Lehet igazad van. Személyes tapasztalatom nincs, így csak a beszámolókból tudok építkezni. Én néha szoktam veretni lefelé, de jellemzõen szélesen csak. Pl. Prédikálószékrõl lefele a szélesen, zsiványszikláktól lefele a sárgán, ilyesmi. Ahol van hely bõven. De majd ezentúl figyelek, ésszel nyomom.
A tavaly a hármasról rátévedtünk a Dh-s pályára, ahol két sráccal beszélgettünk. Ott mondták, hogy õk már csak ott mehetnek, mert pl. Normafánál kobozgatnak el bringákat.
Hogy õszinte legyek, én ettõl parázok, hogy el akarja venni és van vele rendõr. Azzal nehéz vitatkozni. Nem tudom ez hogy mûködik. Ha jól tudom a természetkárosítás büntetési tétele nem olyan horror, de mindenképp a bringa árának a töredéke. Utoljára valami 20e Ft-t hallottam...
ha Természetvédelmi Õrrel találkozol, neki, a gumibot hasznáalaton kívûl olyan jogosuktságai vannak mint egy közrendes rendõrnek. szal nem kell vele sünnek lenni.
de én eddig 10 év alatt egy embert ismerek aki kapott csekket, az is a pilis tetõn. mellesleg jó eséllyel ha normálisan állsz hozzá, megúszod szóbeli útravalóval.
szerintem a büntetési tételek lehetnek magasabbak, pláne ha van bizonyiték is .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való