találsz, csak figyeld a topicot! ;)

Pilisi Szittya

Pilisi Szittya

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok!

Pilisszántó (Pilis Kupa helyszíne) környékén keresek olyan bringásokat akik sokat járnak túrázni a közeli hegyekbe (Pilis, Dobogókõ, Nagykevély, stb.). Ismétlem túrázni, szóval nem arra a PCCC edzésre gondolok, amikor minden letörésen legurulunk, és minden technikás emelkedõn felmászunk!:) Szép laza kis hegyi túrákra. Persze azért a gyûrõdést bírja, és ha kell akkor a technikás lejtõzést is.:D
Szóval csatlakoznék olyan emberhez, illetve emberekhez akik nem kezdõ szinten járják be a Pilis-hegységet.
Természetesen vannak ismerõseim akikkel elmehetek tekerni, csak õk eléggé ritkán érnek rá, úgyhogy jó lenne egy olyan társ akinek van ideje, kedve és energiája is bicózni a közeli hegyekben! :)

Elérhetõségeim:
E-mail: pilisi.szittya@gmail.com
MSN: gabriusz90@freemail.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

jaja, jó volt!
a szokásos VV itiner...élveztem.megint tanultam 1-2 dolgot!köszi XC Rider!
annyira mondjuk nem volt fárasztó,de már pesten nem volt kedvem tekerni :)
és hol vannak a képek?
egyébként VV nem lesz aktuális a Hotel Honti dolog,de azért köszi!

Képek: http://picasaweb.goo...0090523Borzsony

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

XC Rider-el és Richivel megjártuk a "Hadak útját" és majdnem teljesen a kiírt túrát (fáradtság és némi rechnikai nyûg miatt az utolsó, Kóspallag - Kismaros közötti részt a sárga jelzésen kihagytuk). A vége 72km, és 1920m szint lett. A kihagyott résszel jóval 80km táv és 2100m szint fölé kerültünk volna.
A leginkább "várt" Inóci-vágás nem volt olyan rossz, mint amire számítottunk (véleményem szerint nem rosszabb, mint 2005-ben, mikor utoljára jártam ott), és sikerrel abszolváltuk teljes egészét.:)

jaja, jó volt!
a szokásos VV itiner...élveztem.megint tanultam 1-2 dolgot!köszi XC Rider!
annyira mondjuk nem volt fárasztó,de már pesten nem volt kedvem tekerni :)
és hol vannak a képek?
egyébként VV nem lesz aktuális a Hotel Honti dolog,de azért köszi!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Remélem legközelebb tudok menni eddig élveztem a vv túrákat és mindig sikerült elpillednem a végére
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!