Ui: most kezdett el esni az esõ, remélem nem lesz tartós.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2010. July 06. - 19:07
Ui: most kezdett el esni az esõ, remélem nem lesz tartós.
Posted 2010. July 06. - 14:58
Rendben...de szerdán még konzultáljunk.
Okok. Irj ide, hatha masok is kedvet kapnak majd.
Buki, Ronin nem tudunk menni csütörtökön menni veletek mert megyünk cs.du. Békésre aztán pénteken a családdal Lengyelországba esküvõre pedig már szívesen látnánk a képetek
A, nem valtoztam sokat...
Posted 2010. July 06. - 14:56
Jó az szombatnak...
Legközelebb nem leszek vajszívû, és én dirigálok.
Nem hogy térképet nem tud olvasni, még a naptárat sem ismeri!
Amúgy meg, csak tessék kérem, tessék, legyen a mi guide-unk!
(TEccik tudni térképet olvasni?!)
Posted 2010. July 06. - 10:30
Hát igen, a jö öreg DM útvonal amikor még a Várból indult.Richie, imába foglalom a neved a mai naptól, mert megmutattad a Kövesbérci kéket a HHH felé. Sokat agyaltam hogyan lehetne átjutni a HHH-ról a Kevélyek irányába a lehetõ legkevesebb aszfalttal, de a térkép nézegetésen túl még nem jutottam, egészen a legutóbbi tekerésünkig.Ma megcsináltam fordítva, és legnagyobb örömömre a téglagyár után ki sem kellett menni a 10-es útra ha követem a kéket a búzatábla szélén. A 10-es út csak annyi volt, hogy átkeltem az egyik oldalról a másikra. A felfelé haladósat a Kövesbércre ugyan benéztem a nagy dzsumbújban, így tulajdonképpen a kukoricás mellett döngölt talajon jutottam fel vissza a kékre. Qrva jóóó volt ez a mai nap!!!! 34 km/1000m/2,5h és változatos terep, juhéééé!!!!
Posted 2010. July 05. - 22:31
Sziasztok, vasárnap tekertünk egyet a Cserhátban VV-vel, és Zsizsivel : Vác-Acsa-Héhalom-Kozárd-Mohora-Balassagyarmat útvonalon . Egy kis ízelítõ az utunkról a " képeim " között ...
Jó az szombatnak...
Legközelebb nem leszek vajszívû, és én dirigálok.
Posted 2010. July 05. - 22:25
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. July 05. - 22:14
Posted 2010. July 05. - 20:19
Posted 2010. July 05. - 16:28
Nincs 15 %. Amúgy itthon ahol tábla kint van meredekség %-al, még az sem reális.
EDIT: Látod, ha már zsizsi is felmegy, akkor ott még a féket is húzhatod, nehogy kirepülj a kanyarban...
Titkon reménykedtem, hogy kibírod ripost nélkül, de hát a valóság mindig durvább az álmoknál!
Posted 2010. July 05. - 14:48
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2010. July 05. - 14:07
Jövõhéten készülünk körbetekerni a Balatont. Végig a parton a kerékpárutakon. Megtudnátok mondani nekem, hogy mekkora szintkülönbségekre kell számítani?
Nekem az utolsó mért adat 568 méter lett a VDO MC1.0 szerint, szóval nem vészes.
http://picasaweb.google.com/KomiErd • http://www.kellysklub.hu
Posted 2010. July 05. - 13:56
Posted 2010. July 05. - 11:34
Posted 2010. July 05. - 10:18
Nem kell rinyálni a 15% miatt, talán nincs is annyi, meg a meredek rész csak a kanyarban van, azt meg - ha addig volt tempód, lendületed és kellõ csapásszám - akkor alig fogod észrevenni. Nagytányéron tekerhetõ - még - én is felmegyek rajta
a közép csak akkor kell, ha nézelõdök-beszélgetek tekerés közben.
Nincs 15 %. Amúgy itthon ahol tábla kint van meredekség %-al, még az sem reális.
EDIT: Látod, ha már zsizsi is felmegy, akkor ott még a féket is húzhatod, nehogy kirepülj a kanyarban...
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. July 05. - 10:00
Köszi. Én is bízom benne, mert ha az országútisok fel tudnak menni rajta 39-25-ben akkor nekem is simán fel kell mennem 44-32-ben. A 15% mondjuk elég meredeknek tûnik, biztos nem fogok 90es fordulattal menni
, maximum majd állva megyek ha nehéznek érzem.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. July 05. - 09:58
Posted 2010. July 05. - 09:49
Nem lesz gondod. A téli edzõgépemen 48-as van, bár igaz, csak márciustól szoktam hegyes-völgyesre menni, de csont nélkül megy.
Köszi. Én is bízom benne, mert ha az országútisok fel tudnak menni rajta 39-25-ben akkor nekem is simán fel kell mennem 44-32-ben. A 15% mondjuk elég meredeknek tûnik, biztos nem fogok 90es fordulattal menni
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. July 05. - 09:32
Szerintem a Szuszogó a sárga pöttyös jelzésed fölött a szürke hosszú szaggatott vonal... a Szuszogó vége felé emlékeim szerint nincs az a balkanyar ami az útvonaladon látható. Ja, és a Szuszogó végig köves, sziklás, valamint kb. az út kétharmadánál van egy vízmosásos rész, ami eléggé meg tudja fogni az embert. Ha az meg van, akkor onnan már nyerõ a mászás. Aztán ami a jelzést illeti lehet, hogy tévedek, mert az általad jelölt út is nagyon azon a a környéken van.
Jelentem, egy kis bénázás után végre megtaláltam a Szuszogót, azaz a Stage 1-et, az általad írt szürke, szaggatott vonallal jelölt út az. Mit mondjak, nem lesz a kedvenc útjaim egyike, mert nem szeretem az ennyire köves utakat. Pozitív, hogy jó kis technikás és lehet gyakorolni, cserébe nem túl meredek - szerencsére. Találtam mellette egy másik utat, ami majdnem végig párhuzamosan fut mellette, az sokkal jobban tetszik. A pár napja általam belinkelt útvonal sem rossz, több helyen is jóval meredekebb a Stage 1-nél és bár más módon, de szintén technikás.
Tegnap még bepróbálkoztam a Stage 2-vel is a fully-val dögfáradtan (4. napja bicajoztam) és elsõ próbálkozásra a feléig jutottam; hát, fülig ért a szám így is! Nem gondoltam volna, hogy ezen fel lehet jönni, de valóban, úgy tûnik, fel lehet.
Posted 2010. July 05. - 08:13
Az erõsebbeket kérdezném, végig lehet tekerni ezt normális lábfordulattal nagytányéron? Esteleg valaki be tudná rajzolni nekem térképen ezt az utat.
Nem lesz gondod. A téli edzõgépemen 48-as van, bár igaz, csak márciustól szoktam hegyes-völgyesre menni, de csont nélkül megy.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. July 05. - 06:15

Sign In
Create Account

Back to top