<hülye kérdés>
Milyen kondi kell ahhoz, hogy valaki feltekerjen Dobogókõre?
</hülye kérdés>
A háttér: tegnap rámjött a hülyeség és átbicikliztem Esztergomba. Szégyenszemre Pilisszentkereszt alatt egy picivel már kénytelen voltam le-leszállni és tolni, fölötte meg szinte a hegytetõig toltam... félúton valaki meg is kérdezte, nincs-e valami baj. Gondolom, már akkor is elég zombiszerû lehetett a külsõm. 
pedig az még nekem is megy
mondjuk legutóbb jól mexopattam magam.
elindultam olyan du 2 körül (kb 35 fok) 1 kulacs vizzel meg a reggeli 2 szenviccsel. majd kajálok fent. (ja csütörtök volt, mikor legútobb (5 éve kb) kalkuláltam a matyi bûfével, akkor csütörtöktõl volt nyitva)
na kb szentkereszt elején kezdtem eléhezni. vizet legalább tankoltam. viszont enyhén fogalmazva

onnan nem esett annyira jól az a pár kilóméter. már a dk táblánál kezdtem a belsõ orrommal érezni az almáspite szagot.
na matyi nem volt nyitva. a parkolo büfében volt valami undoritó virslis fornetti (tényleg kevés gusztustalanabb találmány van) meg 4 vagy 5 kicsi fornettis pogácsa, a teljes készlet. felvásároltam mindet .

végülis éhenhalás ellen jó volt. meg onnan úgyis lefelé van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való