és most meg non-stop módon kell készülni a vizsgákra, csinálni a beadandókat... csak június közepéig bírjam ki és megyek veletek én is

Akkor eddig:
Thisisjimy, Ronin, Dante, Buki, ZeeZoltano- OLLÉ, BUki és szerénységem.
Holnap terveztünk egy laza! (nekem nem az, de másoknak igen) tekerést, a Nagykopasz felé! Indulás 17:30 Szilágyi E. fasor, fogasvégállomás. Ha valakinek van kedve nyugodtan csatlakozhat.
Ohhó, valaki a jövõbõl!
Ó, pont jól jön ki a lépés, asszem jövök. Elgörbült a fogaskoszorúm a hétvégén, szóval remélem, hogy a montival.
Ohhó, valaki a jövõbõl!Holnap terveztünk egy laza! (nekem nem az, de másoknak igen) tekerést, a Nagykopasz felé!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Holnap terveztünk egy laza! (nekem nem az, de másoknak igen) tekerést, a Nagykopasz felé! Indulás 17:30 Szilágyi E. fasor, fogasvégállomás. Ha valakinek van kedve nyugodtan csatlakozhat.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A lánckérdés megoldódott nálad? Ha nem fel tudom ajánlani ultio láncát (remélem nem olvassa) - már egy éve nálam van- lassan lejár a szavatossága
A lánckérdés megoldódott nálad? Ha nem fel tudom ajánlani ultio láncát (remélem nem olvassa) - már egy éve nálam van- lassan lejár a szavatosságaNem ígérek semmit, de lehet ott leszek!
Meló után pár munkatársamat felviszem a HHH-ra, de ahogy a tempójukat és a bringázni tudásukat ismerem, tuti kielégületlen leszek bringázás ügyileg, így ha minden összejön veletek folytatom a kiruccanást.
Erre ma iszom sokatÓ, pont jól jön ki a lépés, asszem jövök. Elgörbült a fogaskoszorúm a hétvégén, szóval remélem, hogy a montival.
Képek: http://picasaweb.goo...0090523Borzsonyjaja, jó volt!
a szokásos VV itiner...élveztem.megint tanultam 1-2 dolgot!köszi XC Rider!
annyira mondjuk nem volt fárasztó,de már pesten nem volt kedvem tekerni
és hol vannak a képek?
egyébként VV nem lesz aktuális a Hotel Honti dolog,de azért köszi!
XC Rider-el és Richivel megjártuk a "Hadak útját" és majdnem teljesen a kiírt túrát (fáradtság és némi rechnikai nyûg miatt az utolsó, Kóspallag - Kismaros közötti részt a sárga jelzésen kihagytuk). A vége 72km, és 1920m szint lett. A kihagyott résszel jóval 80km táv és 2100m szint fölé kerültünk volna.
A leginkább "várt" Inóci-vágás nem volt olyan rossz, mint amire számítottunk (véleményem szerint nem rosszabb, mint 2005-ben, mikor utoljára jártam ott), és sikerrel abszolváltuk teljes egészét.