Páran Merkaptosok megyünk majd még tájékoztatlak itt.
Ok,köszönöm szépen,figyelek
Páran Merkaptosok megyünk majd még tájékoztatlak itt.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Én aszfaltbetyárkodtam, s mentem is egy jó Zsámbéki-medence kört. A végén, a Jánoshegy tetején sikerült telibe vernem egy gyalogos túrázót, az Erzsébet kilátó elõtti meredek útszakaszon, fölfelé, mivel ide-oda ugrált az úton, s én meg ide-oda rángattam a kormányt - erre a legvégén pont beugrott elém. Mivel a sebességem kb. gyök-kettõ volt, nagy baj nem történt. Gáz volt az az embertömeg, lehet rosszkor jártam arra?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Nekünk nem kellett csengõ, mert ha hozzáértem a fékkarhoz, akkor egy 200.000 nettóregisztertonnás tankerhajó vészkürtje csendült fel... spricceltek szerteszét a gyalogokSzombat és vasárnap mindig gáz. De nem baj, legalább a kutyát gyakran póráz nélkül sétáltatják és a dohányosok a füstöt is az embör arcába fújják! :->
(Nekem magányos terepezésem volt tegnap, 45 km és ezerháromszázvalamennyi szint a Polar szerint. Egy gyalogos szólt be közvetlenül Szépjuhászné elõtt a köves részen, de így egész számokérõen, hogy "csengõje van?", mondom igen - s megcsendítettem - de nem használom, mert tapasztalatból tudom, megijednek tõle. Erre azt mondja, attól ijed meg, hogy nem használom. Ehh, na mindegy...:->)
Szombat és vasárnap mindig gáz. De nem baj, legalább a kutyát gyakran póráz nélkül sétáltatják és a dohányosok a füstöt is az embör arcába fújják! :->
(Nekem magányos terepezésem volt tegnap, 45 km és ezerháromszázvalamennyi szint a Polar szerint. Egy gyalogos szólt be közvetlenül Szépjuhászné elõtt a köves részen, de így egész számokérõen, hogy "csengõje van?", mondom igen - s megcsendítettem - de nem használom, mert tapasztalatból tudom, megijednek tõle. Erre azt mondja, attól ijed meg, hogy nem használom. Ehh, na mindegy...:->)