Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ne szégyelld, csak annyit tesz, hogy használtad rendesen! :)
A kedvenc utcai surranómra annyira vigyáztam, hogy 4 évig tudtam használni majdnem nap, mint nap. Most ott tart, hogy a talp közepén és sarkán szinte hártya vékony már a talp :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante, a futócipõdet is el tudod rontani? :P

Röhögni fogsz, de szétjött a talpa. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Találkoztam egy-két futóval útközben, egyik a S-án jött le a Tölgyikrek felé, a másik a K-en Pilisszentkeresztnek kocogott.
Dante, a futócipõdet is el tudod rontani? :P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én csak a futócipõmrõl vakartam le a sarat, ugyanis hegyi maratonoztunk Dobogókõn, gyönyörû idõ volt, s a Vadállóköveken továbbra is összecsináltam magam fölfelé "futva".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Oldbike, már megint gyönyörû helyeken jártál!
Morgok, csak én jártam pont azon a helyen túrázni, ahol a ködtõl alig lehetett látni!? :(

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Sok kedvem nem volt sarat vakarni a bringákról,így ez lett belõle....
Picasa Web Albums - oldbikeold5 - Gimesi vár
Picasa Web Albums - oldbikeold5 - kámori csepeg...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Meg tudná mondani valaki, mondjuk Tiger, szerintem jól ismered azt a környéket :) , hogy ha Pap-réttõl elindulok a piroson Leányfalu irányába, ám a pirosról letérve a sárga vagy a zöld jelzésû turistaúton Szentendre felé mennék, ez a két út mennyire járható és élvezhetõ bringával?

a sárga is a zöld is álló réten keresztül vezet. onnan a zöld teljesen jó, gyakorklatilag egy széles erdészeti út, nagyjából szintben, úgyhogy van része ahol rettenet dágvány tud lenni,. aztán kiér egy aszfaltútra, ami késöbb qrvaszar (ja mikor az erdészetiröl leérsz az aszfaltra akkor kb jobbra kell tartani) minõségû jó meredek macskakõre vált fincsit lehet rajta zúzni, fõleg hogy elég nagy autófrgalom van rajta. kb a határcsárdától 200 m-re éri el a 11-es utat szentendrén.
a sárga álló réttõl inkább fordtva jó, mert baromi meredeken kúszik fel a nyerges hegyre, egynyomos köves gyökeres cucc.
álló réttõl érdemes a sárga kereszt jelzést követni az nagyon jó itt ott rövid tecnikás sngle trail, máshol dózerút, a sztaravodai erdészeti útra visz, nem messze a sorompótól.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A Tölgyikrek részt - is - tapostam ma! Ahol nincs fakitermelés, ott a csatakosra ázott avar éús az alatta meglapuló kövek, faágak tudnak tréfás jeleneteket "komponálni". :D

Gabi - én, mint elitista f@sz, aki majdnem pesti :D - elképzellek ebben a szerkóban és tiszta kanadai favágó!!! Legközelebb szólj elõre, viszem a vidijót, aztán mész valamelyik tudományosnak mondott csatornába! ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én meg pont fakitermeltem!
igaz, nem erdõben, hanem egy garázs fölé gonoszul magasodó elaggott diófát
megvan azért annak a feelingje
beülõ, kötelek, kockásing, keverékbenzingõz, reggel feles... délbe' fröccs...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Tisztes kört mentem ma a Pilisben, csak terepen, GYALOG. :)
Dagonya van, bõven, ezek nagy részét az erdészet csinálta, de nekik most jön a szezon.
Kellemes meglepetés: - Eötvös turistaház és az étterem, bográcsban készült ételek a turistaház elõtt /négyféle is/ udvarias kiszolgálás, jó árak, tiszta étterem. Most már bármikor betérek oda, ha arra járok!
Amúgy meg, akkora köd volt, hogy alig lehetett látni valamit és csak csöpögött mindenhonnan a wasser...;)

A fakitermeléses területeken lévõ dagonyát én is alátámasztom...Lajos-forrás - Tölgyikrek utána a piroson a Dömörkapui aszfaltútig csúnyán fröcsögõsen saras. Prédikálószék-Kisrigó útvonal terepen szintén nem volt kellemes az idõnként az útvonalba esõ fakitermeléses részek miatt. Ezért is kérdeztem, azt a bizonyos Pap-réttõl Szentendrére vezetõ utat, mert ott még soha nem jöttem le, tegnap néztem ki a térképen. Kisrigónál úgy döntöttünk TheKoppal, hogy elég volt mára a sár, nem mentünk bele a bizonytalanba és hazajöttünk aszfalton.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Eh, egyszer oda is el kellene nézni egy TT-re! Na majd legközelebb...:)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Mi tegnap Sopronban teljesítménytúráztunk egy jót, szintén gyalogosan. Az út 1/3-a dagonya volt, de a maradék rész egész oké. Végén járt emléklap, kitûzõ, satöbbi. 800 Ft-os nevezési díj nem vészes, járt az ellenõrzõpontoknál frissítõ, zsíros- és Nutellás kenyér és még sok más. Plusz az utolsó helyen Sport szelet. Jó túra volt! :-> 15/25/40 km táv, szép helyeken át. Mi 25-ön (jövõre vlszeg 40-en).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tisztes kört mentem ma a Pilisben, csak terepen, GYALOG. :)
Dagonya van, bõven, ezek nagy részét az erdészet csinálta, de nekik most jön a szezon.
Kellemes meglepetés: - Eötvös turistaház és az étterem, bográcsban készült ételek a turistaház elõtt /négyféle is/ udvarias kiszolgálás, jó árak, tiszta étterem. Most már bármikor betérek oda, ha arra járok!
Amúgy meg, akkora köd volt, hogy alig lehetett látni valamit és csak csöpögött mindenhonnan a wasser...;)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Meg tudná mondani valaki, mondjuk Tiger, szerintem jól ismered azt a környéket :) , hogy ha Pap-réttõl elindulok a piroson Leányfalu irányába, ám a pirosról letérve a sárga vagy a zöld jelzésû turistaúton Szentendre felé mennék, ez a két út mennyire járható és élvezhetõ bringával?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Vasárnapra tervez valaki valamit valahová? :)
TheKop és jómagam mennék/megyünk csak még nem tudjuk merre ha az idõjárás is engedi.
Valami félig terep félig aszfalton töröm a fejem, hogy dagonya esetén legyen kitérési lehetõség.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nembaj, toltunk egy "nyugdíjas" túrát, néha az is kell :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen mi voltunk.
A tájékoztatás meg azért maradt el mert mire pontosan tudtam az indulás idõpontját addigra nem voltam gépközelbe:(
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Páran Merkaptosok megyünk majd még tájékoztatlak itt.

Nem veletek találkoztunk Hosszú-hegy alatt? Egy falka Merkaptos jött felfelé, mi hárman lefelé. A dzsuvától alig láttam :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

tueskeesvanek

tueskeesvanek

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Állítólag holnap is ilyen idõ lesz, ha bejön, akkor megyek egy kört a HHH környékén. Mivel saját vállalkozás beindítása (azaz idõhiány) miatt 2 hónapja nem ültem a gépen (meg az erdõben is sok lesz a gyalog), valószínû a tempó nyugis lesz (aztán persze lehet, hogy nem bírok majd magammal), nem is lesz hosszú a menet, mert a délutáni F-1 futamra haza akarok érni. Kb délben indulok a Kolosyról (buszmegálló), egy haverom elvileg jön. Én fekete Stumpjumper FSR-rel, kolléga piros Vario Oxyd-dal. Ha valakinek van kedve becsatlakozni, a számom 06205877068.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Annak idején apám "Fehérvár Áruháznak" hívott mert hogy ott mindig történik valami. Kéztörés , tokszalagszakadás ilyesmik miatt( a fiatalabbak kedvéért ez volt a reklám szlogenje) ezt címet mostantól Ünnepélyesen Dantéra testálnám :)

heheheheheheee
besz@rtam, b+, fehérvár áruház, muhauhahahaha :-D